Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

QUOTE(priklausomybe @ 2015 02 05, 21:35)
Tai pas mane tas pats, teks atidaryt merg. rūbų išparduotuvę  cool.gif

nesijuokit, bet merginai greit 9 metai - bet dar turiu nepriaugtu, tada pirktu sukneliu doh.gif
Atsakyti
Pareklamuosiu visokių pigių žaislų biggrin.gif

Nagams

puzzle su kilimėliu

lipdukai

meili dėlionė biggrin.gif

puzzle su kilimėliu

gamink lėlytę

draugų apyrankės

lėlė šukuosenoms daryti

Opsė Deizė

kažkoks siaubiakas su gera nuolaida biggrin.gif

pieštukų ir kreidelių rinkinys

taupyklė

pledas

pledas

kaladėlės

kosmetinė

barbė su grojančia suknia

šlykštus šuo biggrin.gif

Na gal ir gana lotuliukas.gif
Atsakyti
dar ką nors įmeskit biggrin.gif
Atsakyti
Berniukams aišku laukiat, galvoju specialiai ką nors įdėsiu berniukiško, ale deja žiūrėjau žiūrėjau ir nelabai susigaudau kas įdomu būtų ne mergaitėms blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2015 02 05, 22:18)
Berniukams aišku laukiat, galvoju specialiai ką nors įdėsiu berniukiško, ale deja žiūrėjau žiūrėjau ir nelabai susigaudau kas įdomu būtų ne mergaitėms blush2.gif  biggrin.gif

tai aš taip apie mergaitiškus nieko nesuprantu, viskas tik ružava ir tiek žinių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2015 01 23, 09:11)
renku www.cocooncenter.com
Kretinga-Klaipeda-Palanga

galiu siusti paštu/ terminalu  4u.gif

egle.preib@gmail.com

Sveiki merginos, turiu klausima apie viena nare ta-pa-ti , uzsakiau per ja is cocooncenter nemaza krepsiuka (stai cia http://www.supermama...amp;p=68333666), pinigus sumokejau, vasario 3 diena gavau atsakima, kad prekes gautos, bet rn. numeio nesulaukiau ir per emailus jinai tili. Gal kas turejo bendru reikalu sa ja? ar galima tiketi? kazkaip man neramu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niya1986: 05 vasario 2015 - 23:05
QUOTE(Niya1986 @ 2015 02 06, 00:04)
Sveiki merginos, turiu klausima apie viena nare  ta-pa-ti , uzsakiau per ja is cocooncenter nemaza krepsiuka (stai cia http://www.supermama...amp;p=68333666), pinigus sumokejau, vasario 3 diena gavau atsakima, kad prekes gautos, bet rn. numeio nesulaukiau ir per emailus jinai tili. Gal kas turejo bendru reikalu sa ja? ar galima tiketi? kazkaip man neramu

kelis kartus teko bendraut,tikrai sazininga nare,gal kas atsitiko,luktelkit dar,turetu atrasyt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrielita21 @ 2015 02 05, 23:18)
kelis kartus teko bendraut,tikrai sazininga nare,gal kas atsitiko,luktelkit dar,turetu atrasyt.  4u.gif

aciu, bandysiu uzmigti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niya1986 @ 2015 02 06, 00:27)
aciu, bandysiu uzmigti 4u.gif

jau parašiau blush2.gif
siuntinukus išvežiojau tai į pašta nebelindau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2015 02 05, 22:47)

Gal kas uzsakinesit is klaipedos vieno daikto is cia noreciau
Atsakyti
kur perkate laikrodzius?
nusiziurejau viena timex modeliuka, bet iskyrus amazon nieko nerandu
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 02 05, 21:36)
nesijuokit, bet merginai greit 9 metai - bet dar turiu nepriaugtu, tada pirktu sukneliu doh.gif

Prisimenu ir aš kaip man per echo pasakė, kad bus mergytė - tokia euforija užliejo, dar dešimt kartų gydytojos paklausiau, ar tikrai, tai sakė 100proc, išėjau su šypseną, skambinu vyrui, o tas tik atšovė, kai laikysiu ant rankų, tada patikėsiu 4u.gif
Nu ir ką jau 4mėn, kaip mama durnėja - o dabar planuojam krikštynas, tai man juk būtinai prisireikė vienodų suknelių, nors jau buvau ir sau ir jai nupirkus, bet persigalvojau doh.gif
Atsakyti