Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas 5

QUOTE(Nimbamedė @ 2015 02 03, 22:51)
su mama neseniai žiūrėjom rusišką filmą, kuriame buvo vaizduojama tokia meilė, nu tooookia meilė, kad ir verk ir juokis, ir žodžiu sėdint prie tv patarinėji rankom skėsčiojant.. paskui diskutavom ir aš sakiau, kad iš dalies jei tokį filmą žiūri naivi mergaitė tai ji prisižiūrėjusi tokių filmų, gyvenime ir ieškos tokios meilės, tokio gyvenimo ir stipriai nusivils.. bet et, priėjom išvados, kad gyvenime ne tiek ir daug seilę varvinančių akimirkų būna, tai bent tv gera tai pamatyti wub.gif

Vat apie ką ir aš, bet labai mano šią nuomonę čia išpeikė ax.gif
Atsakyti
As tai pritarsiu kazkuriai cia pasisakiusiai - is dalies norejosi blogos pabaigos blush2.gif Kai atrode, kad Kuzia nusove, pagalvojau - wow, visai nesitikejau, ispudinga pabaiga... Ne del to, kad herojams blogo linki, bet tiesiog bloga pabaiga daugiau emociju sukelia. Tarkim, Dzemres ir Kuzios vestuves... Nu faina, bet nelabai yra ka aptarinet... O va Banu savizudybe verysad.gif verysad.gif Jauciu labiausiai is paskutines serijos istrigo.
Atsakyti
O aš prie tų laukusių gražios pabaigos. Norėjosi, kad Kuziejui pagaliau pradėtų sektis, nes gi visada bumbėjom, kada gi jam pradės sektis, kada, kada, kada... O kai laiminga pabaiga, tada pasipila- norėjau kitokios, norejau, kad nušautų! Ech, ir kada tam žiūrovui įtiksi! Garantuoju, kad jeigu būtų K. nušovę, butume ir toliau verkę, kad kokios negailestingos scenaristės, pagaliau K. galėtų būt laimingas, o štai nušovė! Aš kai mačiusi kelis turkų serialus, su tragiška pabaiga, tai man visiškai nesinori daugiau tokių pabaigų, nes jau tokios pabaigos man banalios. Gal aš neįdomi, bet aš džiaugiausi kad jie galėjo ramiai susituokti, ir išvažiuoti tęsti pagaliau tikėkimės, laimingo savo gyvenimo... Aš už meilę su laiminga pabaiga! lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai faktas, jei K butu nusove, dar ir kaip keiksnotumem scenaristes biggrin.gif bet yra keiksnojimas, yra ir emocijos. O dabar net ner ko pakeiksnot biggrin.gif nebent del Banu...
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2015 02 03, 22:26)
O aš prie tų laukusių gražios pabaigos. Norėjosi, kad Kuziejui pagaliau pradėtų sektis, nes gi visada bumbėjom, kada gi jam pradės sektis, kada, kada, kada... O kai laiminga pabaiga, tada pasipila- norėjau kitokios, norejau, kad nušautų! Ech, ir kada tam žiūrovui įtiksi! Garantuoju, kad jeigu būtų K. nušovę, butume ir toliau verkę, kad kokios negailestingos scenaristės, pagaliau K. galėtų būt laimingas, o štai nušovė! Aš kai mačiusi kelis turkų serialus, su tragiška pabaiga, tai man visiškai nesinori daugiau tokių pabaigų, nes jau tokios pabaigos man banalios. Gal aš neįdomi, bet aš džiaugiausi kad jie galėjo ramiai susituokti, ir išvažiuoti tęsti pagaliau tikėkimės, laimingo savo gyvenimo... Aš už meilę su laiminga pabaiga!  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Aš taip pat labai laukiau laimingos pabaigos, kai žiūrėjau pirma kart ir pamačiau ta scena kai G nušauna K, tai tiesiog negalėjau patikėt, žiauriai verkiau. Man G visai negaila, dėl to kad jis troško brolio mirties blink.gif nu labai skaudu buvo girdėt, kad brolis gali taip sakyti, o dar ne viena karta doh.gif Tik dabar žiūrint pabaiga supratau, kad visai jis ne Ferhata norėjo nušauti, o K, bet gavosi kaip gavosi. Labai jautri scena buvo su Banu, labai jos gaila verysad.gif O dar, kai pabaigoje parodė Ali, tai išvis nebesusilaikiau, jau pupos birėjo smile.gif Atrodo, kad gyvas, koks draugas, jau tada Kuzei Dzemres linkejo

Vyras žiurejo su manim pabaiga, tai sakau paskutine serija, sako tai pratesimas gal bus lotuliukas.gif dar viena sezona nufilmuos lotuliukas.gif Pergerai viskas pasibaigė
Atsakyti

Niu ką baigėsi mano filmas .... mes daba su mama kai žiūrim kokius serialus, sakom mano filmas... einu savo filmo žiūrėt... jau ir chromcastą sutvarkė, kad galėčiau savo filmą žiūrėt... tik sakiau, jau baigėsi wink.gif niu ir gerai, kad gerai baigėsi, aš visai laukiau gražios pabaigos
vestuvės kaip supratau ne tą pačią dieną buvo...
Visi nusiraminę, susitaikę...
Atsakyti
mane tai ištirpdė ta vieta, nors mačiau jau ne pirmą kartą, kai atrodo va VISKAS, NEBĖR! sėdi vargšė Džemrė, tik prisiminimai prieš akis.. akys ašarotos..

.... Ooooooo ateina Kuzėjus toks žavus, ta šukuosena, akiniai, marškiniai, toks atsigavęs.. ir nueina pagaugai per kūną, kad va VISKAS gerai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2015 02 03, 20:56)
Vat apie ką ir aš, bet labai mano šią nuomonę čia išpeikė ax.gif

As supratau, kad apie sioje temoje bendraujancias ir diskutuojancias kalba eina biggrin.gif Todel sakiau, kad tikiu, kad cia susirinke protingos moterys ir merginos ax.gif 4u.gif

As tai buvau irgi atsikandus tu "nebanaliu" pabaigu, tai pries ziuredama Kuzey Guney is karto pasiklausiau merginu kokia pabaiga. Jau norejosi kazko kitokio scare.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneškė @ 2015 02 04, 00:08)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Aš taip pat labai laukiau laimingos pabaigos, kai žiūrėjau pirma kart ir pamačiau ta scena kai G nušauna K, tai tiesiog negalėjau patikėt, žiauriai verkiau. Man G visai negaila, dėl to kad jis troško brolio mirties  blink.gif  nu labai skaudu buvo girdėt, kad brolis gali taip sakyti, o dar ne viena karta  doh.gif  Tik dabar žiūrint pabaiga supratau, kad visai jis ne Ferhata norėjo nušauti, o K, bet gavosi kaip gavosi. Labai jautri scena buvo su Banu, labai jos gaila  verysad.gif  O dar, kai pabaigoje parodė Ali, tai išvis nebesusilaikiau, jau pupos birėjo  smile.gif  Atrodo, kad gyvas, koks draugas, jau tada Kuzei Dzemres linkejo

drinks_cheers.gif
ir man negaila G. schmoll.gif as netgi pyktelejau, kad net isklodamas savo neapykanta broliui, net ir tada nesugebejo but iki galo atviras..taigi jis tikrai ne i F sove, ne K ir ne Dz gelbejo..eilinio pavydo priepuolio metu atsitiktinai nusove F, ir dar drįsta sakyt, kad tai jis uz Ali atkersijo, jis mat pasiaukojo, zmogzudziu tapo..fui, kaip neapkenciu zmoniu, kurie nepripazysta savo kaltes, kuriem visada aplinka kalta, tik ne jie... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 02 03, 19:11)
As tai zinau, kokiam cia seriale ir vemvet man atrodo zino mirksiukas.gif

Nu kad ne ax.gif Vakar skutau bulves ir sukau galva. Aiskiai atsimenu, kad SM diskutavom apie tuos sutapimus, o kokiam filme tai niekaip smile.gif Senu zinuciu tingiu ieskoti. Sakot, Fatmagiulej.. Atsimenu gale vestuves, Mustafa nusisove, daugiau uzstrige viskas visiskai doh.gif

QUOTE(nandriu @ 2015 02 04, 10:05)
drinks_cheers.gif
ir man negaila G.  schmoll.gif as netgi pyktelejau, kad net isklodamas savo neapykanta broliui, net ir tada nesugebejo but iki galo atviras..taigi jis tikrai ne i F sove, ne K ir ne Dz gelbejo..eilinio pavydo priepuolio metu atsitiktinai nusove F, ir dar drįsta sakyt, kad tai jis uz Ali atkersijo, jis mat pasiaukojo, zmogzudziu tapo..fui, kaip neapkenciu zmoniu, kurie nepripazysta savo kaltes, kuriem visada aplinka kalta, tik ne jie... schmoll.gif

Na, bet to mes nezinom, laisve improvizacijai mirksiukas.gif

As jau laukiu naujo serialo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nandriu @ 2015 02 04, 11:05)
drinks_cheers.gif
ir man negaila G.  schmoll.gif as netgi pyktelejau, kad net isklodamas savo neapykanta broliui, net ir tada nesugebejo but iki galo atviras..taigi jis tikrai ne i F sove, ne K ir ne Dz gelbejo..eilinio pavydo priepuolio metu atsitiktinai nusove F, ir dar drįsta sakyt, kad tai jis uz Ali atkersijo, jis mat pasiaukojo, zmogzudziu tapo..fui, kaip neapkenciu zmoniu, kurie nepripazysta savo kaltes, kuriem visada aplinka kalta, tik ne jie... schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Bet kaip Vemvet sako, gal čia mes taip improvizuojam smile.gif Na, bet, jeigu jis būtų norėjęs F nušaut, būtų galvą iškėlęs ir išėjęs, o db kaip bailys pabėgo. Negeras jis žmogus ir jokių jam pateisinimų po paskutinių serijų neradau. Nors iš pradžių jį labai palaikiau.
Kažkaip prisiminiau Giulten, kai kažkada nešė iš viešbučio kambario šampūnus ir muilus, kaip už Barišo kišo Džemrę, kaip Džemrę vertė aktore būti. Ji man tokia nelabai mamiška. Nors kažkas ją čia labai girė. Manau, jei G būtų turtuoliu iš anksto buvęs, būtų Džemrę tikrai ištekinus už jo. Ji man labai pagal nuopelnus gavo gale.
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2015 02 04, 09:09)
Na, bet to mes nezinom, laisve improvizacijai  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(oziarage @ 2015 02 04, 09:23)
Kažkaip prisiminiau Giulten, kai kažkada nešė iš viešbučio kambario šampūnus ir muilus, kaip už Barišo kišo Džemrę, kaip Džemrę vertė aktore būti. Ji man tokia nelabai mamiška. Nors kažkas ją čia labai girė. Manau, jei G būtų turtuoliu iš anksto buvęs, būtų Džemrę tikrai ištekinus už jo. Ji man labai pagal nuopelnus gavo gale.

Pritariu dėl Gulten smile.gif
Atsakyti