Įkraunama...
Įkraunama...

Adreso nuoma ir tarpininkavimas Anglijoje

dar karteli didelis aciuuuuuuuuuuuuuuuuu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba, kada tiketis Siauliams 19d issiusto siuntinuko?
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Giedr@ @ 2015 03 26, 09:30)
Laba. Sakykit, o kada dabar bus vezimas i Lietuva, jei teisingai supratau kita savaite, i kuri jau ko gero nespesiu ir kada sekantis bus, nerandu info  4u.gif

Kas savaite vaziuoja, jei reikia siuntos be kooperacijos, galime issiusti su tiesiog artimiausia siunta.

QUOTE(bbiitute @ 2015 03 26, 10:29)
dar karteli didelis aciuuuuuuuuuuuuuuuuu thumbup.gif  4u.gif

Nera uz ka mirksiukas.gif 4u.gif Aciu 4u.gif

QUOTE(*Linele* @ 2015 03 26, 11:12)
Laba, kada tiketis Siauliams 19d issiusto siuntinuko?

Jau isdalinti pranesimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2015 03 25, 21:45)
Įdomu priima lietuviškas korteles g.gif

L'occitane priima 4u.gif Esu pirkusi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo turlaurita: 26 kovo 2015 - 12:14
Isvykusiuju statusai sutvarkyti.

Sekanti siunta balandzio 1 d, KOOPERUOTA, isvyksta visi, isskyrus tie, kurie pranes, kad siuntos siusti nereikia. Kas jau turi pranesimus atsiunte, viskas gerai, kartoti nereikia!

Atsakyti
Linut, vakar Venipakas atvežė siuntą apie 20 val, mama visą dieną pralaukė, akis pražiūrėjo biggrin.gif O bernaitis paaiškino, kad užrašytas buvo vakarinis vėlyvas laikas pas juos g.gif Gal sakau sumaišė kažką g.gif

Jei įmanoma, tai pasižymėkit, kad nereikia to vakarinio, tegul veža įprastai, o geriausia tai iš pat ankstaus ryto blush2.gif biggrin.gif Nėr ko čia ilgai miegot lotuliukas.gif
Atsakyti
pradesiu kooperacija kitai siuntai

Balandzio 1 d

Vilnius, Pilaite, (nedideli siuntinukai susitarus centre ar prie CUP darbo metu)
1. Jonas_k
2.
3.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 03 26, 15:49)
Isvykusiuju statusai sutvarkyti.

Sekanti siunta balandzio 1 d, KOOPERUOTA, isvyksta visi, isskyrus tie, kurie pranes, kad siuntos siusti nereikia. Kas jau turi pranesimus atsiunte, viskas gerai, kartoti nereikia!

O iki veliausiai turi ateit siuntinukas pas jus kad spet i siunta sia?
Atsakyti
Sveiki,
ar teisingai suprantu:
Amazonas žadėjo pristatyti siuntą savaitgalį. Kadangi tik viena prekė mano - noriu siūstis kooperuotai. Tai ar aš kažką turiu Jums pranešti, kad man siūstumėt kooperuotu, ar užtenka įsirašyti į sąrašiuką g.gif Ir ar laukti, kada Jūs gausit mano prekes, ar jau dbr galiu kooperuotis? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedr@ @ 2015 03 27, 10:09)
O iki veliausiai turi ateit siuntinukas pas jus kad spet i siunta sia?

Siunta ruošiama trečiadieniais, tai iki to jau turėtų būt siuntinukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2015 03 27, 11:47)
Sveiki,
ar teisingai suprantu:
Amazonas žadėjo pristatyti siuntą savaitgalį. Kadangi tik viena prekė mano - noriu siūstis kooperuotai. Tai ar aš kažką turiu Jums pranešti, kad man siūstumėt kooperuotu, ar užtenka įsirašyti į sąrašiuką  g.gif Ir ar laukti, kada Jūs gausit mano prekes, ar jau dbr galiu kooperuotis? Ačiū  4u.gif

Mes viska issiusime. Kooperuotis nebent, norite i patogesni rajona. 4u.gif
Atsakyti
pradesiu kooperacija kitai siuntai

Balandzio 1 d

Vilnius, Pilaite, (nedideli siuntinukai susitarus centre ar prie CUP darbo metu)
1. Jonas_k
2.
3.

Kaunas, Aleksotas
1. Razina
Atsakyti