Sveikos lieknėjančios
Priimsit?
Žiūriu, čia nemažai temučių, bet kažkaip pas jus brautis panorau
Pavasaris beldžiasi ir reikia truputi susiimti. Tiesą sakant, didelio antsvorio neturiu, bet ir tie keli papildomi kg labai trukdo, nesijaučiu gerai. Mano ūgis 168 cm, šiandien ryte svėriau 65,4 kg. Svoriukas priaugo per žiemą... paprastai sverdavai apie 61-62 kg. Dabar turiu tikslą numest iki 60-58 kg. Nes, žiūriu, kad 2 kg, nesvarbu kiek besverčiau, tai vis man plaukioja tai šen, tai ten ir man netrukdo, su jais greitai susitvarkau.
Aš sportuoju. Nuolat. Jau gal 8 metus langau sporto klubą (ne treniruoklių), įvairias treniruotes lankau - kūno dizainą, stepus, kamuolių makštą ir t.t. Tik einu 2 kartus per savaitę. Nes dar 2 kartus einu šokt, lankau šokių studiją. Tai sportui belieka 2 karteliai. Dar norisi, o ir reikia, laiko pasilikt šeimai ir visokiems reikalams.
Pavasarį/vasarą vakarais bėgioju stadione. Stadionas visai šalia namų, tai jau noriu atidaryt bėgiojimo sezoną, tik, kad dar tie vakarai baisiai vėjuoti ir lietingi būna.
Atrodytų, kad esu gana aktyvi ir problemų su svoriu neturėtų būt, betgi deja deja... nuo mažumės esu linkusi pilnėti, visada buvau tokia minkštutė. O didžiausia mano problema tai savaitgaliai
Paprastai visas darbo dienas normaliai maitinuosi, pakankamai sveikai, pati gaminu, deduosi maistą į darbą (nes kitos galimybės pavalgyt ir nėra). Bet va savaitgaliais atsipalaiduoju, nors tu ką... Valgyt norisi kas dvi val. O jei dar kokia proga, tai ir alkoholio, ir vaišių
Jei paprastomis darbo dienomis nevalgau po 18-19 val., tai savaitgaliais taip norisi kažką pakramsnot.. ar kokį kokteilį pasidaryt vakare prie tv ar pan.
Tai savo bėdas kaip ir žinau. Bandysiu susimt
Va. Prisidaviau. Ar priimsit? Kokios jūsų taisyklės?