Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas 5

QUOTE(vemvet @ 2015 02 04, 11:09)
Na, bet to mes nezinom, laisve improvizacijai  mirksiukas.gif
As jau laukiu naujo serialo  4u.gif

Visko gali būti, bet žinant G, abejoju, juk pasakė, kad jo nekentė ir troško mirties.

Ir aš laukiu naujo serialo smile.gif Susitiksime toje temoje smile.gif
Atsakyti
Gal žinote kur galima būtų peržiūrėti paskutinę seriją? Nemačiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rokute @ 2015 02 04, 11:49)
Gal žinote kur galima būtų peržiūrėti paskutinę seriją? Nemačiau  doh.gif

Su angliškais subtitrais
Atsakyti
QUOTE(Nimbamedė @ 2015 02 04, 11:00)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Galvojau reabilituotis nuo KG su UM, bet šiandien vėl įsijungiau KG. Gailiuosi, kad visgi sugalvojau žiūrėti UM. Taaaaip negera paliko širdy...brr!!! Paskutines 10 serijų jau tik prasukinėjau, nes nebegera darėsi, na taip sunku... Ir Ne apie pabaiga kalbu. Ne man tokios istorijos. Jau man geriau, kai meilė triumfuoja.
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2015 02 04, 12:49)
Galvojau reabilituotis nuo KG su UM, bet šiandien vėl įsijungiau KG. Gailiuosi, kad visgi sugalvojau žiūrėti UM. Taaaaip negera paliko širdy...brr!!! Paskutines 10 serijų jau tik prasukinėjau, nes nebegera darėsi, na taip sunku... Ir Ne apie pabaiga kalbu. Ne man tokios istorijos. Jau man geriau, kai meilė triumfuoja.

Tai iš turkų Jums tinka Meilė ir bausmė, Be kaltės kalta, Tūkstantis ir viena naktis smile.gif

Man asmeniškai UM tiesiog pykindavo ir taip šlykštu buvo nuo Nihal (lyg toks vardas, jau nebeatsimenu smile.gif ) ir Behliulio santykių. Tai gale jie ir vyko. Feeee.
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 02 04, 12:27)
Tai iš turkų Jums tinka Meilė ir bausmė, Be kaltės kalta, Tūkstantis ir viena naktis smile.gif

Man asmeniškai UM tiesiog pykindavo ir taip šlykštu buvo nuo Nihal (lyg toks vardas, jau nebeatsimenu smile.gif ) ir Behliulio santykių. Tai gale jie ir vyko. Feeee.

Ačiū už rekomendacijas 4u.gif Farmagiul nežiūrėsiu, nes kolkas noriu atsikvėpt nuo Beren Saat. Pykstu aš ant jos biggrin.gif Aš kadangi žiūrėjau ~16val per parą šį serialą, tai matyt jau ir pačiai pradėjo stogas čiuožti. Perdaug įsijaučiau i serialą, tai vaikštau kaip priplota. Tikrai jau buvo pradėję net pyktis imti paskutinėse serijose nuo to, kad viskas taip gražiai pavirto į kažkokį nenormalumą. Pikta pikta!!!
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 02 04, 13:27)

Ziuriu as ne viena. Man vien Pamacius Behliul ir Nihal vaizdeli kartu ar isgirdus Nihal krizenima nupurto nuo galvos iki koju.

Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2015 02 04, 12:22)
Ziuriu as ne viena. Man vien Pamacius Behliul ir Nihal vaizdeli kartu ar isgirdus Nihal krizenima nupurto nuo galvos iki koju.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Labiau erzinancio vaizdo ir to slykstaus jausmo juos matant kartu iki siol niekada nesu jautus. Mane tiesiog pykino nuo Nihal doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2015 02 04, 13:56)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Labiau erzinancio vaizdo ir to slykstaus jausmo juos matant kartu iki siol niekada nesu jautus. Mane tiesiog pykino nuo Nihal  doh.gif

Ištikro keisti jausmai užplūsta nuo to vaizdo. Matyt to ir siekė scenaristai. Bet aš dėl to nemalonaus vaizdo nebegalėjau žiūrėti. Kad ir kaip nemėgau Bihter, bet Nihal?! Sukrėčiantis serialas iki pat širdies gelmių. Žodžiu, reikia nustoti galvot apie UM, nes stogas nuvažiuos biggrin.gif Va, pažiūrėjau Kuzėjaus ir Džemrės filmuka youtube'je ir geriau paliko wub.gif

Bet Kivanças žiūriu dėl vaidmens belekaip keičia savo išvaizda. Kažkaip neteko užmatyti nė vieno tokio aktoriaus.
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2015 02 04, 15:23)
Bet Kivanças žiūriu dėl vaidmens belekaip keičia savo išvaizda. Kažkaip neteko užmatyti nė vieno tokio aktoriaus.

Tuo jis ir ypatingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2015 02 04, 13:23)
Ištikro keisti jausmai užplūsta nuo to vaizdo. Matyt to ir siekė scenaristai. Bet aš dėl to nemalonaus vaizdo nebegalėjau žiūrėti. Kad ir kaip nemėgau Bihter, bet Nihal?! Sukrėčiantis serialas iki pat širdies gelmių. Žodžiu, reikia nustoti galvot apie UM, nes stogas nuvažiuos biggrin.gif Va, pažiūrėjau Kuzėjaus ir Džemrės filmuka youtube'je ir geriau paliko wub.gif 

Na taip, sitas serialas labai paveikia. As tik Kuziejumi nuo jo issigydziau biggrin.gif

drinks_cheers.gif Tuom jis man ir patinka. Kad nebijo ir gali buti kitoks. Ir ne tik isvaizda, bet ir manieras sugeba pakeisti, balso tona/intonacijas. Na, man Kuzey ir Behlul kaip visiskai skirtingi du zmones.
Atsakyti