Pasisakysiu apie savo jorksyriuke ir as
Maniskei 7menesiukai,pirkau su kilmes dokumentais veislyne, mokejau brangokai, bet negaliu su tuo lyginti koki dziaugsma atnese i musu namus.

Parsinesiau visai mazute, bet labai drasia ir judria, islipusi is rankines kuo skubiau pradejo sniukstineti po namus susipazindama su nauja aplinka. Tuo metu jai buvo 4menesiai,tad turedama nors ir nedidele patirti pasidalinsiu kaip mes tvarkomes su visais dziaugsmais ir rupesciais.
Savo jorksyriuke maudau 1karta i savaite su specialiu sampunu jauniem suniukam, po lauko visada valomes pedutes dregnom vaikiskom servetelem.Kiekviena diena sukuoju, kad plaukai nesusiveltu.Nagucius kerpame karta i menesi.Plaukucius trumpinu pati kas 2-3menesius.Valgo,, royal canin,, sausa edala skirta maziems jorkams .
Prieziura nera sunki ir daug laiko nereikalauja kadangi neruosiu parodoms.Bet mano jorksyriuke turi viena minusiuka, kartais savo reikalus atlieka namie, esu didele pedante tad tai tikrai sunervina.Jinai dar mazute tad tikiuosi ismoks viska atlikti lauke, kantriai mokinames: )sunyte yra gan protinga, moka pagrindines komandas.Rami, neloja.Buna ,kad pacypia kaip prasosi paglostoma ar ant ranku, labai meili, nesikandzioja,be galo myli vaikus.Miega salia mano lovos savo guolyje, kitaip negali uzmigti. Namuose galim palikti ilgesniam laikui, buna rami, nestresuoja. Tapkias patampo, bet baldu negadina:) Zodziu, esu labai patenkinta.