Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

QUOTE(Kriiste @ 2015 02 07, 16:44)
Tai gerai kad pasiklausiau, o tai buvau bepradedanti ieskot kur pigiau isigyt doh.gif  lotuliukas.gif

Anukams, anukams biggrin.gif As tai jau kadangi pati leliuku neplanuoju, tai dabar anukams kaupsiu viska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 02 07, 16:55)
Truputį ne į temą. mūsų namuose ką tik vyko gelbėjimo darbai  doh.gif . buvau su mažuoju namie. išnešiau skalbinius į balkoną. mano dvimetis sumąstė užrakint balkono duris iš vidaus, ko gyvenime nėra padaręs. stoviu balkone su tapkutėm ir megztuku. aišku be telefono. gerai, kad vyrukas su kūdikiu pro šalį ėjo. telefonu iškvietė mano vyrą. vyras laimei irgi tik 10 km už Vilniaus buvo. gelbėjimo operacija pavyko tikiuosi neapsirgsiu lotuliukas.gif

thumbup.gif tie maziai

man linksmiau buvo. sveciavomes pas sese, maziukei 1.5 m buvo. paguldziau ja pietu miego, po kiek laiko girdziu "čik", kaip sokau prie duru, uzsirakino doh.gif . nezinau kokiais sumetimais, bet kambariuose sudetos šarvo duris, nei tarpelio, nei skylutes raktui, tik rankena. gerai dar pirmas aukstas, seses vyras nulupo plastikini langa nuo vienos kilpos, kas tikrai ne taip paprasta be spec. irankiu. seses dukra I tarpeli pralindo, isvadojo mano princese. as ir po durim sedejau, ir prie lango stovejau, kalbinau ja, ir prisizliumbiau. praejo metai, o as pas sese po sia diena ranksloscius ant duru kabinu, tik uzejus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dulsi @ 2015 02 07, 17:05)
nu sakes ,ot sposininkas  doh.gif ,man irgi taip buvo uzdare ir kikena kad mama ziema balkone  lotuliukas.gif ,beldziaus ,kol maniskis isgirdo ir tas zvenge ,kad as balkone lotuliukas.gif ,matai kaip buna
jei imsit kas tas zirafas ir man prireike ,dovanu paimciau mirksiukas.gif

Ir man buvo. O mes 4-am aukste, as basom, o lauke geri -25. Sustipau ozio ragan, ir lauziau duris.
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2015 02 07, 16:09)
Vadinasi reikia pirkti leliuką biggrin.gif
Aš irgi jo užsinorėjau biggrin.gif

iu ne - nebereik man leliuku - tik jauciuos gyvent bepradedanti rolleyes.gif
Atsakyti
jei kas imsit Sophie žirafas, gal ir aš prisijungčiau su dvejomis - draugė dvynukų laukiasi, būtų puikus priedas prie dovanos thumbup.gif turiu savo mažiukui - vienas mylimiausių žaislų bigsmile.gif negaila nei vieno išleisto lito (pirkau Rasakiloje, oi - Senis Šaltis pirko biggrin.gif )
Atsakyti
Jungiuosi ir as i amazon.fr pirkejas. Ir aplamai, i apsipirkinejancia be tarpininkiu... blush2.gif

Gal kam irgi aktualu crocs'ai maziesiems
http://www.amazon.fr...1_TE_item_image

Ir columbinius paemiau

Mes is sitos serijos dabar tasom. Sunkoki, bet musu slapiom ziemoms auksiniai batai.
Atsakyti
QUOTE(Nedrasute @ 2015 02 07, 17:32)
Jungiuosi ir as i amazon.fr pirkejas. Ir aplamai, i apsipirkinejancia be tarpininkiu...  blush2.gif
Gal kam irgi aktualu crocs'ai maziesiems

Ir columbinius paemiau

Mes is sitos serijos dabar tasom. Sunkoki, bet musu slapiom ziemoms auksiniai batai.

Siaip reiktu maziui crocsu, tik reikia pasibastyt po crocsu tema paziuret dydzius.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 02 07, 16:55)
Truputį ne į temą. mūsų namuose ką tik vyko gelbėjimo darbai  doh.gif . buvau su mažuoju namie. išnešiau skalbinius į balkoną. mano dvimetis sumąstė užrakint balkono duris iš vidaus, ko gyvenime nėra padaręs. stoviu balkone su tapkutėm ir megztuku. aišku be telefono. gerai, kad vyrukas su kūdikiu pro šalį ėjo. telefonu iškvietė mano vyrą. vyras laimei irgi tik 10 km už Vilniaus buvo. gelbėjimo operacija pavyko tikiuosi neapsirgsiu lotuliukas.gif

Nu sakes doh.gif Gerai, kad viskas gerai baigesi. Mano 3 m. vaikas daznai stengiasi mane uzdaryti balkone, kai dziaunu rubus.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2015 02 07, 17:09)
Vadinasi reikia pirkti leliuką biggrin.gif
Aš irgi jo užsinorėjau biggrin.gif

Kai augo pirmas, tai norejau, kad greiciau augtu. Kai dabar mazoji, tai noriu, kad kuo ilgiau leliukas butu wub.gif Tik tie mano norai kazkaip keistai veikia, nes smulkumas ne i musu seima unsure.gif
Atsakyti
Kur perkat vyriskus laikrodzius? 4u.gif
Atsakyti
Merginos su kokiomis kortelemis atsiskaitinejat amazon.fr? mano kortele atmete, turiu DNB Visa kreditine g.gif ir kas idomiausia, ja visur priima, tik nepriimadavo javari.fr, nu ***** ir amazon.fr atmete doh.gif ko tiems varliams netinka ta kortele g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 07, 17:03)
Gal ji mazesne? g.gif Nes dovanine versija cia yra. As turiu is UK.

Tikrai taip gali buti, ju labai visokiu yra, ne tik tos tradicines - ir formu visokiu jau yra ir dydziu

QUOTE(Jinafire @ 2015 02 07, 17:27)
Niekuo jos neypatingos. Tik tiek, kad netoksiskos ir tinka leliukams pagrauzt. Bet gi jie grauzia viska is eiles, o ta zirafa niekaip kitaip ypatingai nesigrauzia. Is tiesu, lietuviskos kaino nei kiek neverta.

mano nuomone verta ir lietuviskos kainos biggrin.gif pirkau gal uz 50-60 lt, bet negaila nei vieno cento. Leliukams ji tikrai ypatinga wub.gif aisku galima sakyti eilinis kramtukas, bet pirma jis is ekologisko kauciuko, o ne kokios plastmases ar gumos, antra labai patogi paimti ir vaikas jas labai myli

QUOTE(iScream @ 2015 02 07, 18:24)
jei kas imsit Sophie žirafas, gal ir aš prisijungčiau su dvejomis - draugė dvynukų laukiasi, būtų puikus priedas prie dovanos thumbup.gif turiu savo mažiukui - vienas mylimiausių žaislų bigsmile.gif negaila nei vieno išleisto lito (pirkau Rasakiloje, oi - Senis Šaltis pirko biggrin.gif )

mano drauge irgi laukiasi, galvoju pirkti dovanu thumbup.gif
Atsakyti