Įkraunama...
Įkraunama...

*Pasitikim pavasarį lieknos*

Sveikos visos rolleyes.gif na, po iskrovos dienos vakar ( 500 kal) svarstykles parode 57,9 kg. Seniai tokiu skaiciu nemaciau. Tai mane ikvepe toliau judeti ir Velykoms sverti 57 kg ar net maziau biggrin.gif
Atsakyti
Šaunuolė 4u.gif
Na bet ir orelis... nors gal ir gerai, dar turim laiko lašiakus numest iki lengvų rūbelių sezono cool.gif
Atsakyti
[quote=Sin_,2015 03 03, 11:00]
Staigmena, semlina, susiimkim, kas čia dabar? Lapus ir pumpurus valgyt reikia pavasarį wink.gif Tortus pamirštam cool.gif Orai grėsmingai šyla, tuoj nebegalėsim kilogramų po striuke slėpti wink.gif Rimtai smile.gif

Beje, man smalsu kokio amžiaus mes čia susirinkę? smile.gif Man 28, o kiek kitoms? ax.gif

Papildyta:

Nesuprantu kas mano organizmui.... stengiuosi susiimti, nevalgau bandeliu, riebiu patiekalu, taciau kai meciau brunette.gif tada ir svoris pradejo augti ir niekaip nepavyksta isjudinti. ir arbata geriau organizma valancia ir judeti intensyviau pradejau ir maitinuosi truputi prisilaikydama o svoris kaip ikaltas vietoje (per pms dar ir virs 70 pakyla). Daugelis sako kad neatrodau taip lyg 70 kg sverciau, bet pati tai rieboka jauciuosi o ypac kai foto pasižiuriu is ankstesniu metu. Na tikrai reikia susiimti nes rubu pavasariui neturesiu.... verysad.gif

Man 33 m. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Staigmena @ 2015 03 05, 08:24)
Daugelis sako kad neatrodau taip lyg 70 kg sverciau, bet pati tai rieboka jauciuosi o ypac kai foto pasižiuriu  is ankstesniu metu. Na tikrai reikia susiimti nes rubu pavasariui neturesiu....  verysad.gif

Kaip tik norėjau užvesti temą apie vaizdą veidrodyje, nuotraukose ir svarstylių rodmenis smile.gif Aš pati susiduriu su tokiu fenomenu, kad kai priaugu kelis kg pati to nematau. Man apie tai pasako sumažėję drabužiai ir svarstyklių rodyklė. Veidrodyje pati sau patinku visuomet doh.gif O štai numetus svorio žiūrėdama nuotraukas, kur buvau pilnesnė jau ryškiai matau, kad buvo nelabai gerai... g.gif Kaip čia taip yra?
Atsakyti
Na kaip savaitgalis, ką aktyviai nuveikėte? ax.gif
Aš tai jau komplimentų susilaukiau blush2.gif
Sako kokia pakūdus, nors svarstyklės tą patį rodo, jaučiu dėl to, kad sportuot pradėjau, nes pastebėjau kaip greit viskas tvirtėt pradėjo, matyt tiesa, kad raumuo turi atmintį ir pradėjus jį vėl treniruot greit atsistato thumbup.gif
Pradėjus sportuot pajutau energijos antplūdį, nebenugstygstu vietoje bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas visoms smile.gif Kur prapuolėt? Ar dar pridavinėjam svori pirmadieniais? Kur dingo as**? g.gif
Atsakyti
Labas. tikrai labai ramu g.gif
ar cia dar yra kas ar ne, bet parasysiu: mano svoris 55.8. SUPER. as savim dziaugiuosi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(D. mama @ 2015 03 09, 11:42)
Labas. tikrai labai ramu  g.gif 
ar cia dar yra kas ar ne, bet parasysiu: mano svoris 55.8.  SUPER. as savim dziaugiuosi biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Šaunuolė! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės, bet rimtai kur as**?
Aš prisiduodu -2kg, einu keist liniuotės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikavaida: 09 kovo 2015 - 18:54
as ismesiu savo svarstykles ir naujas nusipirksiu.... jos man ryte parode 72,6 (nieko nevalgius, po tualeto ir po duso) o darbo svarstykles po pietu ir su dzinsasi, batais bei svarku parode 70,3 doh.gif tai visai nebesuprantu....
jauciuosi labai palengvejusi, pilvas susitraukes....
Atsakyti
Aš jau dabar pagavus ezartą su svorio metimu, vis noris dar ir daaar lotuliukas.gif
Tai tikiuos su stipriom pastangom, greit tuos 13kg numesiu blush2.gif Labai norėčiau tai padaryti per pavasarį rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image

Šiokia tokia lentelė tų, kurios vakar prisidavė.
As**, kur tuuu??? smile.gif
Staigmena, pamėgink svarstyklėms bateriją pakeist, arba rimtai įsigyk kitas, nes kažkas čia netaip smile.gif
Atsakyti