sveikos sveikos, su pavasariu
na ziema man bent jau nepastebimai praleke
QUOTE(Kikavaida @ 2015 03 01, 13:44)
Aš vakar svečiuose buvau, užlipau ant svarstyklių 5kg mažiau rodė, grįžus pasisvėriau pas mane taip pat kaip visada... Reikia kažkur ant trečių svarstyklių pasisvert
Dabar net nežinau kiek čia sveriu tiksliai
zinok ir man panasiai buvo, kai sveciuose nuejus nuo stalo pilnu pilvu uzeinu i wc, matau svarstykles, nu galvoju reikia pasisvert kad pasigazdint kiek cia prikimsau, ir ka uzlipu ir ziuriu beveik 2 kg maziau nei kad pas mane rodo
tai kita diena lekiau pas mama svertis
tai pasirodo sveciuose svarstykles is tikruju blogai rodo, nes mano ir mamkos beveik atitiko parodymai
o jau buvau beprasdedanti dziaugtis kad gal is tikro maziau sveriu nei paciai atrode
QUOTE(pelyte11 @ 2015 03 01, 15:32)
Bėda ta, kad man maistas vienas iš didžiausių malonumų, tikrai nekeisiu jo į grindų plovimą
Bet kai įsitraukiu į "sportinimąsi" tai MB pakraupęs. Varau kas dieną po 15 ratukų, 200 pritūpimų, presui panašiai ir dar su ganteliais mojuoju. Dar sumąsčiau numažint angliavandeniu ir nuostabu... lipau laiptais po krosiuko ir atsipeikėjau su nutarkuotais keliais ir mėlyne, nualpau
Kaip jūs ištempiam be angliavandenių?
as neistempiu, jei pora dienu be jokio cukraus, tai labai jauciasi, galva skauda, visa svirduliuojanti, zodziu, bent jau vaisiu tai as neatsisakau