Bet gerai Zilnys sako - pozityviausias
QUOTE(blackkiss @ 2015 02 07, 22:26)
aroganti6ki, matyt traukia aroganti6kus.. va i6 kur ta meilė Rositos Vaidučiui...
tai jau taip, aš irgi tą jau nuo pradinės klasės laikų pastebėjus
man dabar skamba paskutinė scena iš filmo "Amadeus" - ...visos pasaulio vidutinybės, laiminu jus... (ar kažkaip panašiai, gal netiksliai pamenu)
čia apie BaumLinkučius
čia apie BaumLinkučius
QUOTE(blackkiss @ 2015 02 07, 23:23)
jokios pagarbos nenusipelno ne kurie 2 komisijos nariai... žmogus nusidainuoja ryškiai (ko jas kas, kas bet jie negali negirdėt), o jie giria, "oi kaip puikiai sudainavai, koks tu šaunus"... fu.. šlykštu!!
tikrai labai nustebau, kad Čivilytė su Rinevičium negirdėjo(ar nenorėjo girdėt) nusidainavimo
QUOTE(linamog @ 2015 02 07, 23:25)
Ten isvis sunku buvo suprasti, kokio tipo dainavimas buvo. MB po to atodusio dainos pabaigoj pareplikavo "O taaaaaaip, o dabar apnuogink savo tobula pilvo presa!"
---
Kaip uzknisa tokia natura - paklausia, skatina atsiverti, tik pradejus kalbeti, iskart vel uzmusa tokios replikom.
---
Kaip uzknisa tokia natura - paklausia, skatina atsiverti, tik pradejus kalbeti, iskart vel uzmusa tokios replikom.
Vėl komisijai Jurgis neįtinka (Zilnys tik teisybę vėl pasakė). Čivilytei netikėtumo iš Jurgio reikia O Vaidas, aišku, superinis.
--
Aha. Žmogus atveria savo dūšią, o ta tik bum kaip gyvatė ir įsisega Ir kaip paskui būt nuoširdžiu?
QUOTE(Jurgel @ 2015 02 07, 22:25)
Na man tai čia jau akivaizdu, kad komisija visom keturiom už Vaidą, ir dzin tie nusidainavimai
Rositai reiktų tą stiklainį, Edgaro minėtą, užmaut.
"tu nesėdėsi mano vietoj" - nu kokia šlykšti
QUOTE(eglegle @ 2015 02 07, 22:29)
man dabar skamba paskutinė scena iš filmo "Amadeus" - ...visos pasaulio vidutinybės, laiminu jus... (ar kažkaip panašiai, gal netiksliai pamenu)
čia apie BaumLinkučius
čia apie BaumLinkučius
Jus girdit? Koks presingas is Civilytes Zilniui??????
Čivilytė: "Aš liksiu ištikima Vaidui".
Zilnys: "Pastebėjau".
Zilnys: "Pastebėjau".
QUOTE(linamog @ 2015 02 07, 22:30)
Jus girdit? Koks presingas is Civilytes Zilniui??????
ko iš jos tikėtis, ji visada buvo antipatiška gyvatė mūsų padangėje kiek ją pamenu
QUOTE(Ūla @ 2015 02 07, 22:30)
QUOTE(blackkiss @ 2015 02 07, 23:30)
"tu nesėdėsi mano vietoj" - nu kokia šlykšti
o kas jau tokio- nu nebus taip, kad Edgaras vertintų Čivilytę.