Įkraunama...
Įkraunama...

nejuokaukit su gandrais

dėkui už palaikymą ir gražius žodžius mirksiukas.gif
pilypuke,dėkui už kvietimą,bet mudu toli - mažeikiuose bigsmile.gif
nu gerai kad aš buvau įsitikinus kad mudviem viskas bus gerai,nes kitaip ir būt negali,tai į tą bobelką aš nekreipiau dėmesio doctor.gif jeigu būčiau įsigilinus į jos žodžius,tai nežinau kaip būtų pasibaigę,nes būčiau kritus į paniką blink.gif
Atsakyti
Labai grazi istorija thumbup.gif linkiu, kad tavo vaikelis augtu sveikas ir stiprus 4u.gif manau tu busi super gera mama thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazi istorija cray.gif Sekmes jums wub.gif
Atsakyti
Tokia graži istorija su laiminga pabaiga,susigraudinau kaip kokia fool.gif .Mamai linkiu stiprybės,kurios tikrai prireiks, o mažąjam angelėliui augti dideliam ir sveikam 4u.gif
Atsakyti
Saunuole mamyte-is kur tiek stiprybes?!!.... doh.gif
Vienai,be vyro gimdyti ir auginti, be to-gimdyti beveik 2 men.anksciau-buciau isprotejus niuo visko blush2.gif
Sekmes,stiprybes ir viso ko geriausio mamytei ir mazajam Emiliukui 4u.gif
Ir linkiu,kad jusu abieju gyvenime netruktu supratingu bei visada jus palaikanciu zmoniu smile.gif
Atsakyti
soske.gif saunuoliai,kad kantriai islauket ta menesi ligoninej,ir kad dbr jau jums viskas ok thumbup.gif tikrai maziukas pas mama skubejo wub.gif
Atsakyti
Vos neapsiverkiau. Aukit stiprūs ir sveiki 4u.gif
Atsakyti
Saunuole 4u.gif Aukit sveikuciai
Atsakyti
sekmes jums augant ir stiprejant 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi prisidedu prie sveikinimų 4u.gif Man jau taip norisi antro...Tai įlendu čia, paskaitau istorijų ir gerai ax.gif smile.gif
Atsakyti
[priėmėja pasitaikė baisi moteriškė,neįsivaizduoju kaip tokia dirbt gali help.gif ji skambina gydytojui,ar mane galima priimti,išklausau didžiulį moralą kad neturiu tapkyčių ir chalato.tada pasisuka ir klausia,tai ką,vaikas negyvas jau...kažkaip labai ramiai atsakau :gyvas,ji pildo dokumentus,kad greičiau būtų,aš jai padedu.tada ji dar kiečiau skelia:kaip čia tave atvežė,jūs abu galėjot būt nebegyvi...mintyse aš ją šaudau ir labai ramiai atsakau,mes gyvi ir mums viskas gerai.tada pasiima dūdelę,paklausyt mažiuko ir sako:aš nesuprantu kur galvytė verysad.gif suradau aš jai vaiko galvytę,ji vistiek kažkokia nepatenkinta.nuveža pagaliau mane gydytojui,ir sako : kažkaip negirdžiu tonų,turbūt negyvas.

Dziaugiuos, kad esat abu sveiki:)

Na nezinau cia gal ir ne tapi priemeja, apie kuria tu rasei, bet ant nenormalios tokios esu ir as uzsirovus doh.gif doh.gif doh.gif Nebuvau nescia, bet nei is sio nei is to sudure pilvo apacia ir pradejau kraujuot, na tokiais dideliais lasais, kadangi zinojau kad tai negali but menesines labai issigandau. Paskambinau i greitaja pasikonsutuot, tai liepe vaziuot i gimdimo namus. Na ka, o ten baisi boba is tarybiniu laiku, visko pradejo klausinet, labai piktai taip, o kaip apziurejo, tai pasake: Jei kibirais pradesi kruojuot, tada ir atvaziuok, o ne del tokio sudniekio doh.gif Is kur man zinot, cai sudniekis ar ne lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet nusprendziau, kad jei ir kibirais kraujuot pradesiu, ten kojos daugiau nekelsiu smile.gif
Atsakyti
ačiū visom už palaikymą ir supratimą,o žmonių tai mudu sutinkam visokių ir palaikančių,ir ne...net pasakė viena moteriškytė,kad reikėjo daryt abortą...
soske.gif bet pažiūriu į savo mažylį,ir visus kurie nervina mintyse šaudau...gun_rifle.gif
mažius gavo skiepą,tai maniau išprotėsiu nuo klykimo ir nuo nešiojimo rankos nukris blush2.gif bet gerai kad yra stebuklingų žvakučių thumbup.gif
jo,ta boba grynai iš tarybinių laikų,net šukuosena kažkokia tarybinė pioneer.gif
Atsakyti