Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

Gal kas su tez tour 05.24 skrisit? smile.gif kokius viešbučius pasirinkote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2016 02 10, 11:58)
Dabar su Ryanair dviem žmonėms 357 eur, o su novaturu 375 eur. Kažin gal novaturo geresnis lėktuvas nei Ryanair?

Brangoka, aš dar gal palaukčiau
Atsakyti
QUOTE(*Kameja* @ 2016 02 09, 15:09)
tai butu smagu, kad pasidalintumet info... as ieskau ir skaitau senas temas... keliausiu pirma karta i Kreta  ax.gif 

Balos irgi i musu kelioniu tiksla irasyta... sakot ten taip sudetinga? Auto gali gesti bet kur, nuo to niekas neapsaugotas  g.gif  bet kodel draudimai nedengs?  g.gif

Vaziavom Balos su masina. Svarbiausia vaziuoti anksti ryte, kol nera masinu atvaziuojanciu is Balos ir bus kur pasistatyti aikstelej masina. Kelias ten visai normalus. Kaip kazkur temoj jau skaiciau, musu kaimuose yra baisesniu keliu nei kelias link Balos. Autonuomoj nieko neminejo, kad draudimas nepadengia. Klausem ar galioja draudimas visiskai viskas, tame tarpe ir padangom, stiklam, sake taip. Priduodant nieks net nepaziurejo masinos. Prisiskaicius ir vyrui buvau daug citavus, kad labai baisus keliai ir pan., tai nenorejo jis net vaziuotijau I Balos, o vaziuojant abu snekejom ir laukem, kur bus tas baisus kelias smile.gif , bet taip jo ir nebuvo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(giedre_giee @ 2016 02 10, 09:10)
Kažin apsimoka jau pirkti lėktuvo bilietus rugsėjo mėnesiui, ar dar gali atpigti?
Beja planuojam savarankiškai keliauti, Ryanair ir novaturo bilietų kainos panašios. Būsim per salos vidurį :-) herakliono oro uoste irgi galima auto išsinuomoti manau :-) o gal galima iš novaturo tik skrydį ir pervežimą imti, bet ne viešbutį?

Pernai rugsejo viduriui 149eur zmogui mokejom, pirkom gruodi 4u.gif , pigiau nebuvo paleide mirksiukas.gif , Siemet buvau maciusi rugsejo viduriui uz 160eur zmogui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tigriuke91 @ 2016 02 10, 16:12)
Pernai rugsejo viduriui 149eur zmogui mokejom, pirkom gruodi 4u.gif , pigiau nebuvo paleide mirksiukas.gif , Siemet buvau maciusi rugsejo viduriui uz 160eur zmogui 4u.gif

Nu kaip nebuvo, pirkom uz 105 € zmogui rugsejo pr. pamenu rugpjucio pab. dar pigiau buvo, tokias kainas liepos men. buvo ismete, bet velgi cia greiciausiai del tu istojimo is ES reikalu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 10 vasario 2016 - 16:53
Vaziavom Balos su masina. Svarbiausia vaziuoti anksti ryte, kol nera masinu atvaziuojanciu is Balos ir bus kur pasistatyti aikstelej masina. Kelias ten visai normalus. Kaip kazkur temoj jau skaiciau, musu kaimuose yra baisesniu keliu nei kelias link Balos. Autonuomoj nieko neminejo, kad draudimas nepadengia. Klausem ar galioja draudimas visiskai viskas, tame tarpe ir padangom, stiklam, sake taip. Priduodant nieks net nepaziurejo masinos. Prisiskaicius ir vyrui buvau daug citavus, kad labai baisus keliai ir pan., tai nenorejo jis net vaziuotijau I Balos, o vaziuojant abu snekejom ir laukem, kur bus tas baisus kelias smile.gif , bet taip jo ir nebuvo biggrin.gif
Papildyta:

Smagu, kai visi forume ragina lauzyti taisykles ir nesilaikyti auto nuomos sutarciu, kazi tik kuri atsakomybe prisiimsit nelaimes atveju? Kad jus sutartyje nematete kas parasyta - tikiu, nes matyt, nelabai ir skaitete ka pasirasote. ir kokiomis salygomis. Jei grazinant masina niekas jos net neapziurejo, tai ko gero kokia nors lieva kompanija buvo, nes visos rimtos apziuri prie jusu tiek duodant masina, tiek paimant. Ka noriu cia pasakyti? Kad ar rizikuoti - kiekvieno asmeninis reikalas, ir isprusimo lygis, bei asmeninis atostogu suvokimas, bet raginti elgtis neprotingai ir nesaugiai - tikrai nerimta. Kad pas mus kaimuose keliai baisesni - ne argumentas, nes pas mus jus vaziuojat draustu automobiliu ir SAVO automobiliu, o ne kompanijos. Bet, del tokio poziurio, ai, zinau kad negalima, bet vis vien darysiu ir turim toki mirtinguma keliuose. Cia mano asmenine nuomone, ir tikrai neskatinu tolesnes diskusijos. Bet butu gerai, kad neragintumete maziau keliavusiu elgtis rizikingai, nes ne jus atsakysite jei kas atsitiks. Tik tiek. Keliaukite protingai ir megaukites atostogomis
Atsakyti
QUOTE(renrena @ 2016 02 09, 16:39)
Tikrai taip - mes taip pat nesiruošiame praleisti tokios galimybės  lotuliukas.gif .Tiesiog reikia paruošt Kameja, kad nebūtų siurprizo nuvažiavus į vietą ir prasidėjus auto nuomų gasdinimui tongue.gif .

4u.gif biggrin.gif
QUOTE(joker98 @ 2016 02 09, 19:21)
Sekmes Kretoje. Kada vaziuojat? Mes ten busit (siemet be vaiku apie rugpjucio pabaiga. vel 2 sav smile.gif

geguzes 24 d. savaitei ax.gif
QUOTE(RasaKitaniux @ 2016 02 10, 13:04)
Gal kas su tez tour 05.24 skrisit? smile.gif kokius viešbučius pasirinkote? smile.gif

mes ta diena skrisim biggrin.gif kadangi rinktis gaejom tik is Aldemar knoss royal ir Aldemar cretan village pasirinkom pastaraji rolleyes.gif
Atsakyti
Papildyta:

Nesinori žaisti žaidimo "kas pigiau", bet mes balandžio viduriui gavom po 104 eu, pirkom lapkričio gale ax.gif . Tas bilietų gaudymas visiška loterija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kameja* @ 2016 02 10, 19:14)
4u.gif  biggrin.gif

geguzes 24 d. savaitei  ax.gif

mes ta diena skrisim biggrin.gif kadangi rinktis gaejom tik is Aldemar knoss royal ir Aldemar cretan village pasirinkom pastaraji  rolleyes.gif

Sveiki. Jeigu turi kokių klausimų -parašyk man el.paštu:
maryte479@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(renrena @ 2016 02 10, 22:14)
Nesinori žaisti žaidimo "kas pigiau", bet mes balandžio viduriui gavom po 104 eu, pirkom lapkričio gale  ax.gif . Tas bilietų gaudymas visiška loterija  mirksiukas.gif

Neseniai balandžiui buvo 98 eu. Jau kokius 5 metus seku bilietus ir pastebėjau, kad būna nemažos nuolaidos likus 2 mėn iki skrydžio datos. Žinoma, reikia bilietus medžioti. ax.gif Pernai balandžio pabaigai į Kos sumedžiojau po 57 eu. Sakyč neblogai. Šiemet planuose arba Sardinija pimąsyk arba Kreta antrąsyk. bigsmile.gif Kelionės datą planuojam rugp pab - rugsėjo pradž arba rugsėjį. Jau neseniai žiūrėjau, ir tai rugsėjui jau padori kaina. Bet dar daug laiko, reik laukt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joker98 @ 2016 02 10, 16:48)
Smagu, kai visi forume ragina lauzyti taisykles ir nesilaikyti auto nuomos sutarciu, kazi tik kuri atsakomybe prisiimsit nelaimes atveju? Kad jus sutartyje nematete kas parasyta - tikiu, nes matyt, nelabai ir skaitete ka pasirasote. ir kokiomis salygomis. Jei grazinant masina niekas jos net neapziurejo, tai ko gero kokia nors  lieva kompanija buvo, nes visos rimtos apziuri prie jusu tiek duodant masina, tiek paimant. Ka noriu cia pasakyti? Kad ar rizikuoti - kiekvieno asmeninis reikalas, ir isprusimo lygis, bei asmeninis atostogu suvokimas, bet raginti elgtis neprotingai ir nesaugiai - tikrai nerimta. Kad pas mus kaimuose keliai baisesni - ne argumentas, nes pas mus jus vaziuojat draustu automobiliu ir SAVO automobiliu, o ne kompanijos. Bet, del tokio poziurio, ai, zinau kad negalima, bet vis vien darysiu ir turim toki mirtinguma keliuose. Cia mano asmenine nuomone, ir tikrai neskatinu tolesnes diskusijos. Bet butu gerai, kad neragintumete maziau keliavusiu elgtis rizikingai, nes ne jus atsakysite jei kas atsitiks. Tik tiek. Keliaukite protingai ir megaukites atostogomis

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ir aplamai manes ten eismas isvis nesuzavejo...
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti