Tikrai taip
tikejaus zinute siandien gaut )
Man tai jokių "bajerių" nebuvę nei su Venipak, nei su DPD, viskas tvarkoj . DPD dar į darbą atveždavo, jei paprašydavau, Veniapk - niekaip , bet iš esmės nesiskundžiu, nu pas mane didelis liftas ir platus gal
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 02 09, 22:10)
tikejaus zinute siandien gaut )
Aš ir tikėjaus, nes taip supratau iš gauto el. laiško
QUOTE(groovy @ 2015 02 10, 14:33)
nu siandien jau tikrai sms turim gaut:))
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 02 10, 13:34)
nu siandien jau tikrai sms turim gaut:))
Tai taip, bet tikėjausi tos rytinės, kur jau rašo, kad šiandien atvešime. Na nieko, planų keisti lyg ir nereiks dėl to.
QUOTE(groovy @ 2015 02 10, 14:33)
Atsiprasau, jei taip supratot. As nerasiau, kad siandien vezios, as rasiau, kad siandien manes nebus, ir jei siunta butu.
žinute jau gavau ar cia jau 4d.?
ir as gavau
Linut, prikooperuokit man ka nors artimiausiai siuntai, jei yra galimybiu.
OMG, abejojau, ar bus mano 7kg, o dabar matau kad visi 9kg Ir čia tik vienas siuntinys.
Papildyta:
O norėjau pasakyt, kad kaip ir užtenka to svorio siuntimui į namus, bet pažadėjau kažką priimt, tai pažado nekeičiu, jei reikia, kažką galit pridėt
Papildyta:
Ir dar, šiandien turi atvykt dar vienas siuntinukas, pridėk prašau prašau prašau prie šios siuntos
Papildyta:
O norėjau pasakyt, kad kaip ir užtenka to svorio siuntimui į namus, bet pažadėjau kažką priimt, tai pažado nekeičiu, jei reikia, kažką galit pridėt
Papildyta:
Ir dar, šiandien turi atvykt dar vienas siuntinukas, pridėk prašau prašau prašau prie šios siuntos