Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas 5

QUOTE(Milagra @ 2015 02 03, 18:17)
Va kur tikroji serialo DAINA

Aciu Lietuvos vertejams biggrin.gif

Eina sau, negadink jausmingos nuotaikos pasibaigus serialui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2015 02 03, 18:17)
Va kur tikroji serialo DAINA

Aciu Lietuvos vertejams biggrin.gif

laugh.gif
Atsakyti
Aš kažkokia keista, bet mane būtų serialas užbūręs, jei pabaiga būtų pasibaigus liūdnai. Kiek permasčiau kol Džemrė sėdėjo supynėse, galvojau va, kiek kovojo abu ir meilės neteko patirti ir t.t., o dabar viskas gražu. Man asmeniškai būtų šokas ilgam, bet baigėsi banaliai. Deja...Daug kas liko neaišku. Tik aišku, kad meilė nugalėjo.
Atsakyti
pasibaigė 4u.gif jau man kiek ištemtas paliko, bet kai sudėjo viską į vieną seriją tai nelabai...
tai Barišo, taip ir nebepamačiau, tai suprasti kad Burakas pasidarbavo? ir va sausas išipo iš balos? ar čia laukti tęsinio ir jį dar pasodins? biggrin.gif
kai motina išvažinėjo iš tos vilos, kodėl vis tą langą rodė, net kelis kartus? tokia mintis buvo kilusi, kad Barišas jame uždarytas g.gif
o jau Simai, tai gyvačiukei kaip sekasi, vis pakrenta pinigėlių, pakenčia mergaitė r vėl maudosi piniguose, neblogai... g.gif
Man graudi labai scena buvo Ali video klipas net gailiau, nei Banu nušokimas, nežinau, tą min daugiau pykau ant psichės, nei gailėjau... unsure.gif (taip gaila motinos buvo......)
...Ir Giunėjaus gaila, susisuko jam protelis, nematau didelio blogio jame...padarė klaidų, bet vis per godumą ir liko prie suskilusios geldos kita vertus, ratas apsisuko ir už tai ko neatėdėjo-atsedės...turės laiko pamastyti susitaikyti su savimi... ir visai gerai, kad tą Ferhadą nušovė, nes jau visą serialą jis ten gadino... rolleyes.gif nes va Kuzė tikrai nebūtų jo nušovęs...mano supratimu, brolis broliui padarė paslaugas, na jei negalvojant, kad jis norėjo šauti į Kuzę doh.gif , bet va bent dėl Džembrės pasistengė kaip pats G sakė.
Didelės meilės taip pat nemačiau tam seriale... nu visai aš neromantiška ir be jausmų blush2.gif man net kaip moteriai Zainep pagailo, kai už iš kampo žiūrėjo į Džembrę, gaila, kad nesugebėjo laiku pasitraukti ir suprasti, kad ne jai skirtasis buvo Kuzė...
žodžiu serialas kaip serialas wink.gif toks žmogiškas...
Atsakyti
Man kadangi lavonu skaicius per serija nera tiesiog proporcingas serialo gerumui ar banalumui, tai Kuzey Guney kaip buvo, taip ir isliko vienu geriausiu.

Is tikruju tai dziaugiuosi, kad jis baigesi, nes vel galesiu laisvai leisti popietes, o ne dziuti prie televizoriaus.
Papildyta:
QUOTE(xiuke @ 2015 02 03, 16:48)
toks žmogiškas...

Butent - zmogiskas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 03 vasario 2015 - 17:54
QUOTE(oziarage @ 2015 02 03, 17:42)
. Tik aišku, kad meilė nugalėjo.

O as uz tai, kad geris ir meile nugaletu smile.gif Jeigu jau gyvenime retai taip nutinka, tai bent filme noretusi tai pamatyti.
Man kaip tik butu keista, jeigu butu baigesi viskas blogai. Juk tiek Dzemre lauke meiles, tiek Kuzejus spyriojosi, pats su savim kovojo... Tai jeigu tas laukimas ir kova, butu dar ir liudnai pasibaige, tai kazkaip jau visai buciau nusivylus... Bet cia tik man taip...
Nors man truko dar vienos serijos. Galejo i viena sudeti Banu mirti, Gunejaus ir Kuzejaus pokalbi, visus tuos skaudzius ir kriminalinius dalykus, o kita serija parodyt tiesiog sviesia, paprasta, su laimingais veidais.... nes dabar gavosi taip, kad lyg gerieciams viskas gerai ir reiktu dziaugtis uz juos, bet is galvos neiseina nei Banu mirtis, nei broliu akistata...Na, bet tokie tie turku serialai...

Siandien mintyse permeciau visus matytus turku serialus ir pagalvojau, kad nei viename nebuvo vestuviu, kur kokia nelaime nenutiktu g.gif Nejaugi negalima kitos dienos pasirinkti...Laimingiausia diena, o be nelaimiu niekaip schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 02 03, 19:42)
Aš kažkokia keista, bet mane būtų serialas užbūręs, jei pabaiga būtų pasibaigus liūdnai.

man iš po UM kažkoks keistas jausma likęs, nežinau, bet tas serialas man buvo šoko įvaręs... doh.gif daug dienų atsigauti negalėjau...
Atsakyti
Dar noretusi pamineti nuostabu aktoriu ir visos kurybines komandos darba. Tikrai buvo daug puikiai pastatytu ir suvaidintu scenu. Ir paverkt ir pasijuokt buvo galima. Ir kazko nekest, kazka noret apkabint ir panasiai. Tikrai stipriai padarytas serialas. Aisku, jeigu labai gilinantis i logika, gal ir kitaip atrodo. Personazai, kaip daug kas minejo, tokie zmogiski pavaizduoti ir su piusais ir su minusais. Nei vieno svento, apart Ali wub.gif Jau siandien kai ji prisiminimuose parode, toks jausmas, kad sena drauga pamaciau, taip per visur perejo....

Na, o kas labai pergyvena, kad serialas baigesi.. Tai neliudekit, turetu uz poros menesiu kartoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2015 02 03, 18:48)
pasibaigė  4u.gif  jau  man kiek ištemtas paliko, bet kai sudėjo viską į vieną seriją tai nelabai...
tai Barišo, taip ir nebepamačiau, tai suprasti kad Burakas pasidarbavo? ir va sausas išipo iš balos? ar čia laukti tęsinio ir jį dar pasodins?  biggrin.gif
kai motina išvažinėjo iš tos vilos, kodėl vis tą langą rodė, net kelis kartus? tokia mintis buvo kilusi, kad Barišas jame uždarytas  g.gif

Supratau iš to kai rode tą namą ar langą, kad namą paliko Ebru ir jis atiteko Burakui juk. Nes Džanas irgi išvažiavo, liko Burakas.

Ne lavonuose esmė, Milagra, o banalume. T.y. pabaiga serialo tokia, kokia yra dažniausiai pasakose, visi laimingai ir ilgai gyveno. O, kadangi turkai moka padaryti galą tokį, kad į visa serialą kitu rakursu pažvelgtum, tai ir tikiesi, nes jis buvo be galo išgirtas.
Bet kaip ten sakoma... ax.gif tongue.gif mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(xiuke @ 2015 02 03, 19:11)
man iš po UM kažkoks keistas jausma likęs, nežinau, bet tas serialas man buvo šoko įvaręs... doh.gif daug dienų atsigauti negalėjau...

Tai todėl kad jis ir buvo kitoks, manau atsiminsi visa gyvenimą. Jis nesibaigė B ir B vestuvėm ar jų išvykimu į medaus mėnesį, o baigėsi baisia kančia. tai palietė, daug ką permastėm, manau ne viena.
KG irgi palietė, bet ne iki galo, deja.
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 02 03, 18:05)
O as uz tai, kad geris ir meile nugaletu smile.gif Jeigu jau gyvenime retai taip nutinka, tai bent filme noretusi tai pamatyti.
Man kaip tik  butu keista, jeigu butu baigesi viskas blogai. Juk tiek Dzemre lauke meiles, tiek Kuzejus spyriojosi, pats su savim kovojo... Tai jeigu tas laukimas ir kova, butu dar ir liudnai pasibaige, tai kazkaip jau visai buciau nusivylus... Bet cia tik man taip...
Nors man truko dar vienos serijos. Galejo i viena sudeti Banu mirti, Gunejaus ir Kuzejaus pokalbi, visus tuos skaudzius ir kriminalinius dalykus, o kita serija parodyt tiesiog sviesia, paprasta, su laimingais veidais.... nes dabar gavosi taip, kad lyg gerieciams viskas gerai ir reiktu dziaugtis uz juos, bet is galvos neiseina nei Banu mirtis, nei broliu akistata...Na, bet tokie tie turku serialai...

Siandien mintyse permeciau visus matytus turku serialus ir pagalvojau, kad nei viename nebuvo vestuviu, kur kokia nelaime nenutiktu g.gif Nejaugi negalima kitos dienos pasirinkti...Laimingiausia diena, o be nelaimiu niekaip schmoll.gif

Dabar uzstrigo koks tai filmas buvo, bet atsimenu, kad paskutineje serijoje ta pacia diena vieni tuokesi, kiti mire, treti gimde ir pan. Nu jau kiek tokiu sutapimu buna gyvenime? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 02 03, 17:14)
Dar noretusi pamineti nuostabu aktoriu ir visos kurybines komandos darba. Tikrai buvo daug puikiai pastatytu ir suvaidintu scenu. Ir paverkt ir pasijuokt buvo galima. Ir kazko nekest, kazka noret apkabint ir panasiai. Tikrai stipriai padarytas serialas. Aisku, jeigu labai gilinantis i logika, gal ir kitaip atrodo. Personazai, kaip daug kas minejo, tokie zmogiski pavaizduoti ir su piusais ir su minusais. Nei vieno svento, apart Ali wub.gif Jau siandien kai ji prisiminimuose parode, toks jausmas, kad sena drauga pamaciau, taip per visur perejo....

Na, o kas labai pergyvena, kad serialas baigesi.. Tai neliudekit, turetu uz poros menesiu kartoti biggrin.gif

drinks_cheers.gif

Nepergyvenu, bet, jei rodys palankiu laiku, tai paziuresiu ir ketvirta karta biggrin.gif

O as prisiminiau si momenta
user posted image
Kai Dzemre skambino ir klause Kuziejaus: "Kur tu?, o jis atsake: "Paciam pragaro centre", tuomet visos aikciojom: "Na ir kodel tam Kuziejui taip nesiseka" doh.gif . O kai jam galu gale eme ir pasiseke (pavadinkim tai sekme, nes vargu ar kas nors noretu isgirsti tai, ka isgirdo jis, is vieno brangiausiu zmoniu savo gyvenime, ir dar tokia svarbia diena), tai jau pasidaro banalu smile.gif Man visiskai nebanali nei pabaiga, nei pati istorija ax.gif Bet tame ir smagumas, kad kiekvienam skirtingi dalykai patinka. Tam turkai ir dirba issijuose tiek tu serialu stampuodami, kad visu skoniams itiktu biggrin.gif
Man belieka dabar laukti geresniu laiku, kai vel ka nors idomaus rodys, nes to, kas man nepatinka ir atrodo banalu, as neziuriu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 03 vasario 2015 - 18:29
QUOTE(Milagra @ 2015 02 03, 18:28)
drinks_cheers.gif

Nepergyvenu, bet, jei rodys palankiu laiku, tai paziuresiu ir ketvirta karta biggrin.gif

tai ne 15 -likta? g.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vemvet @ 2015 02 03, 18:26)
Dabar uzstrigo koks tai filmas buvo, bet atsimenu, kad paskutineje serijoje ta pacia diena vieni tuokesi, kiti mire, treti gimde ir pan. Nu jau kiek tokiu sutapimu buna gyvenime?  ax.gif

Na, kad gyvenime visko nutinka, dar keistesniu dalyku nei serialuose, cia faktas smile.gif Juk sakoma, kad vienam pasaulio kraste kazkas mirsta, o kitam kazkas gimsta. Aisku, kad vienam mieste viska vyktu, tai jau labai sunkai tiketina biggrin.gif Na, bet ka cia zmogus, gali zinoti....
Atsakyti