Įkraunama...
Įkraunama...

Jorkšyro terjerai

QUOTE(burgunt @ 2015 02 11, 17:07)
kudena, juk idejau nuotrauka kai nukirpau vienu puslapiu atgal, tai dar ilgesni plauka palikau o jai trumpai nukirpciau butu galima turbut sonkaulius skaiciuot

sakau gal ne apie ta kalbat lotuliukas.gif doh.gif Foto man jie visi vienodi lotuliukas.gif Maniske tai dabar kaip toiterjere atrodo - tik su liuto galva, uodega ir kojom doh.gif Bet kazkodel mergina beveik 200gr numete per si menesi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2015 02 11, 16:20)
Aš jau leidžiu. Ilgą laiką nešiojau, kol vyras prisipažino, kad jau senai nebenešioja  biggrin.gif Iš tikro, jis pas mus tvirtas, vyriškas, sveria 3,5 kg - nepanašu, kad galėtų kas bloga nutikti. Taigi, dabar jau senokai laiptais leidžiam bėgioti - ir viršun, ir žemyn  smile.gif

Jusu suniukas dar metu neturi? Siaip, tai ne del tvirtumo negalima leisti laipioti zemyn laiptais. De, stuburo. Kadangi uzpakaline dalis vystosi sparciau, nei priekine, gali suniukas uzaugti su islenkta nugara. biggrin.gif

Kriiste, musu panele irgi 200gr. numete. Bet, tai musiskes "turejo vaiku". Ne iki maisto joms buvo. Mano, tik dabar predejo esti. Kai ismetem kaula-vaika. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2015 02 11, 17:47)
Kriiste, musu panele irgi 200gr. numete. Bet, tai musiskes "turejo vaiku". Ne iki maisto joms buvo. Mano, tik dabar predejo esti. Kai ismetem kaula-vaika.  lotuliukas.gif

jo, musu irgi tik dabar pradejo esti - kazkaip porcija nebeuzsistovi, idedi ir neber thumbup.gif Bet mes "vaiko" - parso neismetem, saziningai su juo miegam kartu doh.gif lotuliukas.gif Mb jau eidamas gult pats ji susiranda - nes zino, kad mergina neguls, jo nesusiradus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2015 02 11, 18:01)
pas mane su dokumentais, bet taviski jau aplenke .3.7 jau biggrin.gif ir mums vienodai kad netelpa i standartus. standartai tik parodoms o mes busim tik ziurovai.  Mums jis bus visada pats graziausias ir nuostabiausias tongue.gif Del maisto verkt negaliu, ka duodu viska valgo thumbup.gif ir pastoviai alkanas biggrin.gif vyras sako gal reiktu viena diena jam duot valgyt kiek jis nori ir paziuret kiek suvalgys lotuliukas.gif
o del laiptu tai iki siol bijo lipt zemyn, nelipa. bet ir gerai nes jie status. pries 3 sav. as pati numainavau galvojau kad stuburas subires i triusikus  lotuliukas.gif dabar jau juokas ima o tada tai verkt norejosi

Net nuėjau sverti lotuliukas.gif Nes prieš beveik mėnesį 3,5 kg buvo. Dabar panašus svoris kaip Ryčio - 3,6 kg, gal ir 3,7 kg; su savo svarstyklėmis sveriu. Dėl to gražiausias nuostabiausias ir t.t. man gal jau kompleksas įsivarė šioje temoje bendraujant, nes jūs nors ir nestandartas, bet vis tiek - dokumentuoti hihihi.gif

QUOTE(virga @ 2015 02 11, 18:47)
Jusu suniukas dar metu neturi? Siaip, tai ne del tvirtumo negalima leisti laipioti zemyn laiptais. De, stuburo. Kadangi uzpakaline dalis vystosi sparciau, nei priekine, gali suniukas uzaugti su islenkta nugara.  biggrin.gif

Kriiste, musu panele irgi 200gr. numete. Bet, tai musiskes "turejo vaiku". Ne iki maisto joms buvo. Mano, tik dabar predejo esti. Kai ismetem kaula-vaika.  lotuliukas.gif

8 mėn. po ~10 dienų. Manau, kad jau pakankamai išsivystęs, nebe junior'as g.gif Ar visą laiką negalima jorkams laiptais lipti? Maniau, kad tik mažiems šuniukams...? Tai kaip iš tikro?

Pagaudžiau saviškius beveislius vienoje foto. Katytė smulkutė. Kai vieną šunį fotkinu (tuo labiau su fotiku), atrodo jis kaip milžinukas doh.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Poisson'è grazus jusu suniukas. Ir spalva grazi. wub.gif

Neisivaryk to kompekso. Nera cia tik dokumentuotu tema. Aisku, kai iskyla diskusija, del dokumentu, tai as irgi uz. Bet, tik del to, kad veisia bedokumencius blogom salygom ir tik del pinigu. Bet, kas jau turi juos, tai vistiek savi "vaikai". Patys mieliausi ir brangiausi. Kuriuos neiskeistum i jokius pasaulio dokumentus. biggrin.gif

As pati, kiek girdejau, tai tik maziukams negalima laipioti laiptais. Iki kokio amziaus nesidomejau. Mes, kai name gyvenom, tai i veranda isbegus Kyra nulipdavo laiptais. Buvo 6-11 men. amziaus. Bet, stengdavausi pagauti. Dabar laiptu neturim. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virga: 11 vasario 2015 - 21:46
Paisson'e musu suniukai bendraamziai smile.gif Ryciui vasario 24 bus 8 men. o komleksuot nereikia del doku, pries 3 sav mano sesuo nusipirko jorka be doku, ir as nemanau kad ji padare nusikaltima ir jos Pukis ne prastesnis negu mano Rycis. kiekvienas turi teise i savo pasirinkima, cia mano nuomone blush2.gif
Rycis depresuoja, seimininkas negryzta antra diena namo biggrin.gif gryztam is lauko tai apibega visur ieskodamas gal gryzo lotuliukas.gif net negalvojau kad taip bus
labai grazus jusu augintiniai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burgunt: 11 vasario 2015 - 21:37
Sveikutes,na ka man visai netiketai ir nelauktai kai musu ORytei suejo lygiai 8 menesiai,ta diena pradejo mergina kraujuoti.... Pirmas dienas mergaite pasimetus labai buvo unsure.gif bet tvarkesi pati kuo puikiausia... wub.gif
Del laiptu laipo nuo 4 menesiu tiek aukstyn tiek zemyn pati smile.gif
Ausytes skutu su masinele kas 2-3 sav,mergina net nereaguoja:)., tik vat is priekiniu kojiciu nesileidzia plauku iskirpt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 11 vasario 2015 - 21:49
Sveikos smile.gif

QUOTE(Poisson'è @ 2015 02 11, 12:33)
Marselis ne uogutes, kitos merginos, gyvenančios LT  smile.gif Dar gi, Marselis - Fionos brolis smile.gif

Mes irgi Ekanuba valgom, tik mažiems šuniukams. Su ėriena. Nes buvo alergija išsivysčiusi - visus užpakalinių kojyčių plaukučius buvo nusigraužęs  smile.gif  Dabar lyg geriau...

Taip taip, Marselis Fionos brolis biggrin.gif

Gerai kad pareklamavot, kaip tik baiginejasi maistas, isbandysim, nes labai jau nenoriai savo maista valgo..

QUOTE(virga @ 2015 02 11, 13:04)

P.s. Mes, stabiliai kiekviena diena valomes dantis. Dar turiu zele, bet pamirstu. Ja, reikia pries nakti naudoti. O, kaip jus?  biggrin.gif

kuo valot?

QUOTE(virga @ 2015 02 11, 15:11)

Merginos, ar leidziat savo suniukams laipioti laiptais zemyn? Mane tiek prigazdino, kad as iki dabar neleidziu. Liftu i garaza viena "stotele" vaziuojam.  lotuliukas.gif

As leidziu. Juk nelaksto visa diena pirmyn atgal smile.gif

QUOTE(burgunt @ 2015 02 11, 18:01)
pas mane su dokumentais, bet taviski jau aplenke .3.7 jau biggrin.gif

oho, pagal nuotrauka tikrai nepasakyciau kad tiek sveria rolleyes.gif idomu, kokio ugio ?

QUOTE(Poisson'è @ 2015 02 11, 21:04)
Net nuėjau sverti  lotuliukas.gif Nes prieš beveik mėnesį 3,5 kg buvo. Dabar panašus svoris kaip Ryčio - 3,6 kg, gal ir 3,7 kg; su savo svarstyklėmis sveriu. Dėl to gražiausias nuostabiausias ir t.t. man gal jau kompleksas įsivarė šioje temoje bendraujant, nes jūs nors ir nestandartas, bet vis tiek - dokumentuoti hihihi.gif
8 mėn. po ~10 dienų. Manau, kad jau pakankamai išsivystęs, nebe junior'as  g.gif Ar visą laiką negalima jorkams laiptais lipti? Maniau, kad tik mažiems šuniukams...? Tai kaip iš tikro?

Pagaudžiau saviškius beveislius vienoje foto. Katytė smulkutė. Kai vieną šunį fotkinu (tuo labiau su fotiku), atrodo jis kaip milžinukas  doh.gif  lotuliukas.gif

user posted image

As irgi saviski paveriau, 8,5men. 2kg sveria.

Nuotraukoj neatrodo milzinukas smile.gif Saunus duetas 4u.gif Draugauja su kate?

Pamirsau Kyra pagirt, ten vienoj nuotraukoj ji su kimono?
Atsakyti
nemoku as ugio matuot smile.gif lygtais ties ketera 28 cm
Atsakyti
Va va, Mantės Marselis biggrin.gif Gal pasirodysit? mirksiukas.gif

QUOTE(Mantė' @ 2015 02 11, 22:58)
Nuotraukoj neatrodo milzinukas smile.gif  Saunus duetas  4u.gif  Draugauja su kate?

Mūsų katė itin išdidaus charakterio. Ji nebendrauja schmoll.gif Bet, va, viliojant skanuku jau įmanoma vienoje foto nufotkinti biggrin.gif Šuo paniurko katę momentą pagavęs - ji "pasiduoda" įvaryta į kampą, t.y. kai šuo ant galvos užlipęs lotuliukas.gif

Beje, burgunt, pamiršau dėl apetito pasakyti. Manau, valgytų kiek pridėta, o paskui išvemtų, bet nenustotų kol indelis nebūtų tuščias biggrin.gif Beje, maniškis šeimininką taip pat labiau myli. Juokais juos pavadinu Dariumi ir Girėnu lotuliukas.gif O nenorėjo šuns... Mano užgaida buvo... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2015 02 11, 22:26)
Beje, maniškis šeimininką taip pat labiau myli. Juokais juos pavadinu Dariumi ir Girėnu  lotuliukas.gif O nenorėjo šuns... Mano užgaida buvo...  biggrin.gif

pas mus tas pats - suo mano ir dukros uzgaida (daugiau net dukros) - taciau labiausiai mylimas MB - kuri reikejo ilgai ir nuobodzia itikinet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2015 02 11, 23:26)
Va va, Mantės Marselis  biggrin.gif Gal pasirodysit?  mirksiukas.gif
Mūsų katė itin išdidaus charakterio. Ji nebendrauja  schmoll.gif Bet, va, viliojant skanuku jau įmanoma vienoje foto nufotkinti  biggrin.gif Šuo paniurko katę momentą pagavęs - ji "pasiduoda" įvaryta į kampą, t.y. kai šuo ant galvos užlipęs  lotuliukas.gif

Beje, burgunt, pamiršau dėl apetito pasakyti. Manau, valgytų kiek pridėta, o paskui išvemtų, bet nenustotų kol indelis nebūtų tuščias  biggrin.gif Beje, maniškis šeimininką taip pat labiau myli. Juokais juos pavadinu Dariumi ir Girėnu  lotuliukas.gif O nenorėjo šuns... Mano užgaida buvo...  biggrin.gif

va, va del suns tai irgi buvo mano uzgaida. buvo salyga kad viska as pati darysiu. O dabar ir i lauka eina su noru, ir kontruoliuoja ar skanuku gavo, derisi del maisto davynio didesnio, paskambino siandien ir klausia ka skanaus gavo Rycis doh.gif ar neskriaudziu as jo lotuliukas.gif tik kalbina per skaipa o tas isdavikas ausis istempes tik klauso galva sukinedamas ir bega ieskot kur tas seimininkas biggrin.gif
Papildyta:
nevalom ir mes dantu blush2.gif o kas geriau tie antpirciai ar sepetukas dantims? gal reiktu pradet valyt
Atsakyti