QUOTE(Mockava @ 2015 02 03, 22:26)
O aš prie tų laukusių gražios pabaigos. Norėjosi, kad Kuziejui pagaliau pradėtų sektis, nes gi visada bumbėjom, kada gi jam pradės sektis, kada, kada, kada... O kai laiminga pabaiga, tada pasipila- norėjau kitokios, norejau, kad nušautų! Ech, ir kada tam žiūrovui įtiksi! Garantuoju, kad jeigu būtų K. nušovę, butume ir toliau verkę, kad kokios negailestingos scenaristės, pagaliau K. galėtų būt laimingas, o štai nušovė! Aš kai mačiusi kelis turkų serialus, su tragiška pabaiga, tai man visiškai nesinori daugiau tokių pabaigų, nes jau tokios pabaigos man banalios. Gal aš neįdomi, bet aš džiaugiausi kad jie galėjo ramiai susituokti, ir išvažiuoti tęsti pagaliau tikėkimės, laimingo savo gyvenimo... Aš už meilę su laiminga pabaiga!
Aš taip pat labai laukiau laimingos pabaigos, kai žiūrėjau pirma kart ir pamačiau ta scena kai G nušauna K, tai tiesiog negalėjau patikėt, žiauriai verkiau. Man G visai negaila, dėl to kad jis troško brolio mirties
nu labai skaudu buvo girdėt, kad brolis gali taip sakyti, o dar ne viena karta
Tik dabar žiūrint pabaiga supratau, kad visai jis ne Ferhata norėjo nušauti, o K, bet gavosi kaip gavosi. Labai jautri scena buvo su Banu, labai jos gaila
O dar, kai pabaigoje parodė Ali, tai išvis nebesusilaikiau, jau pupos birėjo
Atrodo, kad gyvas, koks draugas, jau tada Kuzei Dzemres linkejo
Vyras žiurejo su manim pabaiga, tai sakau paskutine serija, sako tai pratesimas gal bus
dar viena sezona nufilmuos
Pergerai viskas pasibaigė