pasibaigė
jau man kiek ištemtas paliko, bet kai sudėjo viską į vieną seriją tai nelabai...
tai Barišo, taip ir nebepamačiau, tai suprasti kad Burakas pasidarbavo? ir va sausas išipo iš balos? ar čia laukti tęsinio ir jį dar pasodins?
kai motina išvažinėjo iš tos vilos, kodėl vis tą langą rodė, net kelis kartus? tokia mintis buvo kilusi, kad Barišas jame uždarytas
o jau Simai, tai gyvačiukei kaip sekasi, vis pakrenta pinigėlių, pakenčia mergaitė r vėl maudosi piniguose, neblogai...
Man graudi labai scena buvo Ali video klipas net gailiau, nei Banu nušokimas, nežinau, tą min daugiau pykau ant psichės, nei gailėjau...
(taip gaila motinos buvo......)
...Ir Giunėjaus gaila, susisuko jam protelis, nematau didelio blogio jame...padarė klaidų, bet vis per godumą ir liko prie suskilusios geldos kita vertus, ratas apsisuko ir už tai ko neatėdėjo-atsedės...turės laiko pamastyti susitaikyti su savimi... ir visai gerai, kad tą Ferhadą nušovė, nes jau visą serialą jis ten gadino...
nes va Kuzė tikrai nebūtų jo nušovęs...mano supratimu, brolis broliui padarė paslaugas, na jei negalvojant, kad jis norėjo šauti į Kuzę
, bet va bent dėl Džembrės pasistengė kaip pats G sakė.
Didelės meilės taip pat nemačiau tam seriale... nu visai aš neromantiška ir be jausmų
man net kaip moteriai Zainep pagailo, kai už iš kampo žiūrėjo į Džembrę, gaila, kad nesugebėjo laiku pasitraukti ir suprasti, kad ne jai skirtasis buvo Kuzė...
žodžiu serialas kaip serialas
toks žmogiškas...