Įkraunama...
Įkraunama...

Jorkšyro terjerai

liudna, bandau judint o jie kaip pricementuoti, net nezinau verysad.gif pora dienu palauksiu jeigu nesiklibins tai tik pas veta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 02 14, 15:55)
merginos koki iš dviejų pasirinktumėte maistą ACANA Grasslands Dog ar Acana Lamb & Okanagan Apple ?

Aš planuoju išbandyti antrąjį, bet kol kas nerandu mažos pakuotės. Bet tik dėl to, kad buvau išsisaugojusi pavadinimą, nes šioje temoje buvo rekomenduotas kaip geras maistas alergiškiems šunims. O mums dabar ir reiškiasi alergija verysad.gif Nors ir mažiau, nei vartojant maistą ne su ėriena.
Atsakyti
tai va , kad labai dideles pakuotes. Ta 2 kg kaip ir per maza o didesnes tik 11 kg doh.gif Ryciui vis papleiskanoja odele, tai galvoju pakeist maista i elergiskiems sunims. dabar valgo su vistiena maziems suniukams.
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 02 15, 13:33)
tai va , kad labai dideles pakuotes. Ta 2 kg kaip ir per maza o didesnes tik 11 kg doh.gif Ryciui vis papleiskanoja odele, tai galvoju pakeist maista i elergiskiems sunims. dabar valgo su vistiena maziems suniukams.

Kaip jusus dantukai? Nekliba? mirksiukas.gif

Man labai patinka, kad yra po 2 kg. pakuotes. Daugiau kaip menesiui uztenka. Kai turejau is Lietuvos 7,5kg, tai maniau, kad niekad nesuvalgysim. doh.gif Beje, antro maiso gerus 2kg. atidaviau kaimynu suniui. Nusibodo. Dar, beje girdejau, kad sausas maistas irgi sensta, dziusta. Nezinau. Bet, dabar valgom, net ausys linksta eukanuba skirta jorkams. Pakuote 2 kg.

P.s. Gal ka praleidau. Nuo ko alergiskas Rytis? Nuo maisto? Maniske buvo papleiskanojus nuo norvegiskos vetes patarimo. Kad galiu vaikiska purskala sukavimui nupirkti, nes pas juos klinikoj nebuvo. Tai, gerai, kad is karto pastebejau. Ir, kaip visuomet aliarmu veisejai skambinau. Prisimenu, gavau barti. Kad, negalima nei zmoniu, nei vaiku naudoti sampunu, kondicionieriu ir visokiu kitokiu velniu. biggrin.gif

Atsakyti
Man 2 kg tinka, bet šiuo metu pet.24.lt išsipardavę, tai laukiu kol vėl atsiras prekyboje smile.gif Šiuo metu Ecanuba su ėriena mažiems šuniukams valgo. Bet norėčiau Acana su ėriena išbandyti smile.gif

Beje, Virga, kaip jūs jorkiuką išsirinkote? Vyras šuniuko norėjo? Ir būtent jorkiuko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 02 14, 15:55)
merginos koki iš dviejų pasirinktumėte maistą ACANA Grasslands Dog ar Acana Lamb & Okanagan Apple ?

Mes grįžom prie antrojo nes su šiuo maistu panele ir atvažiavo pas mus.

Del dantukų,pas musiske irgi virsui po du iltinukus... Ir neina išjudinti... Kruminius pati isroviau su nagų uzkabinus... blush2.gif

Suniuko labiausia norėjau Aš... Kadangi mane pirmąją pamatė kai atvažiavo tai nuo manęs ir nenulipa.... Jei nėra manęs tada nuo vyro neatstoja smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 15 vasario 2015 - 20:12
stovi dantukai isikabine kaip turi but, bet graužia kaulą nuo ryto ligi vakaro gal pats išklibins blush2.gif o del elergijos net nezinau, vis kovojam su tom pleiskanom. pakeiciaujau 3 šampunus speceliai kad nepleiskanotu. Nieko nepadeda, paskui sesuo nupirko lietuvoje pas veta, lyg ir daug geriau . bet vistiek ju truputi yra, nesikaso. tai galvoju gal pabandyt maista elergiskiems sunims gal bus geriau.
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2015 02 15, 19:45)
Beje, Virga, kaip jūs jorkiuką išsirinkote? Vyras šuniuko norėjo? Ir būtent jorkiuko?  smile.gif

Mano vyras turejo kazkada Airedale terrier. Labai mylejo ja ir norejo tokios pacios. As perkalbejau, kad neperkam tokio didelio suns. Tokia pacia meile gali ir mazas suteikti. Tuo labiau, kad tekdavo dukters chihuahua pasaugoti. Be galo meili sunyte ir mano vyro lipduke. Taip, per kompromisa atsirado pas mus Kyra. Dar, tiesa, nenorejau suns plauku namie. O, zinojau, kad jarku plaukuciai svelnus ir jie nesiseria. wub.gif
QUOTE(***Meskute*** @ 2015 02 15, 22:10)
Suniuko labiausia norėjau Aš... Kadangi mane pirmąją pamatė kai atvažiavo tai nuo manęs ir nenulipa....  Jei nėra manęs tada nuo vyro neatstoja smile.gif)

Pas mus tas pats. As vaziavau i Lietuva ja aplankyti, kai gime. Veliau jos atsivezti irgi skridau pati. Taip, ji nuo manes ir neatstoja. Kai manes nera, tada neatstoja nuo vyo. biggrin.gif

burgunt, koks saunus sunytis, griauzia kaula. Kad viskas pasisektu jums, laikysim kumscius. Jei, reiks pas veta ar jau issirinkot kur? Pas jus ten yra, ar reiks i Drammen vaziuoti? Mes vaikstom i ta kur Brakerøya randasi. Ten ir skiepinom. Tik dantis traukem kitur, kur anksciau gyvenom. Beje, man iki dabar neduoda ramybes, kad jai istrauke per klaida apatini, nuolatini dantuka. Nes, truksta vieno. verysad.gif
Atsakyti
tai va uztat as ir nenoriu pas ta veta, kad reikalingu dantu neisrautu doh.gif mums draugai uzrode åsidene viena veterinara jis pigiau ima ir bet kokiu metu jam galima skambint, net nakti thumbup.gif visada priims. draugai sake kad jis lenkas, bet skaiciau norvegu mergaiciu forume kad su tokia pavarde yra vokiete daktare. Tai jos nusprende kad jie seima biggrin.gif ir labai isgyre daktara, kad nuejo del ausu suns o apziurejo visa thumbup.gif tai butu proga ir mums prisiregistruot cia. dar savaite palauksiu ir varysiu pas veta.
o del maisto tai tikrai tie dideli pokai per dideli musu suniukams, bet kas menesi siustis tuos 2 kginternetu tai irgi uzknisa, o ir kainuoja nemazai siuntimas o parduotuveje pas mus acanos nera verysad.gif o cia bus proga is lietuvos atsivezt tai ir galvoju kaip cia geriau padarius unsure.gif
Virga, o kokiam rajone tu gyveni?
Atsakyti
Burgunt, tada bandykit 11 kg. Jei per daug, gal yra galimybė pasiūlyti parduoti kokius 4 kg. Aš irgi girdėjau, kad sausučiai apdžiūna. Didelės pakuotės labiau skirtos dideliems šuniukams, kuriems normos yra didesnės, arba pardavimui į vet. ar pet parduotuves.

Dėl šuniukų pasirinkimo, mes į toyterjerus, pinčerius žvalgėmės, nes vyras tokį turėjo. Iš pradžių man jie visai nepatiko - kailis kaip žiurkės, bet galiausiai pripratau ir net pradėjo patikti šios veislės šuniukai. Svajonėse buvo didelis išdidus persų katinas ir "signalkė" maža, pikta, triukšminga toyterjerytė lotuliukas.gif Bet kažkaip netikėtai, sugalvojusi n argumentų per vieną naktį nusprendžiau įsigyti būtent jorkiuką, nors pergyvenau, kad vyras gėdysis šios veislės biggrin.gif
Atsakyti
Burgunt, as gyvenu Gjerpenkollen, jei esi girdejus. Auksciau uz Fell rojono. Cia nauju namu kompleksas ant kalno pastatytas, isgriovus puse kalno. Tai pas mus is vienos puses matosi Drammeno panorama. Is kitos puse miskas. Tai, mes galima sakyti kieme ir uogaujam ir grybaujam. Tik grybu nevalgom. Atvaziuosi vasara?
Gal, ir mums reiketu i ta Åsiden vaziuoti, jei pigiau. Mes uz 2 skiepus ir apziura sumokejom virs tukstancio.
Tiesa, ar jus apdraudet savo suni? Mes apdraudem. Jei kokia operacija tfu, tfu, tfu, tai tik dali pinigu reiktu sumoketi.
Ar tikrai zinai, kad zoo pardese nera pirkti Ackana? Liertoppen prekybos centre didelis pasirinkimas maistelio. Mano vyras pirko ten Eukanuba jorkams. Kitur tokio nera.

Poisson'è as taip pat galvojau, kad mano vyras gedysis. Bet, kai jis nedidelio ugio ir nestambus, tai jam ji tinka. Bet, pamatytum vazda mano zento. Du metrai ugio, virs simto svorio ir eina su chihuahua. Graudu ziureti. lotuliukas.gif
P.s. Jei, dar nepraejo noras mazai, piktai, triuksmingai sunei, tai galiu savo paskolinti. Liudna nebus. biggrin.gif
Atsakyti
Pasisakysiu apie savo jorksyriuke ir as smile.gif

Maniskei 7menesiukai,pirkau su kilmes dokumentais veislyne, mokejau brangokai, bet negaliu su tuo lyginti koki dziaugsma atnese i musu namus. wub.gif Parsinesiau visai mazute, bet labai drasia ir judria, islipusi is rankines kuo skubiau pradejo sniukstineti po namus susipazindama su nauja aplinka. Tuo metu jai buvo 4menesiai,tad turedama nors ir nedidele patirti pasidalinsiu kaip mes tvarkomes su visais dziaugsmais ir rupesciais. smile.gif
Savo jorksyriuke maudau 1karta i savaite su specialiu sampunu jauniem suniukam, po lauko visada valomes pedutes dregnom vaikiskom servetelem.Kiekviena diena sukuoju, kad plaukai nesusiveltu.Nagucius kerpame karta i menesi.Plaukucius trumpinu pati kas 2-3menesius.Valgo,, royal canin,, sausa edala skirta maziems jorkams .
Prieziura nera sunki ir daug laiko nereikalauja kadangi neruosiu parodoms.Bet mano jorksyriuke turi viena minusiuka, kartais savo reikalus atlieka namie, esu didele pedante tad tai tikrai sunervina.Jinai dar mazute tad tikiuosi ismoks viska atlikti lauke, kantriai mokinames: )sunyte yra gan protinga, moka pagrindines komandas.Rami, neloja.Buna ,kad pacypia kaip prasosi paglostoma ar ant ranku, labai meili, nesikandzioja,be galo myli vaikus.Miega salia mano lovos savo guolyje, kitaip negali uzmigti. Namuose galim palikti ilgesniam laikui, buna rami, nestresuoja. Tapkias patampo, bet baldu negadina:) Zodziu, esu labai patenkinta. 4u.gif
Atsakyti