Įkraunama...
Įkraunama...

Adreso nuoma ir tarpininkavimas Anglijoje

Jau galima pradeti kooperacija ateinanciai siuntai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 02 12, 17:29)

Vasario 11 d siunta isvyko, sistema sutvarkyta.

Parasiau jums laiska el. pastu, kazkodel vis matau 3 siuntinukus sistemoj, nors senokai turejo ateiti 4, galimai vienas pradingo g.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2015 02 15, 22:38)
Parasiau jums laiska el. pastu, kazkodel vis matau 3 siuntinukus sistemoj, nors senokai turejo ateiti 4, galimai vienas pradingo  g.gif

Mano tokia pati situacija, arba vienas pasimete kazkur, arba du siuntinukai paskaiciuoti kaip vienas, bus matyt kai ateis g.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gaaabriele @ 2015 02 14, 00:08)
Jau galima pradeti kooperacija ateinanciai siuntai? 4u.gif

Taip, prasom, drasiai 4u.gif
Atsakyti
Lina, negaunu zinutes apie vasario 4 d. siunta. Lyg jau atejo smile.gif
Atsakyti
Mano taipapt yra 3kg, bet gal prikooperuotumet ka nors, i Siauliu siunta , tikiuos spes isvykti 18d. 4u.gif
Atsakyti
Lina, o jonavieciu ar yra siai koperacijai? mano 3,5 kg, laukiu dar vienos siuntos, jei spetu ateiti vistiek nebus daugiau nei 5 kg g.gif
galvoju ka daryti, prie ko jungtis ar ka priimt prie saves (dirbu Kaune, Aleksote, tai jei nedideliu gabaritu siuntinukai, tai galeciau Kaune padalint - aišku jai kam tiktu Aleksotas, Europos pr. - darbo metu) 4u.gif
Atsakyti
Sistema suregistruota. Siunta isvyksta treciadieni. Tad rytoj laukiame pranesimu el.pastu kieno siuntas sulaikyti, o jei buvote sulaike - issiusti 4u.gif 4u.gif

Primenu, kad didelio turio dezes vaziuoja klientui tiesiogiai i namus: apmokant pilnus 7kg arba sumokant Venipak mokesti, priimant kooperacija. Nepamirskite mums pranesti kuri varianta renkates 4u.gif
Atsakyti
Limcamca, ar galesit padeti doh.gif jauciu mano uzsakymai susidubliavo doh.gif parasiau jums laiskuti verysad.gif
Atsakyti
Kokiu laiku rytoj asda maistą galima užsakinėt? Ar trečiadieniui užsakytas išvažiuotų su šia siunta?
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2015 02 16, 20:28)
Lina, o jonavieciu ar yra siai koperacijai?

Nera nieko schmoll.gif

QUOTE(Martyna @ 2015 02 16, 22:04)
Kokiu laiku rytoj asda maistą galima užsakinėt? Ar trečiadieniui užsakytas išvažiuotų su šia siunta?

Rytoj? 13-21 val 4u.gif
Atsakyti