Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų galvos skausmai, migrena

QUOTE(GITALE @ 2012 09 12, 15:03)
mano merginai vakar taip irgi nutiko, nors ryte lkaip tik susitarem su mokytoja kad ji jei skaudes pasakys ir gales per pamoka isgert vaistu, deja... mokytojai pasake bet... atsakymas buvo pakentek truputi, tuoj baigsis pamoka... ir prasidejo, nulekiau po pamoku  paimt... parveziau namo pragulejo popiete lovoj..

džiaugiuosi, kad puiki draugė susiorentavo- nes jei ne.. Tai būtų turbūt reikėję greitąją kviesti-..jos po to jokie vaistai nebeveikia.. Klykia, inkščia 5-8 valandas..
Atsakyti
labai nusivyliau kauno kmuk neuro gydytoja, du men ieskojau pas ja talonu pagal kitu gyd rekomendacijas, bet nusivilt teko labai labai tiek uzuojautos tiek gydymo prasme, tiek vaiko sveikatos atzvilgiu...

kai gyd pasakoji kad nuo 3 m vemia, skauda galva, guli per men 4-5 kart ligoninej po lasalinem, nusiuncia tave akiu dugno tyrimo, grizti , tau pasako kad galima daryt tik kompiuterine tomografija, nes magnetiniam rezonansui nera pagrindo, kai aiskina kad pagrindas vemimai, skausmai, gydytoja nustemba kad ji galvojokad cia buvo 3 metu, o dabar nera, nors aiskini kad dabar vyksta visa tai , tau atsako kad vistiek nera pagrindo ir tik komp.tomog. nes magnet .rez EILE METAM, kai sakai kad komp tom labai kenkia tau atsako kad nu ne toks jis cia kenksmingas ir nusuka akis, po to pasako pirma padarom komp tomog. po to jei kas darysim magnet rezon. tyrima ,niors issiaiskini kad ziauriai kenksmingas ka patvirtina kiti sutikti gyd. ir matomai eiles ten tokios trumpo tik 2 sav. o magn.rez METAI,, sutinki moket 359 lt savo sask,. korteles tau neduoda, sesute pareiskia kad PER DAUG KLAUSIMU UZDUODAM PROFESORIAI ir jau reikia iseit is kabineto.. iseinam be korteles, einam tartis uz pinigus, o ten nors cia ir dabar, papraso palaukt kol ateis kita gyd. ir ka... zmoniu nei vieno, tik po musu pasirodo vienas zmogus , kazkur po val, reiskia valanda laisva buvo, o eile METAM? negaila tu bevei 400 lt del vaiko, bet skaudina toks poziuris,, kam daryt du tyrimus jei galima viena tikslu...

labai malonius gydytojus sutinkam magnetiniam rezonanse, tiek malonus vyriskis, visos sesutes, gydytoja irgi nuostabi, visi viska paaiskina, kadangi buvo megztukas su sagutem teko nusirengt, aprengia marskinukais, dar apkloja sesyte nes baiminasi kad nesusaltu, nu vaiko atzvilgiu taip zmoniskai elgiasi kad vos neverkiu, neturim korteles nes nedave, neturim ka parodyt gyd. bet gydytoja issklauso mus, po tyrimo viska paaiskina.ACIU TIEMS MAGNETINIO REZONANSO GYDYTOJAMS, SESUTEMS IR TAM MALONIAM VYRISKIUI, TIKRAI JIE VERTI GYDYTOJO VARDO, ir uz zmogiskuma ne man ,bet vaikui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GITALE: 24 rugsėjo 2012 - 19:05
QUOTE(GITALE @ 2012 09 24, 19:40)
labai nusivyliau kauno kmuk neuro gydytoja, du men ieskojau pas ja talonu pagal kitu gyd rekomendacijas, bet nusivilt teko labai labai tiek uzuojautos tiek gydymo prasme, tiek vaiko sveikatos atzvilgiu...

na, tikėsimės, tyrimai nieko blogo nerodys. O kad eilės prie mokamo tyrimo nėra- tai todėl , kad , kiek supratau, atksiras "aparatas' tokiems atvejams yra.. Beje, kaip ir iš stacionaro- atveda ar atveža, kad eilių nebūtų... O pas kurią guydytoją buvot? Kur pavardė "E" prasideda?
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2012 09 24, 22:03)
na, tikėsimės, tyrimai nieko blogo nerodys. O kad eilės prie mokamo tyrimo nėra- tai todėl , kad , kiek supratau, atksiras "aparatas' tokiems atvejams yra.. Beje, kaip ir iš stacionaro- atveda ar atveža, kad eilių nebūtų... O pas kurią guydytoją buvot? Kur pavardė "E" prasideda?

ne aparatas tas pats, joks atskiras, vienas ir mokamiems ir eiles laukiantiems.
ziauriai baisu tai ka pamatai musu medicinoj, ypac vaiku sveikatos atzvilgiu
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2012 09 25, 05:02)
ne aparatas tas pats, joks atskiras, vienas ir mokamiems ir eiles laukiantiems.
ziauriai baisu tai ka pamatai musu medicinoj, ypac vaiku sveikatos atzvilgiu

Ar paaiskejo kas nors po magnetinio rezonanso?

Man tai kaip tik paliko ispudi Kauno Kliniku gyd., Prof ir rezidente pasirode labai rupestingos, demesingos ir neatmestinai ziurincios i savo darba. Tik sesutes bjaurokos buvo, bet man jos maziausiai rupejo.
Atsakyti
QUOTE(Jakatta @ 2012 09 25, 08:48)

Man tai kaip tik paliko ispudi Kauno Kliniku gyd., Prof ir rezidente pasirode labai rupestingos, demesingos ir neatmestinai ziurincios i savo darba. Tik sesutes bjaurokos buvo, bet man jos maziausiai rupejo.

rezidentė gal Kuzmenkovienė?
Atsakyti
QUOTE(Jakatta @ 2012 09 25, 09:48)

na taip yra ten tokiu niuansu, po dvieju sav. vaziuosiu pas gyd ziuresim ka tada sakys, bjauriausia kad sesute pasake, per daug klausimu uzduodat negalima trukdyt profesores klausimais ir iseinam is kabineto, tai pas ka man klaust jei neaisku del vaiko sveikatos, pasimeciau bet kai vaziuosiu nezadu neiisiaiskinus iseit, seip esu kovinga iki galo jei reik issiaiskint, bet nezinau kas man pasidare , toks lengvas sokas , dar ir dabar negaliu atsigaut... sakau uz visus medicininius paaiskinimus turiu but dekinga magnetinio rezonanso gydytojai, uz rupesti sesutem ir vyriskiui tam , kurie nepasake kad ju negalima trukdyt, iseinam. o atvirksciai paaiskino, isklause, patare.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GITALE: 25 rugsėjo 2012 - 12:30
QUOTE(vilkra @ 2012 09 25, 07:49)
rezidentė gal Kuzmenkovienė?

Ne. J. Du bic kai tė. Bet sita irgi labau girdeta.
QUOTE(GITALE @ 2012 09 25, 12:29)
na taip yra ten tokiu niuansu, po dvieju sav. vaziuosiu pas gyd ziuresim ka tada sakys, bjauriausia kad sesute pasake, per daug klausimu uzduodat negalima trukdyt profesores klausimais ir iseinam is kabineto, tai pas ka man klaust jei neaisku del vaiko sveikatos, pasimeciau bet kai vaziuosiu nezadu neiisiaiskinus iseit, seip esu kovinga iki galo jei reik issiaiskint,  bet nezinau kas man pasidare , toks lengvas sokas , dar ir dabar negaliu atsigaut... sakau uz visus medicininius paaiskinimus turiu but dekinga magnetinio rezonanso gydytojai, uz rupesti sesutem ir vyriskiui tam , kurie nepasake kad ju negalima trukdyt, iseinam. o atvirksciai paaiskino, isklause, patare.

Jums, kaip matau, sunkiai sekas atsakineti i uzduodamus klausimus. Gal todel ir su profesore nesusikalbejot? smile.gif As klausiau, ar paaiskejo kas po magnetinio rezonanso? Idomu.
Nezinau, ar dziaugtis dar del vieno vaikucio, atradusio skausmu priezasti, ar ne. Pries tai, mergina klause, pas kuria profesore lanketes...???
Jei jus negirdit klausimu, o tik kalbat savo, tai nenuostabu, kad ir pagalbos neradot.

Tik gink Dieve neisizeiskit. Cia tik man, taip atrodo is šalies. Ir cia, tik mano nuomone, kuri gali visiskai nesutapti su realybe. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jakatta: 25 rugsėjo 2012 - 23:12
[quote=Jakatta,2012 09 26, 00:53]
Ne. J. Du bic kai tė. Bet sita irgi labau girdeta.

Jums, kaip matau, sunkiai sekas atsakineti i uzduodamus klausimus. Gal todel ir su profesore nesusikalbejot? smile.gif As klausiau, ar paaiskejo kas po magnetinio rezonanso? Idomu.
Nezinau, ar dziaugtis dar del vieno vaikucio, atradusio skausmu priezasti, ar ne. Pries tai, mergina klause, pas kuria profesore lanketes...???
Jei jus negirdit klausimu, o tik kalbat savo, tai nenuostabu, kad ir pagalbos neradot.

Tik gink Dieve neisizeiskit. Cia tik man, taip atrodo is šalies. Ir cia, tik mano nuomone, kuri gali visiskai nesutapti su realybe. 4u.gif
[/quote

tai as rasiau "yra niuansų" bet kadangi as ne gyd. tai kai vaziuosiu atsakymo tai manau paaiskins ka konkreciai rado nes dokumentuose issireiksta medicininiais terminais, jei jus medike ir suprasit galiu jums i az parasyt. nes po MRZ tyrimo mes pas gyd jau negrizom nes ji nedirbo. o ar etiska viesai skelbti gyd pavarde irgi klausimas, kam idomu parasau i az. Ir cia joks nesusikalbejimas kaip jus rasot, paprasciausiai negauni atsakymo i tai , as atvaziavau ten ne koridoriais pasivaiksciot o konkreciai ka daryt musu atveju, ir nesuprasiu atsakymo PER DAUG KLAUSIMU PROFESORIAI UZDUOTA , NEGALIMA TRUKDYT, taigi uzsiregistravau, moku mokescius, tai ko as ten vaziuoju, vaziuoju gaut atsakymus,
o raudono sakinio tai kaip ir nesupratau ar is dalies supratau kad pasakysiu pavarde, tai rasiu pagalba, nu tas manau nieko cia nekeicia
Atsakyti
merginos,

ar yra kurios vaikams skausmui malšinti duodate "Dolmen"? Mano panikė jau pora kartų mokykloj skausmą juo "nusimušė". Tai gerai, bet ... Jie skirti suaugusiems, rašo- vaikams negalima. Žinoma, ji visos dozės negeria. Gal dar kuri jais malšinate skausmą?
Atsakyti
LABA, mergaites o sergant migrena priklauso sanatotija kokia nors, ar vaziuojat , koks efektas po jos?aciu
Atsakyti
kokius vaistus galima duoti ir kaip palengvinti galvos skausma 4 metu berniukui?
uzeina skausmas miegant arba vakare, rodo i kaktos dviduri ir trina akis..
Atsakyti