Bet kaip norit sakykit, Ruslanas bent charizmą turi
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 07, 23:06)
Conchitai patiktų
jei grįžtant prie šitos temos, tai šiemet EV scenoj mažų mažiausiai zoofilijos aktas turėtų įvykti. taip kai kurios mamytės pernai pranašavo po Conchitos laimėjimo
QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 07, 23:08)
manau, kad iš visų 12-os. tik kai kurie gal per gerai save vertino
na man tai neįdomu, kaip jie patys save vertina
QUOTE(Ingėnas @ 2015 02 07, 23:09)
Charizma ir chamizma.
Man stogvaza, ziuriu jo pasirodyma, nu kaip juokinga.
QUOTE(-Delta- @ 2015 02 07, 23:02)
Didelę pagarbą M. Linkytė jaučia savo vokalo pedagogėms Kristinai Jatautaitei ir Rositai Čivilytei.Rosita man daugiau negu mokytoja. Vien dėl jos gebėjimo visuomet išklausyti, patarti. Ir ne vien muzikiniais klausimais. Labai vertinu galimybę mokytis iš tokio talentingo žmogaus, kuris yra pasiryžęs visuomet padėti, gražių žodžių savo muzikos pedagogei negaili Monika.
nebežinau juoktis ar verkt nu bet kaip taip galima tyčiotis iš žiūrovų.
nebežinau juoktis ar verkt nu bet kaip taip galima tyčiotis iš žiūrovų.
Lietuvoje visur ir viskas taip. Čia gi giminių šalis ir visur iš mūsų taip tyčiojamasi, kur tik pasisuksi. Pripraskite
QUOTE(blackkiss @ 2015 02 07, 23:08)
Jazzu su Vaidu susijusi...
kaip?
QUOTE(Ingėnas @ 2015 02 07, 23:09)
tu kažkaip visuose LT dieduose pradėjai charizmą įžvelgt
Jazzu parašė žodžius ML skęstu, ar ne?
QUOTE(Monmorensi @ 2015 02 07, 23:10)
nu kaip, pastoviai gi suokė, kokia ji seniai Vaido fanė, ir kaip palaikys tik jį...
Jazzu: Sveiki dar karta. Mano nuomone ,sitas gabalas yra geriausias siu metu eurovizinis gabalas LT, todel jam parasiau ir angliska teksta ir kazkaip labai tikiu situ gabalu ...Tiki ir uzsienis, tik va lietuviai netiki kazkodel smile emoticon Todel prasau jusu, kurie tikrai zinau,kad supranta kas yra grazu,kokybiska ir idomu, uzeiti cia ir prabalsuoti uz daina smile emoticon Aciu didelis nuo manes,Leono su Linu ir Monikos.
QUOTE(blackkiss @ 2015 02 07, 23:09)
na man tai neįdomu, kaip jie patys save vertina
nu tep, įdomiau kaip dainuoja. o dainavo visi su slabnumais vienokiais ir kitokiais. ir dainos slabnos
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 07, 23:10)
Lietuvoje visur ir viskas taip. Čia gi giminių šalis ir visur iš mūsų taip tyčiojamasi, kur tik pasisuksi. Pripraskite
nepyk, bet kartais juokingi tavo tokie pareiškimai. tamstos vietoj jau seniai būč išvykusi iš šitos baisios šalies. kaip gyvent, kai iš tavęs kiekvienam žingsny tyčiojasi