Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas 5

QUOTE(Milagra @ 2015 02 04, 16:03)
Na taip, sitas serialas labai paveikia. As tik Kuziejumi nuo jo issigydziau biggrin.gif

drinks_cheers.gif Tuom jis man ir patinka. Kad nebijo ir gali buti kitoks. Ir ne tik isvaizda, bet ir manieras sugeba pakeisti, balso tona/intonacijas. Na, man Kuzey ir Behlul kaip visiskai skirtingi du zmones.

man dar vakar jo toks geniuko vudzio kikenimas patiko, kaip toki ir padaryt, kai dzemrei ryte rase zinute ar vis dar tekesi, ir kai paskui rase apie kaimyne, tai taip geniuko vudzio juoku nusijuoke biggrin.gif biggrin.gif Man Kivace patinka jo ivariapusiskumas, i bet ka jis gali isikunyt ir puikiai viska suvaidinti, as labai tikiuosi kad ateityje bus serialas kuriame jis ir beren vaidins pagrindinius vaidmenis, su laiminga pabaiga wub.gif
Atsakyti
Ačiū Mockavai, galėjau pažiūrėti tai, ko buvau nemačius 4u.gif thumbup.gif
Iš tikrųjų aš džiaugiuosi, kad pagaliau pasibaigė KG biggrin.gif Netapo jis mano mėgstamiausiu turkų serialu, nesukėlė stiprių emocijų, nei ašarų, nei alpulio, kaip kai kuriom prisiekusiom jo gerbėjom biggrin.gif bet vis dėlto vertas dėmesio, iššaukė pamąstymų, be tik draminė jo dalis (kas susiję su šeima, jos narių ryšiais, išgyvenimais, draugų, artimų žmonių santykiais, jų evoliucija, galų gale paties žmogaus kaip asmenybės kaita), kuri mano akimis stiprioji serialo pusė, o kriminalas erzino ir man buvo silpnoji pusė, aš mačiau toje dalyje ir neaiškumų, ir ryškaus atitolimo nuo realybės, be to, dėl jo buvo įvesta daug veikėjų, kurie man visiškai buvo nereikalingi. Tuo pačiu aš vis stengdavausi sau priminti, kad čia ne dokumentika ir ne kriminalinis trileris, tad ne tai yra viso kūrinio ašis ax.gif Kita vertus, kadangi nei Kivančas, nei pats KG netapo mano aistringo susižavėjimo objektais, gal dėl to, kur kas priekabiau į viską žiūrėjau g.gif
Pasidžiaugiau Kuzėjaus sėkme, kaip jis rado kelią iš tamsiosios savo gyvenimo pusės, neprarado noro stengtis, vilties, gerų, pagirtinų savybių. Kažkas serialo pradžioje sakė, kad į galą Džemrė taps gražesnė visapusiškai, tai mano akimis būtent taip ir įvyko, verta ji palaikymo ir Kuziuko smile.gif Dėl Giunėjaus aš pritariu toms, kurios jo nelaikė visišku "blogiečiu". Man jo kaip žmogaus raida seriale labai aiškiai atsiskleidė, nuo motinos skatinamo ir mylimo protingo vaiko, turinčio rimtų tikslų, sunkiai dirbančio, besimokančio, siekiančio iki pykčio, pavydo apsėsto veikėjo, kuris nebemato ir nebeieško galimybių būti geresniu žmogumi, nenori pripažinti ir ištaisyti klaidų, užmiršti ir pradėti iš naujo. Nors, tiesa, noras su Banu pabėgti, prašymas padėti jam tapti geresniu man pasirodė nuoširdus, gaila, jog Banu bematė tik tokią išeitį, kokią ir pasirinko. Dėl serialo pabaigos, aš prie tų, kuriom ji nebanali ir visiškai tinkama biggrin.gif thumbup.gif Čia, manau, kaip pažiūrėsi, taip - meilė nugalėjo, bet man atrodo, kad Kuzėjui, kaip doram, sąžiningam žmogui, niekada nebus džiugu ir smagu prisiminti savo meilės kelią, suspaus širdį pagalvojus apie brolį. Be to, toli gražu ne visi gavo tai, ko nusipelnė arba nukentėjo labiau, nei mūsų akimis derėjo, tad banalumo aš neįžvelgčiau, juolab, jog kaip sako mačiusos daugiau turkų serialų, geros pabaigos jiems labiau išimtis nei taisyklė.
Labai smagu buvo su visomis kartu stebėti serialą. Toks žiūrėjimas, kai padiskutuojama apie viską, man buvo kur kas turiningesnis ir smagesnis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(širlė @ 2015 02 04, 17:48)
man dar vakar jo toks geniuko vudzio kikenimas patiko, kaip toki ir padaryt, kai dzemrei ryte rase zinute ar vis dar tekesi, ir kai paskui rase apie kaimyne, tai taip geniuko vudzio juoku nusijuoke biggrin.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif labai smagus juokas, aš pati kikenau su juo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skuba3: 04 vasario 2015 - 16:02
o sakot tikrai paliko improvizuot, ar ten G šovė į K ar F?? Man atrodo aiškiai davė suprasti, kad norėjo nušauti K, net pats prisipažino... ar čia aš sapnavau?
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2015 02 04, 18:33)
o sakot tikrai paliko improvizuot, ar ten G šovė į K ar F?? Man atrodo aiškiai davė suprasti, kad norėjo nušauti K, net pats prisipažino... ar čia aš sapnavau?

Taikesi i Kuzeju, bet manau, kad nebutu soves, dar nebuvo "pribrendes" tokiam zingsniui, sakyciau i Ferhata sove samoningai; bet lyg ir neprisipazino, jog norejo broli nusaut g.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2015 02 04, 14:48)
man dar vakar jo toks geniuko vudzio kikenimas patiko, kaip toki ir padaryt, kai dzemrei ryte rase zinute ar vis dar tekesi, ir kai paskui rase apie kaimyne, tai taip geniuko vudzio juoku nusijuoke biggrin.gif

Tai Kuzey visada taip juokesi, tik kad juokesi jis mazai verysad.gif

QUOTE(skuba3 @ 2015 02 04, 15:04)
bet vis dėlto vertas dėmesio, iššaukė pamąstymų, be tik draminė jo dalis (kas susiję su šeima, jos narių ryšiais, išgyvenimais, draugų, artimų žmonių santykiais, jų evoliucija, galų gale paties žmogaus kaip asmenybės kaita), kuri mano akimis stiprioji serialo pusė, o kriminalas erzino ir man buvo silpnoji pusė, aš mačiau toje dalyje ir neaiškumų, ir ryškaus atitolimo nuo  realybės, be to, dėl jo buvo įvesta daug veikėjų, kurie man visiškai buvo nereikalingi. Tuo pačiu aš vis stengdavausi sau priminti, kad čia ne dokumentika ir ne kriminalinis trileris, tad ne tai yra viso kūrinio ašis  ax.gif Kita vertus, kadangi nei Kivančas, nei pats KG netapo mano aistringo susižavėjimo objektais, gal dėl to, kur kas priekabiau į viską žiūrėjau  g.gif
Pasidžiaugiau Kuzėjaus sėkme, kaip jis rado kelią iš tamsiosios savo gyvenimo pusės, neprarado noro stengtis, vilties, gerų, pagirtinų savybių. Kažkas serialo pradžioje sakė, kad į galą Džemrė taps gražesnė visapusiškai, tai mano akimis būtent taip ir įvyko, verta ji palaikymo ir Kuziuko  smile.gif  Dėl Giunėjaus aš pritariu toms, kurios jo nelaikė visišku "blogiečiu". Man jo kaip žmogaus raida seriale labai aiškiai atsiskleidė, nuo motinos skatinamo ir mylimo protingo vaiko, turinčio rimtų tikslų, sunkiai dirbančio, besimokančio, siekiančio iki pykčio, pavydo apsėsto veikėjo, kuris nebemato ir nebeieško galimybių būti geresniu žmogumi, nenori pripažinti ir ištaisyti klaidų, užmiršti ir pradėti iš naujo. Nors, tiesa, noras su Banu pabėgti, prašymas padėti jam tapti geresniu man pasirodė nuoširdus, gaila, jog Banu bematė tik tokią išeitį, kokią ir pasirinko. Dėl serialo pabaigos, aš prie tų, kuriom ji nebanali ir visiškai tinkama  biggrin.gif  thumbup.gif Čia, manau, kaip pažiūrėsi, taip - meilė nugalėjo, bet man atrodo, kad Kuzėjui, kaip doram, sąžiningam žmogui, niekada nebus džiugu ir smagu prisiminti savo meilės kelią, suspaus širdį pagalvojus apie brolį. Be to, toli gražu ne visi gavo tai, ko nusipelnė arba nukentėjo labiau, nei mūsų akimis derėjo, tad    banalumo aš neįžvelgčiau, juolab, jog kaip sako mačiusos daugiau turkų serialų, geros pabaigos jiems labiau išimtis nei taisyklė.

Visiskai su viskuo sutinku. Labai taiklios ir objektyvios (kadangi nesate serialo gerbeja) pastabos 4u.gif
Mane taip pat Ferhato linija erzino ir negalejau sulaukti kada ji pasibaigs, todel i ja taip ir nesigilinau, kaip kitos ziurejusios, ir neskaiciavau kas kiek kartu sove, kam trenke ir pan.

QUOTE(skuba3 @ 2015 02 04, 15:43)
Taikesi i Kuzeju, bet manau, kad nebutu soves, dar nebuvo "pribrendes" tokiam zingsniui, sakyciau i Ferhata sove samoningai; bet lyg ir neprisipazino, jog norejo broli nusaut  g.gif

As irgi negirdejau tokio prisipazinimo. Ir nemanau, kad jis i Ferhata netycia pataike, saudamas i Kuzieju.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2015 02 04, 17:13)
Tai Kuzey visada taip juokesi, tik kad juokesi jis mazai  verysad.gif
Visiskai su viskuo sutinku. Labai taiklios ir objektyvios (kadangi nesate serialo gerbeja) pastabos  4u.gif
Mane taip pat Ferhato linija erzino ir negalejau sulaukti kada ji pasibaigs, todel i ja taip ir nesigilinau, kaip kitos ziurejusios, ir neskaiciavau kas kiek kartu sove, kam trenke ir pan.
As irgi negirdejau tokio prisipazinimo. Ir nemanau, kad jis i Ferhata netycia pataike, saudamas i Kuzieju.

Niu rimtai tada sapnavau...
Atsakyti
Man tas jo juokelis labai patiko. vien nuo minties, kad jis sukurtas specialiai rolei pagarba Kinvanč augo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lux: 04 vasario 2015 - 19:23
QUOTE(Fjella @ 2015 02 04, 14:42)
Ačiū už rekomendacijas  4u.gif

biggrin.gif papuollėt į UM spastus wink.gif kaip sakiau ilgai neatsigavau nuo to filmo ir muzika pati klausomiausia iš šio filmo wub.gif ir išgirdus Adagio gmol iš kart to filmo pabaiga asocijuojasi verysad.gif o Fatmagulėj ji visai kitokia, Beren wink.gif
Atsakyti

QUOTE(songaila @ 2015 02 04, 17:33)

Reik atsisukt ir paklausyt nes as irgi girdejau kaip G prisipazino norejes K nusaut g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2015 02 04, 13:23)
Bet Kivanças žiūriu dėl vaidmens belekaip keičia savo išvaizda. Kažkaip neteko užmatyti nė vieno tokio aktoriaus.

Siandien kaip tik uz akiu uzkliuvo
user posted image
Skirtingi jo personazai.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2015 02 05, 13:00)
Skirtingi jo personazai.

Keičia jis ne tik išvaizdą puikiai, bet ir judesius, manieras, kalbėjimo toną. Įsižiūrėjau į Kurt Seyit ir Šurą, tai net ten jis man neprimena nei Behliulio, nei Kuzėjaus. Žodžiu, Kivanç'as man atradimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fjella: 05 vasario 2015 - 13:42
QUOTE(Milagra @ 2015 02 05, 14:00)
user posted image
Skirtingi jo personazai.

o viršutinės nuotraukos iš kokių filmų? g.gif suprantu, kad dar yra nematytų jo vaidmenų. bigsmile.gif
Atsakyti