Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas - VIII tema

QUOTE(ajd @ 2015 03 07, 16:54)
O kokiais atvejai reikia limfą valyti?

po persirgtų infekcinių ligų, retgeno, kompiuterinio ir magnetinio rezonanso, po medikamentinio gydymo.Nes medikamentai daugumoj yra limfos blokatoriai.
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2015 03 07, 14:07)
po persirgtų infekcinių ligų, retgeno, kompiuterinio ir magnetinio rezonanso, po medikamentinio gydymo.Nes medikamentai daugumoj yra limfos blokatoriai.

Žodžiu pradžiai reikia žinoti ar ją reikia valyti. Kad Borjomi mineralinis yra stebuklingas tai faktas, kaip ir jo kaina.
O kaip suprantu gerai paprakaituot kasdien-jau limfos valymas. O dėl vandens tai kiek skaitovų tiek nuomonių. Ką tik buvo tyrimai publikuoti, kad geriau gerti nesaldžią arbatą su bergemote arba žalia, nes tada ir vanduo ir labai daug antioksidantų-geriau nei vanduo. Reiktu gal tikrai po puslitrį to boržomio pagerti. O kakava yra geležies šaltinis, aš kaip mėsos nevalgau tai geriu kasdien kokybiškos kakavos. Ir duokit vaikams , neklausykit šitos merginos, aš su kakava ir hematogenu(kasdien) hemoglabiną atsistačiau pilnai.
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2015 03 07, 17:52)
Žodžiu pradžiai reikia žinoti ar ją reikia valyti. Kad Borjomi mineralinis yra stebuklingas tai faktas, kaip ir jo kaina.
O kaip suprantu gerai paprakaituot kasdien-jau limfos valymas. O dėl vandens tai kiek skaitovų tiek nuomonių. Ką tik buvo tyrimai publikuoti, kad geriau gerti nesaldžią arbatą su bergemote arba žalia, nes tada ir vanduo ir labai daug antioksidantų-geriau nei vanduo. Reiktu gal tikrai po puslitrį to boržomio pagerti. O kakava yra geležies šaltinis, aš kaip mėsos nevalgau tai geriu kasdien kokybiškos kakavos. Ir duokit vaikams , neklausykit šitos merginos, aš su kakava ir hematogenu(kasdien)  hemoglabiną atsistačiau pilnai.

Viskas teisingai, iš gyvenimo pasitraukė pirtys,prakaitavimą stabdom visokiais 24 val dezodorantais.Vat ir nelieka kelių,kaip organizmui apsivalyti.
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2015 03 07, 16:29)
Viskas teisingai, iš gyvenimo pasitraukė pirtys,prakaitavimą stabdom visokiais 24 val dezodorantais.Vat ir nelieka kelių,kaip organizmui apsivalyti.

juokingiausia kad man nepadeda tie dezidorantai, net driclor, 15 min ant dviračio ir nulipu šlapia, eisiu pas endokrinologą. Kita vertus aš pošiol negaliu surasti priežasties -kodėl nyksta mano sanariai. Svarbiausia kad "gydymo" priemonių būtų kuo daugiau, nes kol bandai yra viltis.
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2015 03 07, 21:40)
juokingiausia kad man nepadeda tie dezidorantai, net driclor, 15 min ant dviračio ir nulipu šlapia, eisiu pas endokrinologą. Kita vertus aš pošiol negaliu surasti priežasties -kodėl nyksta mano sanariai.  Svarbiausia kad "gydymo"  priemonių būtų kuo daugiau, nes kol bandai yra viltis.

O kuo nykimas pasireiškia?Rentgenastą rodo ar kitkas?
Prakaitavimas gali padidėti nuo bendro silpnumo.
Atsakyti
Sakykit ar is temoje bendraujanciu, kas nors leidziasi Metex, man jo prirase , bet niekur negaunu nusipirkt. Kur Jus perkate? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linusikas77 @ 2015 03 08, 12:31)
Sakykit ar is temoje bendraujanciu, kas nors leidziasi Metex, man jo prirase , bet niekur negaunu nusipirkt. Kur Jus perkate? ax.gif

Keidziuosi. Pwrku vaistinej prie ligonines. Kituruzsakyt reikia, atveza kita diena
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2015 03 06, 15:58)
Ne, ne statybose, bet kai atsirado cista, tai kaip tik namuose dirbo statybinius darbus, daug teko kasti...o kas tai per vaistai, gal gali pavadinimą parašyti. Ačiū. 4u.gif

DEtox-kit. Sake 2 metus negėrė ir vėl psoriazė atisnaujino. Dabar ieško iš kur atsisiūsti. Kaip aš sakau kiekvienas žmogus individulaus, ir gydymas individualus,bet galit pabandyt, gal kaip jam padės.
Papildyta:
QUOTE(Liepa B. @ 2015 03 07, 20:17)
O kuo nykimas pasireiškia?Rentgenastą rodo ar kitkas?
Prakaitavimas gali padidėti nuo bendro silpnumo.

rentgenas, mrt. kraujas kažkurie rodikliai blogi kur su imunitetu,kolkas nežino kas yra, gal todėl prakaituoju,kai atmesim endokrinologą, aiškinsimės toliau...
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2015 03 08, 11:48)
Keidziuosi. Pwrku vaistinej prie ligonines. Kituruzsakyt reikia, atveza kita diena

Vakar buvau prie santariskiu vaistineje, negavau, ir sake neturi is kur uzsakyti. Man reikia 50mg. 0,4ml. Iki siol uzsakinedavau atvezdavo, as siaip Ukmergiske. Bet vakar buvau Vilniuje, apvaziavau kelias vaistines visi sako kad nera.
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2015 03 07, 21:40)
juokingiausia kad man nepadeda tie dezidorantai, net driclor, 15 min ant dviračio ir nulipu šlapia, eisiu pas endokrinologą. Kita vertus aš pošiol negaliu surasti priežasties -kodėl nyksta mano sanariai.  Svarbiausia kad "gydymo"  priemonių būtų kuo daugiau, nes kol bandai yra viltis.

Parašysiu lengvai suprantama kalba wink.gif

Vykstant uždegiminiams procesams, imuninė sistema ima gaminti antikūnius, kurie intensyviai ieško sukėlėjo. Sukelejas ima sleptis ląstelėse,ląstele gindamasi ima ardyti save. Taip įsijungia stiprus autoimunis procesas.Dėlto išgraužiama net kremzlė. Šio proceso sustabdymui skiriami hormoniniai medikamentai,kurie išjungia imuninę sistemą.

Pamastymui: imuninė išjungta, sukėlėjas likęs. Ar jau mes pasveikom?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepa B.: 08 kovo 2015 - 13:10
QUOTE(ajd @ 2015 03 08, 13:08)
DEtox-kit. Sake 2 metus negėrė ir vėl psoriazė atisnaujino. Dabar ieško iš kur atsisiūsti. Kaip aš sakau kiekvienas žmogus individulaus, ir gydymas individualus,bet galit pabandyt, gal kaip jam padės.

4u.gif Būtinai naudosim.
Atsakyti
QUOTE(Linusikas77 @ 2015 03 08, 12:24)
Vakar buvau prie santariskiu vaistineje, negavau, ir sake neturi is kur uzsakyti.  Man reikia 50mg. 0,4ml. Iki siol uzsakinedavau atvezdavo, as siaip Ukmergiske. Bet vakar buvau Vilniuje, apvaziavau kelias vaistines visi sako kad nera.

as visad perku eurovaistinej,
uzsako ir kitai dienai atveza.
Man ten jie ir pigiausi
Atsakyti