QUOTE(maryte47 @ 2016 01 06, 01:20)
Sveiki.Tikiuosi kad Kretą tikrai pamilsite.Mane tai užbūrė-skrisčiau ir skrisčiau į ten.Mes mašinos nesinuomavome,kadangi dukra sakė,kad važiuoja atostogauti o ne stresuoti.....Tai ėmėme ekskursiją į Santorini,savistoviai į Agios Nikolajos važiavome,ėjome Samarijos tarpekliu. Ir važiavome su lietuviu nuostabiu gidu po kalnus ,aplankėme dar 2 tarpeklius. Buvo pati įspūdingiausia ekskursija. Sėdi sau dairaisi ir mėgaujiesi grožiu- važiavimas vietomis gana sudėtingas.
Į kurią dalį Kretos važiuosite?
Klauskite kas domina,gal kažką atsakysiu.
Papildyta:
O kokiame mieste,kurioje Kretos pusėje?
Manau, kad Kreta tikrai paliks įspūdį, labai laukiu kelionės

Studijų laikais teko "pačiupinėti" antikinės mitologijos ir literatūros. Tai jau tada graikų kraštai pradėjo žavėti. O Kretoj, kiek domėjausi, istorinių vietų nemažai.
Apsistosime Aldemar knossos royal viešbutyje, 2 km iki Chersoniso. Tai viešbutis nuo pačių gražiausių vietovių tolokai. Mano vyro irgi tokia nuomonė, kad reikia važiuoti pailsėti, o ne stresuoti. Jam vairavimas svetimuose kraštuose truputį kelia stresą, aš pati nevairuoju.Sunkokai susigaudom žemėlapiuose. Labai noriu į Samarijos tarpeklį ir Balos. Tai va ten galvojam imti ekskursijas, o patys žadame važiuot iki Kourno ežero, Matalos, Dzeuso olos. Dar norėčiau į Elafonisį, bet tolokai gaunasi patiems važiuot.
Sudomino Jūsų minėtas gidas. O jis maždaug kokio dydžio grupes organizuoja? Gal dirba tik tam tikruose regionuose? Radau kažkokį puslapį keliones1.lt, ten rašoma, kad organizuoja ekskursijas Kretoje. Kaži kaip su jais?