Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(renrena @ 2016 02 09, 15:25)
Jau daug rašyta apie tai - iki Balos teks važiuoti ~7km grubaus žvyro akmenuotu keliu, kur labai didelė tikimybė pradurti padangą ar pramušti automobilio dugną. Visose auto nuomos agentūrose perspėja apie tokios žalos draudimo negaliojimą  schmoll.gif .

aciu 4u.gif deja kiek skaitau pirma kart matau sia info ax.gif kai Kreta pradejau dometis tik siemet, info sukaupus labai mazai dar turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kameja* @ 2016 02 09, 15:55)
aciu  4u.gif  deja kiek skaitau pirma kart matau sia info  ax.gif kai Kreta pradejau dometis tik siemet, info sukaupus labai mazai dar turiu  biggrin.gif

Aš jau perskaičius daug temų apie kreta, tai kiek skaičiau, visi kas važiavo - nuvažiavo, ir ne taip baisu buvo. O kad nedraudžia, tai taip, čia jau savo rizika. Bet kažkaip visi važiuoja
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2016 02 09, 17:24)
Aš jau perskaičius daug temų apie kreta, tai kiek skaičiau, visi kas važiavo - nuvažiavo, ir ne taip baisu buvo. O kad nedraudžia, tai taip, čia jau savo rizika. Bet kažkaip visi važiuoja

Tikrai taip - mes taip pat nesiruošiame praleisti tokios galimybės lotuliukas.gif .Tiesiog reikia paruošt Kameja, kad nebūtų siurprizo nuvažiavus į vietą ir prasidėjus auto nuomų gasdinimui tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(renrena @ 2016 02 09, 16:39)
Tikrai taip - mes taip pat nesiruošiame praleisti tokios galimybės  lotuliukas.gif .Tiesiog reikia paruošt Kameja, kad nebūtų siurprizo nuvažiavus į vietą ir prasidėjus auto nuomų gasdinimui tongue.gif .

Kadangi kelionę planuoju ir viskuo domiuosi aš, tai savo vyrui nesakysiu, kad draudimas negalios, nes kitaip jis tikrai nevažiuos :-D
Atsakyti
QUOTE(*Kameja* @ 2016 02 09, 16:09)
tai butu smagu, kad pasidalintumet info... as ieskau ir skaitau senas temas... keliausiu pirma karta i Kreta  ax.gif 

Balos irgi i musu kelioniu tiksla irasyta... sakot ten taip sudetinga? Auto gali gesti bet kur, nuo to niekas neapsaugotas  g.gif  bet kodel draudimai nedengs?  g.gif

Todel kad nei viena draudimo kompanija nedengia pazeidimu, patirtu neasfaltuotame kelyje, ypac Balos, kuris visiems gerai zinomas. ten kaip taisykle pramusami dugnai, sugadinamos padangs ir tt. kadangi kelias baisus. bet, sako kad siemet ji uzdarys is viso, kad lengvosiomis ten nevaziuotu. Bent jau taip kalba Kisamos meras. Bet jums spresti, ar norite rizikuoti. Beto, i Balos 400 km i dvi puses, kas tas laimingasis kuris vairuos ir nieko nematys? Mano vyras nepasirase tokiam malonumui per atostogas tai vaziavom i ekskursija biggrin.gif Kazkur cia temoje praeita vasara rasiau viska, kur vaziavom patys, kur emem eskursijas, bet mes pernai kretoj ne pirma karta buvom, bet pirma su vaikais. Tai dali ekskursiju emem, o daug kur masinuku vaziavom. Paieskokit cia kazkur mano postu, rasite info.
Sekmes Kretoje. Kada vaziuojat? Mes ten busit (siemet be vaiku apie rugpjucio pabaiga. vel 2 sav smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joker98 @ 2016 02 09, 20:21)
Todel kad nei viena draudimo kompanija nedengia pazeidimu, patirtu neasfaltuotame kelyje, ypac Balos, kuris visiems gerai zinomas. ten kaip taisykle pramusami dugnai, sugadinamos padangs ir tt. kadangi kelias baisus. bet, sako kad siemet ji uzdarys is viso, kad lengvosiomis ten nevaziuotu. Bent jau taip kalba Kisamos meras. Bet jums spresti, ar norite rizikuoti. Beto, i Balos 400 km i dvi puses, kas tas laimingasis kuris vairuos ir nieko nematys? Mano vyras nepasirase tokiam malonumui per atostogas tai vaziavom i ekskursija biggrin.gif Kazkur cia temoje praeita vasara rasiau viska, kur vaziavom patys, kur emem eskursijas, bet mes pernai kretoj ne pirma karta buvom, bet pirma su vaikais. Tai dali ekskursiju emem, o daug kur masinuku vaziavom. Paieskokit cia kazkur mano postu, rasite info.
Sekmes Kretoje. Kada vaziuojat? Mes ten busit (siemet be vaiku apie rugpjucio pabaiga. vel 2 sav smile.gif

Papildymas: net sutartyse del auto nuomos salygose irasyta kas nedraudziama : offround nedraudziamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2016 02 09, 16:59)
Kadangi kelionę planuoju ir viskuo domiuosi aš, tai savo vyrui nesakysiu, kad draudimas negalios, nes kitaip jis tikrai nevažiuos :-D

Vaziuokit drasiai, kelis kartus vaziavom ir viskas ok. Per duobes atsargiau ir privaziuosit Balos mirksiukas.gif
Atsakyti
Pritariu Elvitai, normalus ten tas kelias, pas mus zvyrkeliai kai kur blogesni smile.gif

QUOTE(Elvita @ 2016 02 09, 20:36)
Vaziuokit drasiai, kelis kartus vaziavom ir viskas ok. Per duobes atsargiau ir privaziuosit Balos  mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(alvaro @ 2016 02 09, 21:57)
Pritariu Elvitai, normalus ten tas kelias, pas mus zvyrkeliai kai kur blogesni smile.gif

drinks_cheers.gif Mano vyras ta pati sake, kai papasakojau ko SM prisiskaiciau, kad gal ne lietuves rase tas zinutes apie nepravazuojama baisu kelia, nes pas mus lt kai kur ir miesto gatves baisesnes, nei tas zvyrkelis. Atsiminiau, kad pries mus leke masina lenkdama kitas masinas, aisku niekur ji (vairavo moteris) nepriskubejo, bet esme aiski.
Aisku jei vazuosit paciam sezono ikarsti ir tai bus pats pikas (11-15 val. ) vietomis bus sudetinga prasilenkt, nes kelias siauras ir be atitvaru. Man aikstele baisesne pasorode nei tas kelias, labai duobeta ir dideli akmenys islinde.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 10 vasario 2016 - 09:02
Kažin apsimoka jau pirkti lėktuvo bilietus rugsėjo mėnesiui, ar dar gali atpigti?
Beja planuojam savarankiškai keliauti, Ryanair ir novaturo bilietų kainos panašios. Būsim per salos vidurį :-) herakliono oro uoste irgi galima auto išsinuomoti manau :-) o gal galima iš novaturo tik skrydį ir pervežimą imti, bet ne viešbutį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre_giee: 10 vasario 2016 - 09:15
QUOTE(giedre_giee @ 2016 02 10, 10:10)
Kažin apsimoka jau pirkti lėktuvo bilietus rugsėjo mėnesiui, ar dar gali atpigti?
Beja planuojam savarankiškai keliauti, Ryanair ir novaturo bilietų kainos panašios. Būsim per salos vidurį :-) herakliono oro uoste irgi galima auto išsinuomoti manau :-) o gal galima iš novaturo tik skrydį ir pervežimą imti, bet ne viešbutį?

O kokia kaina dabar? Siaip kiek esu sekusi bilietus i Gaikijos salas, vasari geriausios kainos budavo, paskui po truputi brangdavo, vistik nereik tiketis, kad artejant sezonui kainos pigs, isimtis buvo praitamet, kai Graikija ketino isstoti is ES, aisku negali zinoti kas laukia ateityje.
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2016 02 10, 09:23)
O kokia kaina dabar? Siaip kiek esu sekusi bilietus i Gaikijos salas, vasari geriausios kainos budavo, paskui po truputi brangdavo, vistik nereik tiketis, kad artejant sezonui kainos pigs, isimtis buvo praitamet, kai Graikija ketino isstoti is ES, aisku negali zinoti kas laukia ateityje.

Dabar su Ryanair dviem žmonėms 357 eur, o su novaturu 375 eur. Kažin gal novaturo geresnis lėktuvas nei Ryanair?
Atsakyti