Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas 5

QUOTE(atverklanga @ 2015 02 03, 19:23)
Tai jis jai pirstis norejo? O jo panele kur dingo?  unsure.gif

Isiskyre su mergina, kai Banu "atsilaisvino" biggrin.gif Jis gi jau seniai ant jos aki padejes. Pacioj serialo pradzioj rode kaip jis jai demesi rode ir tikejosi, kad jie bus pora.
Atsakyti
verysad.gif galejo Banu su Dzanu gale likt... Arba su Gunejum begt...
Vat ko man labiausiai sitam seriale gaila tai Banu. Nors ne, gal net ne jos, o Ebru...
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2015 02 03, 21:41)
verysad.gif  galejo Banu su Dzanu gale likt... Arba su Gunejum begt...
Vat ko man labiausiai sitam seriale gaila tai Banu. Nors ne, gal net ne jos, o Ebru...

Man labiausiai gaila buvo Ebru. Ji prarado du vaikus. O dėl Can piršimosi Banu tai man dviprasmiai jausmai. Keistas turėtų būti vyras, kuris norėtų vesti psichiškai nestabilią moterį, kuri yra pakenkusi savo artimiesiems ir dėl ligos negali susilaukti vaikų. Juk ji neprognozuojama būna pablogėjus sveikatai...
Atsakyti
Man taip pat Ebru labai gaila. Pasikartosiu, bet su Sinanerais scenaristai tikrai per ziauriai susidorojo.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2015 02 03, 20:52)
Man labiausiai gaila buvo Ebru. Ji prarado du vaikus. O dėl Can piršimosi Banu tai man dviprasmiai jausmai. Keistas turėtų būti vyras, kuris norėtų vesti psichiškai nestabilią moterį, kuri yra pakenkusi savo artimiesiems ir dėl ligos negali susilaukti vaikų. Juk ji neprognozuojama būna pablogėjus sveikatai...

Vat man ir tas Dzano noras pirstis keistokas g.gif Gal ji labai Banu isvaizda uzbure biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(atverklanga @ 2015 02 03, 19:59)
Vat man ir tas Dzano noras pirstis keistokas  g.gif  Gal ji labai Banu isvaizda uzbure  biggrin.gif

Na, jis gi daug ko nezinojo. O gal nenorejo zinoti. Manau, jei butu zinojes, tai gal ir nebutu tokiu planu turejes.
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2015 02 03, 21:38)
Murat Yildirim netgi pakomentavo, kad jis niekada nesutiktu taip filmuotis.

kažin ar jam pavyktų taip suvaidinti g.gif jis juk Kosčėjus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(atverklanga @ 2015 02 03, 22:41)
Arba su Gunejum begt...

abejoju ar Giunėjaus toks tikslas buvo su ja pabėgti?
pabijojo jis prie jos prieiti manau būtų sugriebęs, bet taip galvoju vat suvaidink, man kojos drebėtų, jei ten reiktų atsistoti, nebent imitacija ten tebuvo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2015 02 03, 20:13)
kažin ar jam pavyktų taip suvaidinti  g.gif  jis juk Kosčėjus  biggrin.gif

Kas Koscejus? biggrin.gif Man vienintelis Koscejus yra Mustafa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2015 02 03, 21:16)
Kas Koscejus? biggrin.gif Man vienintelis Koscejus yra Mustafa biggrin.gif

Aš irgi tik šitą pazistu biggrin.gif
Atsakyti
Kas per Koščejus? Aš žinau tik Коще́й Бессмертный lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 02 03, 19:05)
O as uz tai, kad geris ir meile nugaletu smile.gif Jeigu jau gyvenime retai taip nutinka, tai bent filme noretusi tai pamatyti.

su mama neseniai žiūrėjom rusišką filmą, kuriame buvo vaizduojama tokia meilė, nu tooookia meilė, kad ir verk ir juokis, ir žodžiu sėdint prie tv patarinėji rankom skėsčiojant.. paskui diskutavom ir aš sakiau, kad iš dalies jei tokį filmą žiūri naivi mergaitė tai ji prisižiūrėjusi tokių filmų, gyvenime ir ieškos tokios meilės, tokio gyvenimo ir stipriai nusivils.. bet et, priėjom išvados, kad gyvenime ne tiek ir daug seilę varvinančių akimirkų būna, tai bent tv gera tai pamatyti wub.gif

QUOTE(xiuke @ 2015 02 03, 19:11)
man iš po UM kažkoks keistas jausma likęs, nežinau, bet tas serialas man buvo šoko įvaręs... doh.gif daug dienų atsigauti negalėjau...

tai reiks imt ir dabar žiūrėt UM nes jau tiek super komentarų perskaičiau biggrin.gif aš dievinu tai, kas baigiasi blogai - filmai, serialai, knygos biggrin.gif

Pats gražiausias garso takelis visame seriale wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nimbamedė: 03 vasario 2015 - 21:55
QUOTE(Lux @ 2015 02 03, 21:44)
Kas per Koščejus? Aš žinau tik Коще́й Бессмертный lotuliukas.gif

Ai čia mes sugalvojam visokių pravardžių personažams biggrin.gif
Atsakyti