Kur mergaitės prapuolusios?
QUOTE(Kikavaida @ 2015 03 13, 12:00)
Kur mergaitės prapuolusios?
Jeeee siandien svarstykles pasitaise!!!! 69.100!!!!!
o jei rimtai tai man labai liudna.... i policija reik eiti. Apgavo mane perkant suknele... nuostolus 53 eurai.... pasitikejau pardavejos zodziais ir se tau....
QUOTE(Staigmena @ 2015 03 13, 11:07)
Jeeee siandien svarstykles pasitaise!!!! 69.100!!!!!
o jei rimtai tai man labai liudna.... i policija reik eiti. Apgavo mane perkant suknele... nuostolus 53 eurai.... pasitikejau pardavejos zodziais ir se tau....
Oho, užjaučiu. Papasakok plačiau
as cia!
Kazkaip niekas nekalba.
Nuo kovo pradejau sportuoti gyme bandau paspartinti svorio kritima, nes mityba yra sunkiau susitvarkyti. Svoris svyruoja kol kas.... Paziuresim kaip bus pirmadieni.
Kazkaip niekas nekalba.
Nuo kovo pradejau sportuoti gyme bandau paspartinti svorio kritima, nes mityba yra sunkiau susitvarkyti. Svoris svyruoja kol kas.... Paziuresim kaip bus pirmadieni.
Staigmena, linkiu viską kuo greičiau susitvarkyt
Gal kuri buvot susidurusi ir galit pakonsultuoti mane sioje problemoje....
pirkau dukrai sokiu suknele. pagal nuotraukas - tobula. pagal aprasyma - kaip nauja, vos kelis kartus deveta, jokiu devejimo pozymiu ir pan. kaina nemaza - 53 eurai. susitarem kad issius kai apmokesiu. Pardaveja nurode savo tevo saskaita. na pervedziau. atsiunte nuotrauka cekio kad issiunte. pirmadieni lekiu i pasta nes mata kad suknyte jau ten. pasiimu, drebanciomis rankomis ispakuoju ir .... nu pamatau kad gavau "skudura" purvina, sudeveta (vargu ar ja buciau uz 10 euru pirkusi). vos neapsiverkiau.... o susitarti su pardaveja ir jos seima visiska nepavyjko , nors susirasinejimo metu paaiskeja, kad tos zymes devejimo buvo jau tai mergaitei perkant. nu sakes. vauiko savo kaip gaila nes ji tos suknytes laukia o 28 d. dar ir sokiu konkursas kuriame turejo pasipuosti ta suknute....
Aciu uz palaikyma
pirkau dukrai sokiu suknele. pagal nuotraukas - tobula. pagal aprasyma - kaip nauja, vos kelis kartus deveta, jokiu devejimo pozymiu ir pan. kaina nemaza - 53 eurai. susitarem kad issius kai apmokesiu. Pardaveja nurode savo tevo saskaita. na pervedziau. atsiunte nuotrauka cekio kad issiunte. pirmadieni lekiu i pasta nes mata kad suknyte jau ten. pasiimu, drebanciomis rankomis ispakuoju ir .... nu pamatau kad gavau "skudura" purvina, sudeveta (vargu ar ja buciau uz 10 euru pirkusi). vos neapsiverkiau.... o susitarti su pardaveja ir jos seima visiska nepavyjko , nors susirasinejimo metu paaiskeja, kad tos zymes devejimo buvo jau tai mergaitei perkant. nu sakes. vauiko savo kaip gaila nes ji tos suknytes laukia o 28 d. dar ir sokiu konkursas kuriame turejo pasipuosti ta suknute....
Aciu uz palaikyma
QUOTE(Staigmena @ 2015 03 13, 18:49)
Gal kuri buvot susidurusi
O kur skelbimas buvo? SM ar kur kitus? Tikrai nemaloni situacija... Aš pati dažnai perku vaikams internetu ir irgi yra tekę pasijusti panašiai, tik aišku ne tokie nuostoliai, tad palikdavau neigiamą atsiliepimą jei susitarti nepavykdavo ir tiek. Dažniausiai perku musumazyliuose ir visuomet žiūriu kokie atsiliepimai apie pardavėją. Kartą pirkau žaislą čia, sm... irgi buvo parašyta, kad kaip naujas. O gavau ne tik aptrintą ir apdaužytą, bet dar ir sulūžusį pasijutau gan beviltiškai nes neturėjau nei kur pasiskųsti ar atsiliepimą palikt. Parašiau pardavėjai mandagų laišką, o ji mane visaip išplūdo ir tiek. Nei juoktis nei verkt...
Papildyta:
staigmena, tavo vietoje jei nepavyks atgauti pinigų tai bent pasistengčiau atvejį paviešint su vardais ir pavardėm. Kad kiti ateityje būtų atsargesni ir tiems sukčiams gėda būtų..
Gera ryta
Priduodu nuliuką, davai šiandien surašom savo dienos meniu?
Priduodu nuliuką, davai šiandien surašom savo dienos meniu?
QUOTE(Kikavaida @ 2015 03 16, 07:30)
Jeee pajudejau. Dabar 69.400. Pagaliau. Truputis darbo fizinio ir valanda batutuose pajudino visa reikala. Dabar nebepaleisiu. Tik va kokia 12 val sversiu maziau nei dabar.... cia kazkaip keistai su tuo mano kunu....
Labas rytas,
staigmena laikykis, labai nemaloni situacija. Bet butina issiaiskinti iki galo, kad sukciai neliktu nenubausti ir toliau nesiversu melagingais pardavimais.
prisiduodu -0,5 kg nuo praeitos savaites. siandien svastykles rodo 87,5. praeita karta savo 88 kg prisidaviau tik as** , tai likau neitraukta i lentele. tai siandien prasinesu ir temoje
geros dienos visoms
staigmena laikykis, labai nemaloni situacija. Bet butina issiaiskinti iki galo, kad sukciai neliktu nenubausti ir toliau nesiversu melagingais pardavimais.
prisiduodu -0,5 kg nuo praeitos savaites. siandien svastykles rodo 87,5. praeita karta savo 88 kg prisidaviau tik as** , tai likau neitraukta i lentele. tai siandien prasinesu ir temoje
geros dienos visoms
Prisiduodu 66.9
Nežinau ar daryt lentelę? Ar reikia?
Ar laukiam grįžtančios as**?
Papildyta:
Man saviškį sunku būtų surašyt. Iš esmės tai viskas, ko nesuvalgo vaikai + tai ką pati iš šaldytuvo pasiimu Sunku kiekius pamatuot.
Papildyta:
Pusryčiams puodelis balintos kavos
Nežinau ar daryt lentelę? Ar reikia?
Ar laukiam grįžtančios as**?
Papildyta:
QUOTE(Kikavaida @ 2015 03 16, 06:30)
Man saviškį sunku būtų surašyt. Iš esmės tai viskas, ko nesuvalgo vaikai + tai ką pati iš šaldytuvo pasiimu Sunku kiekius pamatuot.
Papildyta:
Pusryčiams puodelis balintos kavos
siandien 63,8kg.. Tikejausi daugiau. bet reiekjo maziau duonos valgyti savaitgali.
Mano meniu:
Pusryciai:
2 virti kiausiniai, puodelis juodos kavos. (api 160 kcal)
Pietus:
Marinuota meduje ir garstyciuose vistienos krutinele (pusele), kepta folijoje. (manau grubiai kokie 350-400 kcal)
Vakariene:
pasukos su slyvom ir kvieciu selenomis. (300 kcal)
gal dar bus kokie 8 migdolu riesutukai.
Mano meniu:
Pusryciai:
2 virti kiausiniai, puodelis juodos kavos. (api 160 kcal)
Pietus:
Marinuota meduje ir garstyciuose vistienos krutinele (pusele), kepta folijoje. (manau grubiai kokie 350-400 kcal)
Vakariene:
pasukos su slyvom ir kvieciu selenomis. (300 kcal)
gal dar bus kokie 8 migdolu riesutukai.