Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(liuka69 @ 2015 11 19, 11:19)
Ar skiriasi temperature šiaurinėje ir pietinėje dalyje balandžio mėn. Planuojam į pietine. Bet šiaurinėje viešbučiai kažkaip labiau patinka.
Pasidalinkit pastebėjimais, nes ir portaluose duoda tik šiaurinės dallies temperaturas balandžio mėn. 4u.gif

Galite parašyti man:
maryte479@gmail.com
Papildyta:
QUOTE(Ryana @ 2015 11 07, 13:37)
as pries dvi savaites jau imokejau avansiukus kelionei i Kreta, kitu metu rugsejo men, ir dabar ramu  biggrin.gif isankstiniu kelioniu kainos yra tikrai mazesnes, tuo isitikinau siais metais kai vaziavau i Kreta ir Corfu, pabrangimas buvo beveik ant 300 Eur paskutiniais menesiais, taigi tikrai vertejo smile.gif

Sveiki. Ir vėl į Kretą. Smagu......Į kurią dalį Kretos?
Atsakyti
QUOTE(maryte47 @ 2015 11 20, 15:29)
Galite parašyti man:
maryte479@gmail.com
Papildyta:

Sveiki. Ir vėl į Kretą. Smagu......Į kurią dalį Kretos?

ir vėl... tai bus jau trečias kartas... visuomet važiuodama, neskubu visko apžiūrėt, tam, kad grįžus, būtų vėlgi ką nors naujo pamatyti, galiu ten važiuoti ir važiuoti wub.gif vėlgi būsiu Malijoje wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena

Pagaliau galutinai apsisprendem. smile.gif Nuo kelione vasari i Egipta atsisakem. svarstem apie Turkija, bet visgi uzsirezervavom poilsi Kretoje. Kelione i Graikija bus pirma. Ilsesimes Geguzes 1-12 dienomis viesbutyje Mitsis Serita beach 5*.

Gal kas buvo jame ir kanors galetu apie ji pasakyt. Tikiuosi nieko blogo. Agentura mums ji rekomendavo. Ir kaina lyg nedidele pasirode smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryana @ 2015 11 21, 18:21)
ir vėl... tai bus jau trečias kartas... visuomet važiuodama, neskubu visko apžiūrėt, tam, kad grįžus, būtų vėlgi ką nors naujo pamatyti, galiu ten važiuoti ir važiuoti  wub.gif  vėlgi būsiu Malijoje  wub.gif  biggrin.gif

Nuostabu. Norėčiau dar ir aš kartelį į Kretą. Bet dabar labiau į vakarinę pusę norėčiau.Nes mane ir užbūrė Kreta.
Atsakyti
Šiandien bilietai į Kretą pirmyn - atgal per Ryanair-ą tik 104 eu balandžio mėn. Manau visai pigu smile.gif . Gal ką sudomins 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(renrena @ 2015 11 30, 11:47)
Šiandien bilietai į Kretą pirmyn - atgal  per Ryanair-ą tik 104 eu balandžio mėn. Manau visai pigu  smile.gif . Gal ką sudomins  4u.gif .

Idomu ar bus rugsejui geru kainu g.gif
Atsakyti
mes tai jau rugojuciui isigijom smile.gif ax.gif
Atsakyti
Sveiki.

Na ir mes liepos mėn. skrendame į Kretą (Agios Nikolaos). Domina klausimas kokios kainos Graikijoje?

Atsakyti
Jungiuosi prie Kretos mylėtojų ir aš smile.gif Užsisakėm kelionę po Joninių. Perskaičiau temą ir dar nepabuvus įsimylėjau Kretą smile.gif Nežinau, kokie įspūdžiai bus paskui ax.gif
Kiek paskaičiau daugiausia keliaujama išsinuomojus mašiną. Va tas truputį baugina, nesam taip savarankiškai keliavę. Galvojam kelias ekskursijas užsisakyti, o dalį vietų bandyt patiems aplankyt. Baisoka "nugrybaut", pradėjau studijuot Kretos žemėlapį, kur ką aplankyt. Porą kartų ilsėjomės Turkijoj, ekskursijas ėmėm iš agentūros, tai nereikėjo sukt galvos. Dabar norisi savarankiškai pavažinėt kažkaip baugoka 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,skrendam ir mes balandzio 3 i Kreta . Mitsis Laguna Spa viesbutis. Nekantrauju., 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šalnė @ 2016 01 05, 21:05)
Jungiuosi prie Kretos mylėtojų ir aš smile.gif Užsisakėm kelionę po Joninių. Perskaičiau temą ir dar nepabuvus įsimylėjau Kretą smile.gif Nežinau, kokie įspūdžiai bus paskui  ax.gif
Kiek paskaičiau daugiausia keliaujama išsinuomojus mašiną. Va tas truputį baugina, nesam taip savarankiškai keliavę. Galvojam kelias ekskursijas užsisakyti, o dalį vietų bandyt patiems aplankyt. Baisoka "nugrybaut", pradėjau studijuot Kretos žemėlapį, kur ką aplankyt. Porą kartų ilsėjomės Turkijoj, ekskursijas ėmėm iš agentūros, tai nereikėjo sukt galvos. Dabar norisi savarankiškai pavažinėt kažkaip baugoka 4u.gif

Sveiki.Tikiuosi kad Kretą tikrai pamilsite.Mane tai užbūrė-skrisčiau ir skrisčiau į ten.Mes mašinos nesinuomavome,kadangi dukra sakė,kad važiuoja atostogauti o ne stresuoti.....Tai ėmėme ekskursiją į Santorini,savistoviai į Agios Nikolajos važiavome,ėjome Samarijos tarpekliu. Ir važiavome su lietuviu nuostabiu gidu po kalnus ,aplankėme dar 2 tarpeklius. Buvo pati įspūdingiausia ekskursija. Sėdi sau dairaisi ir mėgaujiesi grožiu- važiavimas vietomis gana sudėtingas.
Į kurią dalį Kretos važiuosite?
Klauskite kas domina,gal kažką atsakysiu.
Papildyta:
QUOTE(JurgiukasR @ 2016 01 06, 00:20)
Sveiki,skrendam ir mes balandzio 3 i Kreta . Mitsis Laguna Spa viesbutis. Nekantrauju.,  4u.gif

O kokiame mieste,kurioje Kretos pusėje?
Atsakyti
QUOTE(maryte47 @ 2016 01 06, 01:20)

O kokiame mieste,kurioje Kretos pusėje?

Hersonissos mieste. Labai norejau i Mitsis viesbuti, nes girdejau puikiu atsiliepimu, o ir netoli Herioklinas. Gal nebloga pasirinkima padariau,nezinau. Vaikai musu dideli ir kantrus, tai ne problema bus ir toliau pakeliauti 4u.gif Kazkaip visad keliaujant apsistodavome ramiuose kurortose, tai norejosi ir triuksmo truputi drinks_cheers.gif (nors balandzio pradzioj ten gal nebus pergrusta turistu...ale tokiu anglu visad pilna yra visur, ypac kai vaiku atsotogos alc.gif )
Atradus minutele, reik pradet sudarinet marsruta, nes MB i tokius dalykus nesikisa visiskai doh.gif Reik ir jusu pokalbius perzvelgti, nes daug naudingos info buna, mamu pokalbiuose 4u.gif
Atsakyti