[priėmėja pasitaikė baisi moteriškė,neįsivaizduoju kaip tokia dirbt gali

ji skambina gydytojui,ar mane galima priimti,išklausau didžiulį moralą kad neturiu tapkyčių ir chalato.tada pasisuka ir klausia,tai ką,vaikas negyvas jau...kažkaip labai ramiai atsakau :gyvas,ji pildo dokumentus,kad greičiau būtų,aš jai padedu.tada ji dar kiečiau skelia:kaip čia tave atvežė,jūs abu galėjot būt nebegyvi...mintyse aš ją šaudau ir labai ramiai atsakau,mes gyvi ir mums viskas gerai.tada pasiima dūdelę,paklausyt mažiuko ir sako:aš nesuprantu kur galvytė

suradau aš jai vaiko galvytę,ji vistiek kažkokia nepatenkinta.nuveža pagaliau mane gydytojui,ir sako : kažkaip negirdžiu tonų,turbūt negyvas.
Dziaugiuos, kad esat abu sveiki:)
Na nezinau cia gal ir ne tapi priemeja, apie kuria tu rasei, bet ant nenormalios tokios esu ir as uzsirovus

Nebuvau nescia, bet nei is sio nei is to sudure pilvo apacia ir pradejau kraujuot, na tokiais dideliais lasais, kadangi zinojau kad tai negali but menesines labai issigandau. Paskambinau i greitaja pasikonsutuot, tai liepe vaziuot i gimdimo namus. Na ka, o ten baisi boba is tarybiniu laiku, visko pradejo klausinet, labai piktai taip, o kaip apziurejo, tai pasake: Jei kibirais pradesi kruojuot, tada ir atvaziuok, o ne del tokio sudniekio

Is kur man zinot, cai sudniekis ar ne
Bet nusprendziau, kad jei ir kibirais kraujuot pradesiu, ten kojos daugiau nekelsiu