Šaunuolė
Na bet ir orelis... nors gal ir gerai, dar turim laiko lašiakus numest iki lengvų rūbelių sezono
Na bet ir orelis... nors gal ir gerai, dar turim laiko lašiakus numest iki lengvų rūbelių sezono
[quote=Sin_,2015 03 03, 11:00]
Staigmena, semlina, susiimkim, kas čia dabar? Lapus ir pumpurus valgyt reikia pavasarį Tortus pamirštam Orai grėsmingai šyla, tuoj nebegalėsim kilogramų po striuke slėpti Rimtai
Beje, man smalsu kokio amžiaus mes čia susirinkę? Man 28, o kiek kitoms?
Papildyta:
Nesuprantu kas mano organizmui.... stengiuosi susiimti, nevalgau bandeliu, riebiu patiekalu, taciau kai meciau tada ir svoris pradejo augti ir niekaip nepavyksta isjudinti. ir arbata geriau organizma valancia ir judeti intensyviau pradejau ir maitinuosi truputi prisilaikydama o svoris kaip ikaltas vietoje (per pms dar ir virs 70 pakyla). Daugelis sako kad neatrodau taip lyg 70 kg sverciau, bet pati tai rieboka jauciuosi o ypac kai foto pasižiuriu is ankstesniu metu. Na tikrai reikia susiimti nes rubu pavasariui neturesiu....
Man 33 m.
Staigmena, semlina, susiimkim, kas čia dabar? Lapus ir pumpurus valgyt reikia pavasarį Tortus pamirštam Orai grėsmingai šyla, tuoj nebegalėsim kilogramų po striuke slėpti Rimtai
Beje, man smalsu kokio amžiaus mes čia susirinkę? Man 28, o kiek kitoms?
Papildyta:
Nesuprantu kas mano organizmui.... stengiuosi susiimti, nevalgau bandeliu, riebiu patiekalu, taciau kai meciau tada ir svoris pradejo augti ir niekaip nepavyksta isjudinti. ir arbata geriau organizma valancia ir judeti intensyviau pradejau ir maitinuosi truputi prisilaikydama o svoris kaip ikaltas vietoje (per pms dar ir virs 70 pakyla). Daugelis sako kad neatrodau taip lyg 70 kg sverciau, bet pati tai rieboka jauciuosi o ypac kai foto pasižiuriu is ankstesniu metu. Na tikrai reikia susiimti nes rubu pavasariui neturesiu....
Man 33 m.
QUOTE(Staigmena @ 2015 03 05, 08:24)
Daugelis sako kad neatrodau taip lyg 70 kg sverciau, bet pati tai rieboka jauciuosi o ypac kai foto pasižiuriu is ankstesniu metu. Na tikrai reikia susiimti nes rubu pavasariui neturesiu....
Kaip tik norėjau užvesti temą apie vaizdą veidrodyje, nuotraukose ir svarstylių rodmenis Aš pati susiduriu su tokiu fenomenu, kad kai priaugu kelis kg pati to nematau. Man apie tai pasako sumažėję drabužiai ir svarstyklių rodyklė. Veidrodyje pati sau patinku visuomet O štai numetus svorio žiūrėdama nuotraukas, kur buvau pilnesnė jau ryškiai matau, kad buvo nelabai gerai... Kaip čia taip yra?
Na kaip savaitgalis, ką aktyviai nuveikėte?
Aš tai jau komplimentų susilaukiau
Sako kokia pakūdus, nors svarstyklės tą patį rodo, jaučiu dėl to, kad sportuot pradėjau, nes pastebėjau kaip greit viskas tvirtėt pradėjo, matyt tiesa, kad raumuo turi atmintį ir pradėjus jį vėl treniruot greit atsistato
Pradėjus sportuot pajutau energijos antplūdį, nebenugstygstu vietoje
Aš tai jau komplimentų susilaukiau
Sako kokia pakūdus, nors svarstyklės tą patį rodo, jaučiu dėl to, kad sportuot pradėjau, nes pastebėjau kaip greit viskas tvirtėt pradėjo, matyt tiesa, kad raumuo turi atmintį ir pradėjus jį vėl treniruot greit atsistato
Pradėjus sportuot pajutau energijos antplūdį, nebenugstygstu vietoje
Labas rytas visoms Kur prapuolėt? Ar dar pridavinėjam svori pirmadieniais? Kur dingo as**?
QUOTE(D. mama @ 2015 03 09, 11:42)
Labas. tikrai labai ramu
ar cia dar yra kas ar ne, bet parasysiu: mano svoris 55.8. SUPER. as savim dziaugiuosi
ar cia dar yra kas ar ne, bet parasysiu: mano svoris 55.8. SUPER. as savim dziaugiuosi
Šaunuolė!
Sveikutės, bet rimtai kur as**?
Aš prisiduodu -2kg, einu keist liniuotės
Aš prisiduodu -2kg, einu keist liniuotės
as ismesiu savo svarstykles ir naujas nusipirksiu.... jos man ryte parode 72,6 (nieko nevalgius, po tualeto ir po duso) o darbo svarstykles po pietu ir su dzinsasi, batais bei svarku parode 70,3 tai visai nebesuprantu....
jauciuosi labai palengvejusi, pilvas susitraukes....
jauciuosi labai palengvejusi, pilvas susitraukes....
Aš jau dabar pagavus ezartą su svorio metimu, vis noris dar ir daaar
Tai tikiuos su stipriom pastangom, greit tuos 13kg numesiu Labai norėčiau tai padaryti per pavasarį
Tai tikiuos su stipriom pastangom, greit tuos 13kg numesiu Labai norėčiau tai padaryti per pavasarį
Šiokia tokia lentelė tų, kurios vakar prisidavė.
As**, kur tuuu???
Staigmena, pamėgink svarstyklėms bateriją pakeist, arba rimtai įsigyk kitas, nes kažkas čia netaip