kad ir kaip nemėgčiau Valinsko, labai gerai pasakė...
oho - "tu nesėdėsi mano vietoj"
Labas,
o man Linkytė su Vaidu tai ne. Dainų dainelė.
Lubys patiko vokaliai, tik trūksta vaizdo. Kišt tas mergas į narvus, paskui dūmai, jos išsivaduoja ir įkiša Edgarą ten banalu, bet nors kažkas vyktų
Turiu nuojautą kad Edgariukui bus dejavu: liks 4, o į EV išvažiuos banalioji porelė
o man Linkytė su Vaidu tai ne. Dainų dainelė.
Lubys patiko vokaliai, tik trūksta vaizdo. Kišt tas mergas į narvus, paskui dūmai, jos išsivaduoja ir įkiša Edgarą ten banalu, bet nors kažkas vyktų
Turiu nuojautą kad Edgariukui bus dejavu: liks 4, o į EV išvažiuos banalioji porelė
QUOTE(borjomi @ 2015 02 07, 22:20)
apie ka ji cia kalba (Civilyte)?
Kaip neduos savo šiltos vieteklės šildančios šikinę
Nu jau tikrai nieko nesuprantu, negi tikrai tik mes girdim nusidainavimus????
QUOTE(blackkiss @ 2015 02 07, 23:18)
nu bet Rinkevičius o nieko, kad Vaidas nusidainavo??? ar dirigentas nebegirdi tokių dalykų...
Aš jau irgi pasimečiau, galvoju, kad gal kažkaip iškreiptai girdžiu Grynai nusidainavo Vaidukas tą antrą dainą.
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 07, 23:21)
Tik šita "maestrė" negirdėjo. Pamiršo gal kištukus išsiimti
ir aš negirdėjau, ką tik įsijungiau, atisuksiu paskui pakartot
QUOTE(mjforever @ 2015 02 07, 22:21)
Čivilytė teisingai apie Edgarą kalba. Jis kažkoks "Sau"
atvirkščiai - Baumila tikrai sau. Arogantiškiems gal atvirkščiai atrodo? Nesuprantu kas gali manyti, kad Baumila nuoširdesnis už Edgarą?
jokios pagarbos nenusipelno ne kurie 2 komisijos nariai... žmogus nusidainuoja ryškiai (ko jas kas, kas bet jie negali negirdėt), o jie giria, "oi kaip puikiai sudainavai, koks tu šaunus"... fu.. šlykštu!!
QUOTE(eglegle @ 2015 02 07, 23:21)
nu čia tai šlykščiai skėlė Susinervino aiškiai Edgaras. Kažkokia nemaloni situacija gavosi.
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 07, 23:22)
Kaip neduos savo šiltos vieteklės šildančios šikinę
QUOTE(tuktuk @ 2015 02 07, 22:19)
Nesupratau Čivilytei Vaidas gerai sudainavo?? Nieks negirdėjot, kad jis žiauriai nusidainavo?
Ten isvis sunku buvo suprasti, kokio tipo dainavimas buvo. MB po to atodusio dainos pabaigoj pareplikavo "O taaaaaaip, o dabar apnuogink savo tobula pilvo presa!"
QUOTE(eglegle @ 2015 02 07, 22:21)
Kaip uzknisa tokia natura - paklausia, skatina atsiverti, tik pradejus kalbeti, iskart vel uzmusa tokios replikom.