Man jau gėda ir prisidavinėti vėl 69,3
laukiu nuomonių dėl lentelės, reikia jos kamnors ar ne?
QUOTE(Sin_ @ 2015 03 16, 14:20)
Lentelė būtų neblogai
QUOTE(Sin_ @ 2015 03 16, 14:20)
ir man lentele visai patinka
atrodo tik d. mama duomenu truksta, bet ji ko gero jau pasieke savo tiksla
šiandienos meniu:
pusryčiai: sumustiniai 2 ant bemieles duonos su avokadu, virtu kiausiniu ir pomidoru
pietus: grikiai, ridikelis, pomidoras, vistienos siek tiek
Vakariene: salotos su lasisa, dejau viska ka is darzoviu turejau, tai super skanios gavos, net keista
pusryčiai: sumustiniai 2 ant bemieles duonos su avokadu, virtu kiausiniu ir pomidoru
pietus: grikiai, ridikelis, pomidoras, vistienos siek tiek
Vakariene: salotos su lasisa, dejau viska ka is darzoviu turejau, tai super skanios gavos, net keista
kikavaida, kaipp skaaniai tavo meniu atrodo.... bandau atsilaikyt prieš vakarinį apsirijimą....
Man jau grėsė apsivalgymas vakarinis... Trūko energijos, šiandien visą dieną aš kažkokia išplaukus Tai jau galvojau apie ką nors nesveiko bet suvalgiau du bananus ir nuėjau pasportuot
QUOTE(Kikavaida @ 2015 03 16, 22:01)
Man jau grėsė apsivalgymas vakarinis... Trūko energijos, šiandien visą dieną aš kažkokia išplaukus Tai jau galvojau apie ką nors nesveiko bet suvalgiau du bananus ir nuėjau pasportuot
Aš kolkas valdausi, išgėriau arbatos :-)
Sveikutės, na tai ko tylit? Tyluma ramuma vyrauja čia
man svoris nekrenta!! atrodo nevalgiau nieko, o +1 kg. Nu is kuuur? darau siandien ikrovos diena, kad biski isjudint svori.
Pas mane paskutiniu metu visiški nekalbadieniai. Gal pavasaris savo duoda, vitaminų stoka, kažkokia išsekusi jaučiuosi