Kodel? paziurekit pvz. rayanair siulo ir pigiau nuomotis. Klausimas ar tikrai norit ir rezervuojat, ar tk ten sumastysit ar reikia
QUOTE(Šalnė @ 2016 01 12, 12:34)
Ar automobilį Kretoje galima nuomotis tik nuvykus vietoje, o ne iš anksto?
Sveiki, galima ir is anksto. As net jau rasiau cia kazkur vasara, kad galima net per lietuvius isinuomot. Vietinius lietuvius, kurie gyvena, ten. Mes buvom rade per keliones1.lt ir te buvo puslapis automobiliu nuoma. Paziurekit kazkur cia net kainas, rasiau. Gide buvo Ruta, visa pilna info per maila suteike, visus marsrutus ir tt. Ekskursijas irgi per ja emem, bet tai vietine agentura, tai kainos buvo 20-30 proc zemesnes nei novaturo
QUOTE(joker98 @ 2016 01 17, 21:38)
Sveiki, galima ir is anksto. As net jau rasiau cia kazkur vasara, kad galima net per lietuvius isinuomot. Vietinius lietuvius, kurie gyvena, ten. Mes buvom rade per keliones1.lt ir te buvo puslapis automobiliu nuoma. Paziurekit kazkur cia net kainas, rasiau. Gide buvo Ruta, visa pilna info per maila suteike, visus marsrutus ir tt. Ekskursijas irgi per ja emem, bet tai vietine agentura, tai kainos buvo 20-30 proc zemesnes nei novaturo
Susirašiau su Rūta emailu dėl ekskursijų, labai maloniai ir išsamiai paaiškino viską. Turbūt per keliones1.lt ir imsimės porą ekskursijų. Ar likote patenkinti, kokias ekskursijas ėmėt?
Lyginau jų kainas su Tez-touru ir Novaturu, tai tikrai pigiau. Iš pačių graikų vietoj imant turbūt dar pigiau...Bet viską iš anksto susidėliot, suplanuot patogiau.
Dabar dar Rūtai parašiau dėl automobilio nuomos.
O kur ta Ruta gyvena, t.y. kurioje Kretos dalyje?
QUOTE(Šalnė @ 2016 01 19, 10:13)
Susirašiau su Rūta emailu dėl ekskursijų, labai maloniai ir išsamiai paaiškino viską. Turbūt per keliones1.lt ir imsimės porą ekskursijų. Ar likote patenkinti, kokias ekskursijas ėmėt?
Lyginau jų kainas su Tez-touru ir Novaturu, tai tikrai pigiau. Iš pačių graikų vietoj imant turbūt dar pigiau...Bet viską iš anksto susidėliot, suplanuot patogiau.
O kam Jums ekskursijos, jei ketinat nuomotis automobili? Visur galit apkeliauti patys, savo ritmu

QUOTE(smailiukexxx @ 2016 01 19, 14:36)
O kam Jums ekskursijos, jei ketinat nuomotis automobili? Visur galit apkeliauti patys, savo ritmu 

Pritariu. pernai buvom Kretoj ir visur vaziavome patys masiniuku

Labas, tik atradau Kretos tema, tad ne viska spejau perskaityti... atsiprasau iskart jei kartojuos
Domina Aldemar viesbuciu tinklas, konkreciai Aldemar Cretan Village
ar kas buvot, domina atsiliepimai
kaip suprantu netoli jo yra ir Aldemar Knossos Royal Hotel
jei teritorijos salia (taip as galvoju
) ar galima naudotis ir ja? Valgyt irgi ten galima?

QUOTE(*Kameja* @ 2016 01 25, 18:58)
Labas, tik atradau Kretos tema, tad ne viska spejau perskaityti... atsiprasau iskart jei kartojuos
Domina Aldemar viesbuciu tinklas, konkreciai Aldemar Cretan Village
ar kas buvot, domina atsiliepimai
kaip suprantu netoli jo yra ir Aldemar Knossos Royal Hotel
jei teritorijos salia (taip as galvoju
) ar galima naudotis ir ja? Valgyt irgi ten galima?

Sveiki, esam buve Aldemar Royal Mare, viesbutis puikus- teritorija, maistas, kambariai, baseinai, viskas super, tik geguzes menesi animacijos beveik nebuvo. Aldemar viesbuciai atskirti vienas nuo kito, tad naudotis galima tik savojo teritorija. Kita vertus, kai ziuriu uz kiek ji dabar pardavineja, tai tiek tikrai nemokeciau.
Mamos, o Santorinis iš Vilniaus yra kažkur?

QUOTE(smailiukexxx @ 2016 01 26, 08:56)
Kita vertus, kai ziuriu uz kiek ji dabar pardavineja, tai tiek tikrai nemokeciau.
aciu

Taip, dėkui. Esu keliavusi su topt (pask. kartą spalį), žadėtosios kortelės po kelionės taip ir negavom
Šiaip viskas ok, Mano turas mačiau siūlo į Santorinį. Tiesiogiai iš Vln. |
Arba gal iš Lenkijos žiūrėti.
Na ieškom dar.

QUOTE(Bubumka+ @ 2016 01 26, 20:46)
Taip, dėkui. Esu keliavusi su topt (pask. kartą spalį), žadėtosios kortelės po kelionės taip ir negavom
Na ieškom dar. 

Is vilnliaus santorinis nemanau kad imanomas, nes nera tiesioginiu skrydzui netgi i atenus, jau nekalbant apie kreta ar santorini. Zemiausia kaina kokia radau buvo 125 eur su viskuo is kretos
Papildyta:
QUOTE(Bubumka+ @ 2016 01 26, 20:46)
Na ieškom dar. 

Kaip toptravel gali siulyti Santorini, jei jie tik perpardavineja Novatura su Tezturu. Pernai siu organizatoriu kaina buvo 165 eur/zmog