Įkraunama...
Įkraunama...

*Pasitikim pavasarį lieknos*

QUOTE(as** @ 2015 02 10, 08:36)
labas rytas
kas zinote kokiu priemoniu nuo plauku slinkimo ? gera pusmeti vis slenka ir slenka, vakar net issigandau, toks vaizdas jau priekyje galva svieciasi  blink.gif jetus reik kazka daryt  unsure.gif

gal Nakvišų aliejaus pagerti pabandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
As perfectil vitaminus geriu. man labai tinka.
o as ieskau gero kremo.... nusispirkau biotherm krema ir jis man netinka... o siuksliadeze mesti taip gaila....
sia savaite pradejau arbata valytis zarnyna. taip gera, lengva....
Atsakyti
dar viena laida apie maista ir dietas
Papildyta:
QUOTE(Staigmena @ 2015 02 10, 10:35)

o neberia ? skaitau atsiliepimus, tai vos ne kas antra raso, kad beria unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Staigmena @ 2015 02 10, 11:35)
o as ieskau gero kremo.... nusispirkau biotherm krema ir jis man netinka... o siuksliadeze mesti taip gaila....
sia savaite pradejau arbata valytis zarnyna. taip gera, lengva....

Aš ilgą laiką nerasdavau sau tinkamo kremo. Abidna būdavo vos truputį išnaudojus mesti į šiukšledėžę tai pragulėdavo kol galiojimas pasibaigdavo tada ramia sąžine į šiukšlinę mesdavau biggrin.gif
Prieš keletą metų kolega davė kvietimą į Mary Kay kosmetikos pristatymą-pamokėlę. Nuo to laiko jokių kitų kremų ir veido priežiūros priemonių neteko pirkti. Kremai super lengvai tepasi ant odos ir labai gerai susigeria. O ir oda tvirta elastinga. thumbup.gif Galiu drąsiai rekomenduoti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, sukaustė mane liga, nepasirodysiu kurį laiką verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikavaida @ 2015 02 10, 12:10)
Sveikos, sukaustė mane liga, nepasirodysiu kurį laiką  verysad.gif

kasgi nutiko ? unsure.gif

na o as sian is peties pastortavau, kadangi esu svarstykliu manjake,tai pasisveriau pries ir po, na ir ka, 700 gramu nera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikavaida @ 2015 02 10, 13:10)
Sveikos, sukaustė mane liga, nepasirodysiu kurį laiką  verysad.gif

Tikiuosi nieko rimto ax.gif Sveik greičiau 4u.gif

QUOTE(as** @ 2015 02 10, 14:22)
kasgi nutiko ?  unsure.gif
na o as sian is peties pastortavau, kadangi esu svarstykliu manjake,tai pasisveriau pries ir po, na ir ka, 700 gramu nera  thumbup.gif

Kaip faina kai matai tokį akivaizdų svorio kritimą thumbup.gif
Aš tai vis neturiu laiko sportui verysad.gif Reikėtų prisiversti bent mankštą ryte padaryti, bet kad rytais labai sunkiai keliuosi blush2.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

na as irgi rytais manksta kad daryciau tai sansu nulis biggrin.gif pirma mintis visada kava ir vaika i darzeli isruost
Atsakyti
tyluma, ramuma cia pas mus biggrin.gif .....

ui as tai nusikaliau sian, norisi tik griut i lova ir miegot
Atsakyti
Labas rytas, ziuriu cia viena bendrauji, tai sakau palaikysiu kompanija wink.gif
As esu gerus fitoval vitaminus(taip atrodo vadinasi wink.gif ) man padejo. Reikia man ir daba nusipirkti pagert, nes po gimdymo ir labai jau slenka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(franciska @ 2015 02 12, 09:04)
Labas rytas, ziuriu cia viena bendrauji, tai sakau palaikysiu kompanija wink.gif
As esu gerus fitoval vitaminus(taip atrodo vadinasi wink.gif ) man padejo. Reikia man ir daba nusipirkti pagert, nes po gimdymo ir labai jau slenka  rolleyes.gif

Fitoval as irgi anksciau geriau, bet man tai visa kuna buvo isberia demen. Matyt kazkas netiko verysad.gif
Atsakyti
as tai nusipirkau situ omega 3 salmon oil plus ir pradejau vartot papasakosiu apie rezultatus!
Atsakyti