QUOTE(tigriuke91 @ 2016 02 10, 16:12)
Vaziavom Balos su masina. Svarbiausia vaziuoti anksti ryte, kol nera masinu atvaziuojanciu is Balos ir bus kur pasistatyti aikstelej masina. Kelias ten visai normalus. Kaip kazkur temoj jau skaiciau, musu kaimuose yra baisesniu keliu nei kelias link Balos. Autonuomoj nieko neminejo, kad draudimas nepadengia. Klausem ar galioja draudimas visiskai viskas, tame tarpe ir padangom, stiklam, sake taip. Priduodant nieks net nepaziurejo masinos. Prisiskaicius ir vyrui buvau daug citavus, kad labai baisus keliai ir pan., tai nenorejo jis net vaziuotijau I Balos, o vaziuojant abu snekejom ir laukem, kur bus tas baisus kelias

, bet taip jo ir nebuvo
Papildyta:
Pernai rugsejo viduriui 149eur zmogui mokejom, pirkom gruodi

, pigiau nebuvo paleide

, Siemet buvau maciusi rugsejo viduriui uz 160eur zmogui
Smagu, kai visi forume ragina lauzyti taisykles ir nesilaikyti auto nuomos sutarciu, kazi tik kuri atsakomybe prisiimsit nelaimes atveju? Kad jus sutartyje nematete kas parasyta - tikiu, nes matyt, nelabai ir skaitete ka pasirasote. ir kokiomis salygomis. Jei grazinant masina niekas jos net neapziurejo, tai ko gero kokia nors lieva kompanija buvo, nes visos rimtos apziuri prie jusu tiek duodant masina, tiek paimant. Ka noriu cia pasakyti? Kad ar rizikuoti - kiekvieno asmeninis reikalas, ir isprusimo lygis, bei asmeninis atostogu suvokimas, bet raginti elgtis neprotingai ir nesaugiai - tikrai nerimta. Kad pas mus kaimuose keliai baisesni - ne argumentas, nes pas mus jus vaziuojat draustu automobiliu ir SAVO automobiliu, o ne kompanijos. Bet, del tokio poziurio, ai, zinau kad negalima, bet vis vien darysiu ir turim toki mirtinguma keliuose. Cia mano asmenine nuomone, ir tikrai neskatinu tolesnes diskusijos. Bet butu gerai, kad neragintumete maziau keliavusiu elgtis rizikingai, nes ne jus atsakysite jei kas atsitiks. Tik tiek. Keliaukite protingai ir megaukites atostogomis