man tai labai truksta darzoviu ivairoves, jei kazkas skaniau ir idomiau tai sakes kaip brangu dabar gaunasi pirkti, pomidorai kazkokie plastmasiniai, agurkai irgi nesuprasi kaip kada ant kokio pataikysi, tai dazniausiai pas mane kopustas i trasa eina
Aš su pekino kopūstu vos ne kiekvieną dieną draugauju
QUOTE(Kikavaida @ 2015 02 04, 14:20)
Aš su pekino kopūstu vos ne kiekvieną dieną draugauju
sitas irgi neblogas
nu ka as jau po sporto, liux, pusantros savaites kasdiena po 30 min sporto ir siandien jau pajauciau kad esu istvermingesne, jau viska padarau be sustojimu
mano vakarienė virti šparagai su grietinėlės padažu niekad jų nemėgau, bet taip skaniai susivalgė
QUOTE(yoyota @ 2015 02 04, 21:13)
mano vakarienė virti šparagai su grietinėlės padažu niekad jų nemėgau, bet taip skaniai susivalgė
labai skanu
o as seimynai vakarienei blynu prikepiau, aisku pati nevalgiau, bet ir nesinorejo visai
istraukiau is kameros briedienos, kazi ka reiks ryt is jos pagamint
Ech, neturiu laiko prisijungti cia, ruosiuosi i komandiruote i Salvadora, tai reikalu milijonas.
Pirmadieni neprisiduosiu, nes neturesiu kur svertis ten. Noreciau tiketi, kad svorio nepriaugsiu, bet jauciu, kad neatsispirsiu paskanauti vietines virtuves Nekasdien pasitaiko tokia kelione, teks viska ragauti
Pirmadieni neprisiduosiu, nes neturesiu kur svertis ten. Noreciau tiketi, kad svorio nepriaugsiu, bet jauciu, kad neatsispirsiu paskanauti vietines virtuves Nekasdien pasitaiko tokia kelione, teks viska ragauti
QUOTE(Eve-line @ 2015 02 05, 00:00)
Ech, neturiu laiko prisijungti cia, ruosiuosi i komandiruote i Salvadora, tai reikalu milijonas.
o kaip fainai kuriam laikui isvyksti?
del svorio nepergyvenk, ragauk viska ko tik sirdis geidzia
Merginos ar kazkas pas mus laikosi 5:2 dieta? Ar man vaidenasi?
QUOTE(franciska @ 2015 02 05, 12:13)
Merginos ar kazkas pas mus laikosi 5:2 dieta? Ar man vaidenasi?
Kiek pamenu laikesi/bande laikytis aurosoma ir DG, bet jau senokai nebeuzsuka jos
QUOTE(as** @ 2015 02 05, 13:18)
Kiek pamenu laikesi/bande laikytis aurosoma ir DG, bet jau senokai nebeuzsuka jos
niu va
o pas mane sian drauge uzejo ir pradejo pasakoti koks tais tebuklas tai msatau kad reiks ir man bandyti tikejaus cia bendraminciu bus pasitarti kas kaip
QUOTE(franciska @ 2015 02 05, 12:23)
niu va
o pas mane sian drauge uzejo ir pradejo pasakoti koks tais tebuklas tai msatau kad reiks ir man bandyti tikejaus cia bendraminciu bus pasitarti kas kaip
ane? tai kokie pokyciai pas drauge, kiek numete?
QUOTE(as** @ 2015 02 03, 17:19)
na sveikinuosi ir as naujoj temoj visoms sekmes siekiant savu tikslu
as daug dietu ismeginus, bet atkinsono nebandziau, papasakok ka ten valgyt galima, koks meniu?
as daug dietu ismeginus, bet atkinsono nebandziau, papasakok ka ten valgyt galima, koks meniu?
Aš parašysiu tą valgiaraštį, kuris ir turi būti pagal dietą, o skliaustuose tą, ką pritaikiau sau ir kaip mano dieta atrodo iš tikrųjų. Atkinso dietos esmė labai stipriai apriboti angliavandenius. (Beje, pasidžiaugsiu- nebėra 600 gramų )
Pirma diena:
Pusryčiai: juoda kava be cukraus. (stiklinė vandens)
Pietūs: 2 kietai virti kiaušiniai, 1 pomidoras ir žalios salotos. (Pomidoras, žalios salotos)
Vakarienė: didelis jautienos kepsnys, keptas mažame aliejaus kiekyje. (kaip ir nurodyta)
Antra diena:
Pusryčiai: juoda kava be cukraus ir džiūvėsėlis. (stiklinė vandens+džiūvėsis)
Pietūs: didelis jautienos kepsnys su žaliomis salotomis ir pomidoru. (kaip ir priklauso)
Vakarienė: porcija daržovių sriubos.(kaip ir priklauso)
Trečia diena:
Pusryčiai: juoda kava be cukraus ir džiūvėsėlis.(stiklinė vandens+džiūvėsis)
Pietūs: didelis jautienos kepsnys su žaliomis salotomis. (kaip priklauso)
Vakarienė: 2 kietai virti kiaušiniai ir 2 neriebaus kumpio gabaliukai. (2 neriebaus kumpio gabaliukai)
Ketvirta diena:
Pusryčiai: juoda kava be cukraus ir džiūvėsėlis.(vanduo+džiūvėsis)
Pietūs: 1 kiaušinis, 1 morka, gabalėlis sūrio. (morka+gabalėlis sūrio)
Vakarienė: vaisių salotos, stiklinė kefyro. (kaip ir priklauso)
Penkta diena
Pusryčiai: tarkuota morka su citrina. (kaip ir priklauso)
Pietūs: ant grotelių kepta vidutinio dydžio žuvis ir pomidoras. (pomidoras)
Vakarienė: didelis jautienos kepsnys, keptas ant grotelių, ir žalios salotos. (kaip priklauso)
Šešta diena
Pusryčiai: juoda kava be cukraus ir džiūvėsėlis. (vanduo+džiūvėsis)
Pietūs: be riebalų keptas viščiukas ir žalios salotos. (kaip priklauso)
Vakarienė: didelis jautienos kepsnys ir žalios salotos. (kaip priklauso)
Septinta diena
Pusryčiai: arbata be cukraus. (kaip priklauso)
Pietūs: kiauliena ar kita mėsa, kepta ant grotelių, ir žalios salotos. (kaip priklauso)
Vakarienė: kas tik nori, bet saikingai. (nieko)
QUOTE(as** @ 2015 02 03, 22:41)
o kas konkreciau netenkina, kurios kuno vietos?
o kiek siaip paprastai sveri, ar siuo metu priaugusi svorio esi?
o kiek siaip paprastai sveri, ar siuo metu priaugusi svorio esi?
Netenkina pilvas Svorio priaugus nesu, bet numest norisi