Jau galima pradeti kooperacija ateinanciai siuntai?
QUOTE(Limcamca @ 2015 02 12, 17:29)
Parasiau jums laiska el. pastu, kazkodel vis matau 3 siuntinukus sistemoj, nors senokai turejo ateiti 4, galimai vienas pradingo
QUOTE(AMARILIS @ 2015 02 15, 22:38)
Parasiau jums laiska el. pastu, kazkodel vis matau 3 siuntinukus sistemoj, nors senokai turejo ateiti 4, galimai vienas pradingo
Mano tokia pati situacija, arba vienas pasimete kazkur, arba du siuntinukai paskaiciuoti kaip vienas, bus matyt kai ateis
QUOTE(gaaabriele @ 2015 02 14, 00:08)
Jau galima pradeti kooperacija ateinanciai siuntai?
Taip, prasom, drasiai
Lina, negaunu zinutes apie vasario 4 d. siunta. Lyg jau atejo
Mano taipapt yra 3kg, bet gal prikooperuotumet ka nors, i Siauliu siunta , tikiuos spes isvykti 18d.
Lina, o jonavieciu ar yra siai koperacijai? mano 3,5 kg, laukiu dar vienos siuntos, jei spetu ateiti vistiek nebus daugiau nei 5 kg
galvoju ka daryti, prie ko jungtis ar ka priimt prie saves (dirbu Kaune, Aleksote, tai jei nedideliu gabaritu siuntinukai, tai galeciau Kaune padalint - aišku jai kam tiktu Aleksotas, Europos pr. - darbo metu)
galvoju ka daryti, prie ko jungtis ar ka priimt prie saves (dirbu Kaune, Aleksote, tai jei nedideliu gabaritu siuntinukai, tai galeciau Kaune padalint - aišku jai kam tiktu Aleksotas, Europos pr. - darbo metu)
Sistema suregistruota. Siunta isvyksta treciadieni. Tad rytoj laukiame pranesimu el.pastu kieno siuntas sulaikyti, o jei buvote sulaike - issiusti
Primenu, kad didelio turio dezes vaziuoja klientui tiesiogiai i namus: apmokant pilnus 7kg arba sumokant Venipak mokesti, priimant kooperacija. Nepamirskite mums pranesti kuri varianta renkates
Primenu, kad didelio turio dezes vaziuoja klientui tiesiogiai i namus: apmokant pilnus 7kg arba sumokant Venipak mokesti, priimant kooperacija. Nepamirskite mums pranesti kuri varianta renkates
Limcamca, ar galesit padeti jauciu mano uzsakymai susidubliavo parasiau jums laiskuti
Kokiu laiku rytoj asda maistą galima užsakinėt? Ar trečiadieniui užsakytas išvažiuotų su šia siunta?
QUOTE(Saulutė @ 2015 02 16, 20:28)
Lina, o jonavieciu ar yra siai koperacijai?
Nera nieko
QUOTE(Martyna @ 2015 02 16, 22:04)
Kokiu laiku rytoj asda maistą galima užsakinėt? Ar trečiadieniui užsakytas išvažiuotų su šia siunta?
Rytoj? 13-21 val