Sveikos
QUOTE(Poisson'è @ 2015 02 11, 12:33)
Marselis ne uogutes, kitos merginos, gyvenančios LT

Dar gi, Marselis - Fionos brolis
Mes irgi Ekanuba valgom, tik mažiems šuniukams. Su ėriena. Nes buvo alergija išsivysčiusi - visus užpakalinių kojyčių plaukučius buvo nusigraužęs

Dabar lyg geriau...
Taip taip, Marselis Fionos brolis
Gerai kad pareklamavot, kaip tik baiginejasi maistas, isbandysim, nes labai jau nenoriai savo maista valgo..
QUOTE(virga @ 2015 02 11, 13:04)
P.s. Mes, stabiliai kiekviena diena valomes dantis. Dar turiu zele, bet pamirstu. Ja, reikia pries nakti naudoti. O, kaip jus?
kuo valot?
QUOTE(virga @ 2015 02 11, 15:11)
Merginos, ar leidziat savo suniukams laipioti laiptais zemyn? Mane tiek prigazdino, kad as iki dabar neleidziu. Liftu i garaza viena "stotele" vaziuojam.
As leidziu. Juk nelaksto visa diena pirmyn atgal
QUOTE(burgunt @ 2015 02 11, 18:01)
pas mane su dokumentais, bet taviski jau aplenke .3.7 jau
oho, pagal nuotrauka tikrai nepasakyciau kad tiek sveria

idomu, kokio ugio ?
QUOTE(Poisson'è @ 2015 02 11, 21:04)
Net nuėjau sverti

Nes prieš beveik mėnesį 3,5 kg buvo. Dabar panašus svoris kaip Ryčio - 3,6 kg, gal ir 3,7 kg; su savo svarstyklėmis sveriu. Dėl to gražiausias nuostabiausias ir t.t. man gal jau kompleksas įsivarė šioje temoje bendraujant, nes jūs nors ir nestandartas, bet vis tiek - dokumentuoti

8 mėn. po ~10 dienų. Manau, kad jau pakankamai išsivystęs, nebe junior'as

Ar visą laiką negalima jorkams laiptais lipti? Maniau, kad tik mažiems šuniukams...? Tai kaip iš tikro?
Pagaudžiau saviškius beveislius vienoje foto. Katytė smulkutė. Kai vieną šunį fotkinu (tuo labiau su fotiku), atrodo jis kaip milžinukas
As irgi saviski paveriau, 8,5men. 2kg sveria.
Nuotraukoj neatrodo milzinukas

Saunus duetas

Draugauja su kate?
Pamirsau Kyra pagirt, ten vienoj nuotraukoj ji su kimono?