Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas 5

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 02 03, 17:39)
tai ne 15 -likta? g.gif  smile.gif

lotuliukas.gif

Dar griztant prie banalumo, tai turint omenyje kaip baigiasi turku serialai, tai gera pabaiga anaiptol nera banalu biggrin.gif Nes ten praktiskai visada nuzudomas/nusizudo vienas ar abu pagrindiniai herojai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2015 02 03, 19:26)
Dabar uzstrigo koks tai filmas buvo, bet atsimenu, kad paskutineje serijoje ta pacia diena vieni tuokesi, kiti mire, treti gimde ir pan. Nu jau kiek tokiu sutapimu buna gyvenime?  ax.gif

Fatmagul. tik ką jį peržiūrėjau.

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 02 03, 19:39)
tai ne 15 -likta? g.gif  smile.gif

Na tikrai tongue.gif

Aš nei per UM, nei per KG neverkiau, o per Fatmagul pirmas serijas krokodilo ašarom raudojau. Matyti man tos mirtys ir jausmai atrodė ne tokie realistiški, kaip merginos žiaurus išprievartavimas.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2015 02 03, 17:59)
Matyti man tos mirtys ir jausmai atrodė ne tokie realistiški, kaip merginos žiaurus išprievartavimas.

Oi, ten tai ziauruma, as net negalejau ziureti tu epizodu doh.gif Verkti neverkiau, bet visas kunas net pagaugais ejo, siaubas. Ir del to, kas jai nutiko, ir, kaip i tai sureagavo tas suskis Mustafa, norejau ji nudeti is karto, vietoj. Jis jau man niekaip nebutu reabilitavesis net ir menuli is dangaus nukabines.
Ne i tema cia biggrin.gif
Atsakyti
Tai kad serialas baigėsi, viskas čia į temą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2015 02 03, 18:59)
Fatmagul. tik ką jį peržiūrėjau.

kaip merginos žiaurus išprievartavimas.

As tai zinau, kokiam cia seriale ir vemvet man atrodo zino mirksiukas.gif

O siaip pati Beren sake, kad filmuojant ta scena tiek jai paciai, tiek kitiems aktoriams, tiek visai kurybinei komanda buvo vienas sunkaiusiu dalyku. Ji po tos scenos 3 kg. numete.

Na as irgi ne i tema, bet taip ar taip, jau puse serialu sioj temoj aptarta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 02 03, 20:11)
As tai zinau, kokiam cia seriale ir vemvet man atrodo zino mirksiukas.gif

Reiškia yra dar vienas serialas, kurio dar nežiūrėjau biggrin.gif va kokie nearti dirvonai bigsmile.gif

Aš per tą baisią sceną nusukinėjau akis, bet visas skausmas, kuris buvo po to mane labiau sukrėte, nei pati scena. Vargšė Beren, kur jai ten bebuvo kūsti...
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2015 02 03, 20:03)
ir, kaip i tai sureagavo tas suskis Mustafa, norejau ji nudeti is karto, vietoj. Jis jau man niekaip nebutu reabilitavesis net ir menuli is dangaus nukabines.
Ne i tema cia biggrin.gif

drinks_cheers.gif suskis, tai cia dar graziai ivardintas mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2015 02 03, 19:11)
Tai kad serialas baigėsi, viskas čia į temą ax.gif

QUOTE(Lux @ 2015 02 03, 19:15)
Reiškia yra dar vienas serialas, kurio dar nežiūrėjau biggrin.gif 

Na yra taigi kiekvieno serialo atskiros temos, plius " Turkisku serialu" tema. Jau tie rodyti serialai turbut aptarti simta kartu biggrin.gif Gal yra zmoniu, kurie cia nori tik apie "Kuzej Gunej" paskaityti ir pasneketi, o mes cia vis apie kazkokius kitus kalbam mirksiukas.gif

Cia vienas ir tas pats, kuri Jus paminejot. Ne taip gal issireiskiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2015 02 03, 18:15)
Aš per tą baisią sceną nusukinėjau akis, bet visas skausmas, kuris buvo po to mane labiau sukrėte, nei pati scena. Vargšė Beren, kur jai ten bebuvo kūsti...

drinks_cheers.gif
Visi buvo sukresti tos scenos. Murat Yildirim netgi pakomentavo, kad jis niekada nesutiktu taip filmuotis. Del to susilauke nemazai kritikos.
Atsakyti
Nesupratau vienos vietos - Dzanas pirko zieda Banu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2015 02 03, 19:20)
Nesupratau vienos vietos - Dzanas pirko zieda Banu?  g.gif

Taip 4u.gif Bet kai suzinojo, kad ji laukiasi Guniejaus vaiko, kaip ir apsigalvojo.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2015 02 03, 20:21)
Taip  4u.gif Bet kai suzinojo, kad ji laukiasi Guniejaus vaiko, kaip ir apsigalvojo.

Tai jis jai pirstis norejo? O jo panele kur dingo? unsure.gif
Atsakyti