Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas 5

QUOTE(oziarage @ 2015 02 03, 15:43)
Nesu verkusi per šį serialą, bet šiandien Banu...Už ką? Ką mama turi išgyventi? Perlenkė čia lazdą stipriai.
Kaip supratau Burakas paskandino Barišą? Neveltui tą valtį rodė.

Va del Banu tai man cia irgi net nzn kazkaip per ziauriai verysad.gif Man turbut jos cia gailiausia. verysad.gif Nenusipelne ji tokio likimo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 02 03, 16:47)
Va del Banu tai man cia irgi net nzn kazkaip per ziauriai verysad.gif Man turbut jos cia gailiausia.  verysad.gif Nenusipelne  ji tokio likimo verysad.gif

drinks_cheers.gif
o kas del Simay, tai mano manymu, su kaupu prisikentejo ir ji, daug kur per savo naivuma isivele..bet zinant jos smegenu turini, jei pafantazuot, tai ir tolesnis jos gyvenimas nesusiklostys, istaskys pinigus ir isivels kur... smile.gif
va Zeinep..kita kalba...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nandriu: 03 vasario 2015 - 15:56
QUOTE(Milagra @ 2015 02 03, 16:46)
Ir as taip supratau.

Man tas Burakas nepatinka. Nepatiko nuo pat pradziu.
Ir kam jau kam, bet Simay tai tikrai per gerai viskas baigesi.

Nu tikrai! Kaip jai ten už viską ką pridirbo! Dar pinigų tiek gavo.
Burakas pasiekė savo, atkeršijo.
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 02 03, 15:43)
As tai siandien su garsais juokiausi is jo to pozavimo lotuliukas.gif ypac, kai mato, kad fotkina, bet apsimeta, jog nemato  lotuliukas.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif ji kaip visada - Giulten stiliui, jau is pozavimo tai luzau biggrin.gif

QUOTE(Milagra @ 2015 02 03, 16:46)
Ir as taip supratau.

Man tas Burakas nepatinka. Nepatiko nuo pat pradziu.
Ir kam jau kam, bet Simay tai tikrai per gerai viskas baigesi.

Na is Burako zinokit to nesitikejau cia tikrai buvo staigmena..taip suprantu, nuo to momento, kai suzinojo, kad jis Banu brolis, norejo tkersyti Sinanerim, ir pasieke ko norejo.

Banu verysad.gif verysad.gif ziauriai gaila, jau jos tai tikrai gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 02 03, 16:47)
Va del Banu tai man cia irgi net nzn kazkaip per ziauriai verysad.gif Man turbut jos cia gailiausia.  verysad.gif Nenusipelne  ji tokio likimo verysad.gif

Banu labai gaila, bet juk visą serialą rodė, kokios nestabilios psichikos ji yra ir ką yra padariusi Burakui, kai jai buvo pablogėjimas. Ji nesugebėdavo susidoroti su stresinėm situacijom ir arba kažkam pakenkdavo, arba isteriškai elgdavosi, arba galų gale neištvėrė ir nusižudė. Ji jau nematė prasmės - Giunėjus ją išdavė, kūdikis mirė ...
Atsakyti
Bet LNK šiandien, kas 15 min reklamas deda!!!
Atsakyti
QUOTE(nandriu @ 2015 02 03, 14:53)
bet zinant jos smegenu turini, jei pafantazuot, tai ir tolesnis jos gyvenimas nesusiklostys, istaskys pinigus ir isivels kur... smile.gif
va Zeinep..kita kalba...

Greiciausiai taip ir bus biggrin.gif doh.gif

As apie Banu tai net nekalbu, ziauriai jos gaila.
Bet man ir Guniejaus gaila, galit uzmetyt tapkem biggrin.gif Jis tikrai nuosirdziai norejo dar susitvarkyti gyvenima, atejo pas Banu, kai suzinojo, kad laukiasi. bet galutinai viskas kraupiai isslydo is po koju... Paskutine viltis... Kai jis sake, kad nuzude 4 zmones, verkiau kartu su juo. Ir galu gale, galima ji teisti, smerkti, nekesti, bet jis nuzude Ferhata, o galejo to nedaryti. Padare tai del brolio vienaip ar kitaip... Net ir zinodamas, kad taip negriztamai susigadins sau gyvenima. VIs prisimenu kaip Kuziejus mazajam broliukui aiskino kaip sunku buti broliu... Tuose zodziuose tikrai visa serialo esme.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 03 vasario 2015 - 16:05
Na kam tą praeitį rodo? Negi nebeparodys kaip ten su G ir K baigėsi???
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2015 02 03, 16:04)
Greiciausiai taip ir bus biggrin.gif  doh.gif

As apie Banu tai net nekalbu, ziauriai jos gaila.
Bet man ir Guniejaus gaila, galit uzmetyt tapkem biggrin.gif J

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Kazkaip viso serialo eigoj, tai gailejau Gunejaus, tai vis rasdavau jam pateisinimu, tai "papurtyt" norejau, na, bet niekaip nesugebejau jo nekest. Net nzn ar cia paties aktoriaus Bugra Gulsoy itaka, ar kas. Tiesiog, kai jis verkia ir tokiu liudnu zvilgsniu paziuri, man viskas - gaila jo nors tu ka verysad.gif Net nzn nebuvo jis man kazkoks antzmogis, tiesiog pasirinko ne koki kelia... Ibrido i purvina pelke ir klimpo vis gilyn... Aisku, kiekvienas, pats gyvenime renkasi...Ir turi atsakyt, uz viska ka padare...Bet neiseina man jo negaileti ir viskas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 02 03, 15:14)
Kazkaip viso serialo eigoj, tai gailejau Gunejaus, tai vis rasdavau jam pateisinimu, tai "papurtyt" norejau, na, bet niekaip nesugebejau jo nekest. Net nzn ar cia paties aktoriaus Bugra Gulsoy itaka, ar kas. Tiesiog,  kai jis verkia ir tokiu liudnu zvilgsniu paziuri, man viskas - gaila jo nors tu ka verysad.gif Net nzn nebuvo jis man kazkoks antzmogis, tiesiog pasirinko ne koki kelia... Ibrido i purvina pelke ir klimpo vis gilyn... Aisku, kiekvienas, pats gyvenime renkasi...Ir turi atsakyt, uz viska ka padare...Bet neiseina man jo negaileti ir viskas verysad.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vėl kaukšit biggrin.gif
Atsakyti
Gaila ir man abiejų brolių.. Nesusklosčiusių aplinkybių aukos.. tiek vienas, tiek kitas. Neišeina nekęsti man nei vieno, nei kito. Tikrai, labai sunku būti broliu. Kai pamąstai, Giunejus Džemre atsisakė, suvokęs, kad jo brolis ją taipogi myli, Kuzejus nesugebėjo. Gaila, kad Giunejus su tuom nesugebėjo susitaikyti ir nuoširdžiai broliui laimės palinkėti. Kad dar bent nusauti nebūtų bandęs, et.. apmaudu. verysad.gif
Atsakyti