Sveikinuosi ir aš naujoje temoje
QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 02 03, 13:51)
Sin- o aš galvojau, kad duomenis reikia siųsti as** į pm (bent jau taip parašyta pirmam poste, tai taip ir padariau
)
Mano ūgis 166, dabartinis svoris 47 (šiandien ryte svėriaus), norimas svoris apie 40.
Taigi, šiandien mano pirmoji diena. Pusryčiams buvo stiklinė vandens (dietoje parašyta puodelis kavos be cukraus, bet kavos negeriu, tai pakeičiau į stiklinę vandens)
Na tiesą pasakius su tokiu svoriu tau jo priaugti, o ne numesti reikia. O jeigu nepatinki sau veidrodyje tai čia kogero daugiau psichologinės problemos, o ne išvaizdos. Tiesą sakant manau, kad atrodai puikiai ir svorio tau mesti tikrai nereikia. O sukūdusi iki 40 atrodytum kaip anoreksikė plius dideli šansai susigadinti sveikatą.
QUOTE(Pavasario saulė @ 2015 02 03, 14:37)
Kol kas bandysiu nusileist iki 40 kg, jei tai negelbės tada imsiuos sportuot. Bent man sportui reikia daugiau valios, nei dietai
Geriau jau mesk sau iš galvos tas dietas ir bent retkarčiais pasportuok atrodysi daug geriau negu numetusi svorio
Atsikišę tik skūra aptempti kaulai grožio nepriduoda. Iš aplinkinių sulauksi ne susižavėjimo, o tik užuojautos. Ar tau tikrai to reikia?
Nenoriu būti bjauri, bet juk kažkas turi teisybę į akis pasakyti
Tikiuosi nesupyksi.
Beje gali pasiskaičiuoti savol kūno masės indeksą ir pasižiūrėti, koks idealus svoris yra pagal tavo ūgį ir amžių.
http://www.dietos.lt/lt/skaiciuokles