Jei tik yra pinigų darytis - net neabejokit! Man graži šypsena tiek pasitikėjimo davė! Jau net pamiršau kad turėjau tokius baisuoklius prieš tai

QUOTE(Ducky @ 2015 09 07, 08:20)
Jei tik yra pinigų darytis - net neabejokit! Man graži šypsena tiek pasitikėjimo davė! Jau net pamiršau kad turėjau tokius baisuoklius prieš tai 

O ką darėte? Estetinį plombavimą ar laminates?

Man patarė, jeigu jau tvirtai nuspręsiu gadinti dantis, tai rinktis laminates individualiai daromas.
Vat ir svarstau, iš vienos pusės sveiki ir negrąžūs dantys, iš kitos pasitikėjimas savim minimalus, net bendrauti nesinori

QUOTE(Jofky @ 2015 09 07, 09:49)
Man patarė, jeigu jau tvirtai nuspręsiu gadinti dantis, tai rinktis laminates individualiai daromas.
Vat ir svarstau, iš vienos pusės sveiki ir negrąžūs dantys, iš kitos pasitikėjimas savim minimalus, net bendrauti nesinori

Kartais kai kuriems dantukams užtenka minimalaus pataisymo tai tik plombos, bet laminatės žinoma rimčiau nes storas sluoksnis uždedamas.. Dantys pastorėja, iš pradžių toks keistas jausmas, reikia priprasti

Ir pritariu Ducky pozityviai nuomonei

QUOTE(Jofky @ 2015 09 07, 10:49)
O ką darėte? Estetinį plombavimą ar laminates?

man darė 8 dantų estetinį. iš pradžių galvojau ai vienas kreivas , tai maksimum 4 reiktų, po pirmo vizito jau galvojau apie 6 nors gydytoja iš karto pasakė minimum 8. Pasidariau 6, grižau namo ir įsivaizduojat visai nepatiko

Dėl laminačių - negaliu nieko pasakyti. Mano gydytoja jų man nerekomendavo, manyčiau reiktų konsultuotis

Jofky, ar Klaipėdoj ėjot konsultuotis?

QUOTE(Ducky @ 2015 09 07, 12:25)
man darė 8 dantų estetinį.
labai grazu, ar vilniuj daretes? jei nepaslaptis pas ka?
Kokia grazi sypsena
Merginos,pasirodykite su savo sypsenomis,mane baltas pavydas ima
Man is prodento taip niekas ir neatsako
Noreciau labai tu laminaciu,na pacios dantukai tfu tfu sveiki, manau,laminates butu vienintele iseitis,juk sveiku gadinti nesinori.
O ar labai ptoreja dantukai poto?

QUOTE(liepsnelee @ 2015 09 07, 15:46)
O pas ką ir kur buvot?
Pirmą kartą mane atkalbėjo prieš kelis metus Sigita Ilgauskienė.
Antrą kartą Pajūrio odontologijos centre.
Trečia kartą Audronė Paulikienė. Bet jeigu visvien nepersigalvosiu patarė kreiptis konsultacijos pas seniausiai Klaipėdoje dirbančiu su laminatėm
Deineka arba bent DPC Maloklinic

Jofky, dėkui
Bandysiu, pas Paulikienę konsultacijai užsirašyt

Bandysiu, pas Paulikienę konsultacijai užsirašyt

QUOTE(GITALE @ 2015 09 07, 16:23)
labai grazu, ar vilniuj daretes? jei nepaslaptis pas ka?
ačiū

Papildyta:
QUOTE(Mulana @ 2015 09 07, 19:29)
Kokia grazi sypsena
Noreciau labai tu laminaciu,na pacios dantukai tfu tfu sveiki, manau,laminates butu vienintele iseitis,juk sveiku gadinti nesinori.

ačiū