Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(uta1 @ 2015 10 09, 18:10)

Taip pat keliavom su asmeniniu gidu-,,Mano Kreta,,fb galit susirasti.Labai patiko.Rekomenduoju. thumbup.gif  Kitais metai žadam vėl su juo keliauti

Mes irgi su juo keliavom, tai buvo pati pati geriausia kelionė, ateity svajojam vėl biggrin.gif .( aciu maryte47 už rekomendacijas)
Beje, aš jam uždaviau daugybę klausimų dar prieš kelionę ir į visus buvo atsakyta itin išsamiai ! Pvz., rinkomės viešbučius- paklausiau- atsakė kokie vietovės pliusai /minusai , paklausiau apie vietinę kosmetiką ir prieskonius- sako- galėsim nuvažiuot pas vietinius į kalnus (aišku, nuvykom).

O dėl turgaus. Būtent jis mus nusivedė papietauti į Chanijos turgų !!! smile.gif
Tai b u v o k a ž k a s t o k i o!
Aplamai, ten , kur jis nuveža papietauti thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2015 10 12, 19:20)
Mes irgi su juo keliavom, tai buvo pati pati geriausia kelionė, ateity svajojam vėl  biggrin.gif .( aciu maryte47 už rekomendacijas)
Beje, aš jam uždaviau daugybę klausimų dar prieš kelionę ir į visus buvo atsakyta itin išsamiai ! Pvz., rinkomės viešbučius- paklausiau- atsakė kokie vietovės pliusai /minusai , paklausiau apie vietinę kosmetiką ir prieskonius- sako- galėsim nuvažiuot pas vietinius į kalnus (aišku, nuvykom).

O dėl turgaus. Būtent jis mus nusivedė papietauti į Chanijos turgų !!! smile.gif
Tai b u v o  k a ž k a s  t o k i o!
Aplamai, ten , kur jis nuveža papietauti  thumbup.gif  thumbup.gif

Tai smagu,kad visiems patiko kas su "Mano Kreta" Audriumi keliavote.Aš norėjau pasidalinti savo gerais prisiminimais iš Kretos,todėl ir rekomendavau. O kiekvieno teisė rinktis. Čia buvo įvairių nuomonių,bet diskutuoti verta.
Atsakyti
Gal yra skrendančių rytoj į Kretą? 4u.gif kur žiūrite orus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2015 10 17, 10:07)
Gal yra skrendančių rytoj į Kretą?  4u.gif  kur žiūrite orus?  biggrin.gif

Google jums tikrai pades
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2015 10 17, 13:50)
Google jums tikrai pades

Kam tada reikia diskusijų forumo? biggrin.gif Google gali padėti visiems ir visada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2015 10 17, 15:04)
Kam tada reikia diskusijų forumo?  biggrin.gif  Google gali padėti visiems ir visada biggrin.gif

Google yra google,o forume diskutuojame ką patiriame,pamatome,rekomenduojame.
Aš orų tai niekada nežiuredavau,aisku mes vasarą skrisdavome,tik į Tunisą gegužės pabaigoje. Dabar dukra Maltoje,bet prieš išvykdama visai nesidomėjo kokie bus orai. Pasiskaitinėjo bendrai forumuose kas kada būvę,ką parašę. O jau kai būni vietoje-oras bus toks kai bus........
Į kurią dalį Kretos skrendate ? Sekmės,gero skrydžio ir lauksim naujienų. Reikėjo parašyti į Mano Kreta ir paklausti apie orus,kokie jie ten dabar
Atsakyti
QUOTE(tigriuke91 @ 2015 09 01, 09:38)
Mes Mitsis Norida ilsejomes, bet pasivaiksciot eidavome I Blue domes vakarais. Labai vieskas super atrode Blue domes  wub.gif Likom suzaveti. Noridoj irgi viskas buvo puiku. Laguna man pasirode labai panasi I Blue Domes turetu buti, gal net dar geriau smile.gif

Na ką, po kelionės galiu pasakyt, kad Laguna tikrai toli gražu ne geresnė nei Mitsis Blue Domes viešbutis Kose. Taip, viešbutis tikrai geras, stilingas, švarus, bet jei rinktis TIK atsižvelgiant į viešbutį - vienareikšmiškai Blue Domes Kose laimi.

Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2015 10 18, 14:48)
Na ką, po kelionės galiu pasakyt, kad Laguna tikrai toli gražu ne geresnė nei Mitsis Blue Domes viešbutis Kose. Taip, viešbutis tikrai geras, stilingas, švarus, bet jei rinktis TIK atsižvelgiant į viešbutį - vienareikšmiškai Blue Domes Kose laimi.

Per ka pirkote si visbuti, ir jei nepaslaptis kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(Lila @ 2015 10 19, 19:17)
Per ka pirkote si visbuti, ir jei nepaslaptis kokia kaina?

Apie kurį klausiat? 4u.gif
Į abu kelionę pirkom patys - per hotels.com arba jų tiesioginius psl ir viešbučius užsisakėm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2015 10 19, 21:10)
Apie kurį klausiat?  4u.gif
Į abu kelionę pirkom patys - per hotels.com arba jų tiesioginius psl ir viešbučius užsisakėm  4u.gif

Apie Laguna viesbuti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lila @ 2015 10 20, 17:32)
Apie Laguna viesbuti  4u.gif

Pirkom tiesiogiai per jų psl. Už 7 naktis 2+1 mokėjom apie 800 eur.
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2015 10 20, 18:53)
Pirkom tiesiogiai per jų psl. Už 7 naktis 2+1 mokėjom apie 800 eur.

Pries kiek laiko mazdaug pirkote iki atostogu? Gera kaina, manyciau pagavote:)
Ar buna kokie nuolaidu kodukai tiesioginiame ju psl? smile.gif
Atsakyti