Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 24, 19:22)
Labai sunku palyginti, nes vienas 3zv gali netureti to, ka turi 4zv, bet gal jums to ir nereikia g.gif Bet siaip skirtumai yra. Buvau ir 3, ir 4, ir 5. I ta 3 kojos atgal nekelciau, bet gal kitas 3 ir butu zymiai fainesnis unsure.gif

čia matyt kaip papuola, esu buvusi 3 žv., ir mielu noru grįžčiau dar kartą ten pat, šeimos verslas, jaukus, daug dėmesio skiriama klientams. Tik žiūriu, ko tai Novaturas šiemet jo nepasiūlė, teko rinktis kitą, nes pirkau išankstinę kelionę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryana @ 2015 03 01, 19:10)
čia matyt kaip papuola, esu buvusi 3 žv., ir mielu noru grįžčiau dar kartą ten pat, šeimos verslas, jaukus, daug dėmesio skiriama klientams. Tik žiūriu, ko tai Novaturas šiemet jo nepasiūlė, teko rinktis kitą, nes pirkau išankstinę kelionę  ax.gif

Mums analogiskai, buvom ir 3 zvaigzdutese, ir 4, o palyginimui noretumem grizti i 3 blush2.gif Is tiesu reikia skaityti atsiliepimus zmoniu-bus tiksliau drinks_cheers.gif Kai pernai vykom ir pasiskaitem, tai 100 procentu sutapo aprasymas su musu patyrimu. drinks_cheers.gif
Visumoj, Kretoj nereikia bijoti ir 2 zvaigzduciu, vis tik ES, reikalavimai keliami kitokie, nei, sakykim, Turkijoj ar Egipte, ir jei pakanka svarios patalynes ir sviezio maisto, nekeliant didesniu reikalavimu, uztenka ir 2 zvaigzduciu. drinks_cheers.gif Ypac, jei norisi pakeliauti po sala, nesedint prie baseino. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki. Gal kartais buvo kas Fereniki resort and spa viesbuty buvo? Kokie atsiliepimai?

Atsakyti
mes paemem 3 ziuresim,,is vis pirma kart skrendam kazkur tai neturesim su kuo ligint,,o ir pigiau 3,,bus kam tu pinigeliu vietoj isleist-viesbuty nesedesim,,Maravel land pasirinkom.gal kas buvot?
Atsakyti
O kada skrisit, ir kiek mokejot uz viesbuti jei nepaslaptis? all inclusive?

QUOTE(adriu @ 2015 03 02, 11:46)
mes paemem 3 ziuresim,,is vis pirma kart skrendam kazkur tai neturesim su kuo ligint,,o ir pigiau 3,,bus kam tu pinigeliu vietoj isleist-viesbuty nesedesim,,Maravel land pasirinkom.gal kas buvot?

Atsakyti
Pasidairiau su google po Chanijos gatves, tai vaizdai tokie, kad vos ne persigalvojau į ten važiuoti. Šiaip ne taip radau fotoreportažuose minimas mažas gražias gatveles kairėje uosto pusėje. Buvau susiplanavusi pusdienį pasivaikčiojimui po Chaniją, bet tas gatveles apžiūrėti ir valandos užteks, dar valandą krantine pasivaikščioti. Užsuksime turbūt dar į archeologinį muziejų, nes kaip tik šalia. Gal dar ką nors parekomenduotumėte, kur nueiti pasivaikščioti ar šiaip jaukia taverna?
Atsakyti
QUOTE(sssmmm2002 @ 2015 03 04, 13:15)
Pasidairiau su google po Chanijos gatves, tai vaizdai tokie, kad vos ne persigalvojau į ten važiuoti. Šiaip ne taip radau fotoreportažuose minimas mažas gražias gatveles kairėje uosto pusėje. Buvau susiplanavusi pusdienį pasivaikčiojimui po Chaniją, bet tas gatveles apžiūrėti ir valandos užteks, dar valandą krantine pasivaikščioti. Užsuksime turbūt dar į archeologinį muziejų, nes kaip tik šalia. Gal dar ką nors parekomenduotumėte, kur nueiti pasivaikščioti ar šiaip jaukia taverna?

Aš pernai buvau Chanijoj, tai parkinge palikom mašiną 3 val., kažkaip galvojom bus laiko ir per daug, tai man buvo žiauriai mažai laiko, nors nei į muziejus ėjom, nei tavernoj sėdėjom. Man tai turbūt gražiausias Kretos miestas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(austra @ 2015 03 04, 11:29)
Aš pernai buvau Chanijoj, tai parkinge palikom mašiną 3 val., kažkaip galvojom bus laiko ir per daug,  tai man buvo žiauriai mažai laiko, nors nei į muziejus ėjom, nei tavernoj sėdėjom. Man tai turbūt gražiausias Kretos miestas smile.gif

Jei mums patiks Chanija, tai dar vakaroti pasiliksime. Nes mūsų viešbutis šalia Retimno ir be maitinimo - grįšime tik pernakvoti. Gal prisimenate kur maždaug laiką leidote Chanijoje?
Atsakyti
QUOTE(sssmmm2002 @ 2015 03 04, 13:15)

Graziausias Kretos miestas, vaziuodavome ir vakarais ten pasivaikscioti, nes grazu vakare senamiesty. Tai labai dziaugiames, kad trecias viesbutis buvo netoli.. Nes tuose mazuose priemiestininiuose miesteliuose buvo labai nuobodu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sssmmm2002 @ 2015 03 04, 13:47)
Jei mums patiks Chanija, tai dar vakaroti pasiliksime. Nes mūsų viešbutis šalia Retimno ir be maitinimo - grįšime tik pernakvoti. Gal prisimenate kur maždaug laiką leidote Chanijoje?

Mes buvom Chanijos turguj, o šiaip tai vaikščiojom senamiesčiu - siauros gatvelės, spalvinga, na atrodo net ir neturiu labai ką aprašyti - pati gal ta miesto dvasia verčia juo žavėtis thumbup.gif
Atsakyti
Chanija-tikrai grazu.Pasiulymas tiems,kurie nori graziu vaizdu ir ypatingo serpantininio kelio.
1.Rethimno-Anopoli,77km-1.45h i viena puse.Nuo Rethimno arba Chanijos vaziuojate link Vryses,sukate i Epar.Od.Vrusson-Choras Sfakion kelia(geras),juo vaziuojate i kita Kretos puse,iki Hora Sfakion,toliau vel serpantinu iki Anopoli.Cia privaziave zieda rasite vietine kavine,l.g.aliejus,medus,galite uzkasti, atsipusti.Iki galutinio tikslo Aradena lieka 3,7km,prvaziuosite tilta per tarpekli,nuostabus vaizdai.Grizti galite vaziuojant pakrante,aplankant Plakias,Preveli(cia reiktu gaugiau laiko) ir kt pliazus.I Rethimno griztate pagrindiniu keliu,jis be serpantinu.
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2015 03 02, 11:46)

buvom prieš pora metų, mums patiko atitiko lūkesčius, kambarys buvo prie baseinu švaru vakarais tylu ramu smile.gif kambariai tvarkomi maistas skanus jūrą čia pat, jei būt vien tik viešbutį būtų nuobodoka, bet mes keliavom tai labai liuks buvo, geras kainos ir kokybes santykis smile.gif
Atsakyti