Įkraunama...
Įkraunama...

Adreso nuoma ir tarpininkavimas Anglijoje

QUOTE(magute @ 2015 03 25, 22:21)
jei mano kelios poros batuku lygiai tokioje pacioje DIDZIULEJE dezeje, tai kazkokia nesamone  doh.gif

šiaip vente-privee normaliai pakuoja, esu gavusi ne vieną siuntinuką. Kodėl šį sugalvojo į tokio dėžę sumest, neįsivaizduoju. Juolab, kad prieš tia buvusi vieną užsakymą išskaidė į 6 dėžes, nors ten tikrai nebuvo didelis užsakymas
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2015 03 25, 22:21)
jei mano kelios poros batuku lygiai tokioje pacioje DIDZIULEJE dezeje, tai kazkokia nesamone  doh.gif

Jei bus galimybe, mes perpakuosime, nepergyvenkite.
Kitai mergaitei buvo siek tiek normalesne deze, bet vistiek pustuste. Perpakavom.
Cia jau mes patys suprantame, kad tai parduotuves atsakomybe, meta, deda bet kaip unsure.gif Ir, mes patys nesuinteresuoti, kad tokios palaidos dezes vaziuotu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 03 25, 22:32)
kaip as praleidau ta pasiulyma biggrin.gif
Papildyta:

tiek visko turejo ateit ir tik 4.7kg?sad.gif((

Vnt suregistruoti, svoriai nesuvesti paskutiniai, jau velu pas mus, isejom ilsetis.
Ryt viska sutvarkysim.
Bet, jau atskirta, kas isvyksta, kas lieka. Cia, tiems kam idomu, kas gaus sia savaite, kas ne.

Vo, ASDA maistas irgi siurprizu papyle. Skambinau, ir juokemes su agentu. Vietoj velykiniu kiausiniu, man zaliu agurku pridejo doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 03 25, 22:39)
Jei bus galimybe, mes perpakuosime, nepergyvenkite.
Kitai mergaitei buvo siek tiek normalesne deze, bet vistiek pustuste. Perpakavom.
Cia jau mes patys suprantame, kad tai parduotuves atsakomybe, meta, deda bet kaip  unsure.gif Ir, mes patys nesuinteresuoti, kad tokios palaidos dezes vaziuotu  unsure.gif
Papildyta:
Vnt suregistruoti, svoriai nesuvesti paskutiniai, jau velu pas mus, isejom ilsetis.
Ryt viska sutvarkysim.
Bet, jau atskirta, kas isvyksta, kas lieka. Cia, tiems kam idomu, kas gaus sia savaite, kas ne.

Vo, ASDA maistas irgi siurprizu papyle. Skambinau, ir juokemes su agentu. Vietoj velykiniu kiausiniu, man zaliu agurku pridejo  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

tikiuos, kad isvyks, nes kai kas labaio dega:))
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 03 25, 12:31)
LOCCITANE - tik dviems dienoms super pasiulymai!

Įdomu priima lietuviškas korteles g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 03 25, 21:39)
Vo, ASDA maistas irgi siurprizu papyle. Skambinau, ir juokemes su agentu. Vietoj velykiniu kiausiniu, man zaliu agurku pridejo  doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 03 25, 22:40)
tikiuos, kad isvyks, nes kai kas labaio dega:))

Taip, isvyks.

QUOTE(me2za @ 2015 03 25, 22:45)
Įdomu priima lietuviškas korteles g.gif

Deja nezinau unsure.gif

QUOTE(simpa @ 2015 03 25, 22:47)

Juokiasi jos biggrin.gif Man geriau koki salotu recepta pasakykit, su agurkais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 03 25, 21:51)
Juokiasi jos  biggrin.gif Man geriau koki salotu recepta pasakykit, su agurkais  biggrin.gif

ne salotu - bet musu seimai laaabai skanu - supjaustau agurkus, silke, sudedu dezute kukuruzu marinuotu ir majonezas - prie virtu bulviu mmmm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 03 25, 22:51)
Taip, isvyks.
Deja nezinau  unsure.gif
Juokiasi jos  biggrin.gif Man geriau koki salotu recepta pasakykit, su agurkais  biggrin.gif

valio!!!!
Atsakyti
Ateinu ir aš pasirodyti, kokį siuntinį šiandien gavau verysad.gif Nieko gal ir nesakyčiau, bet juk imate mokestį už perpakavimą verysad.gif Turbūt galite įsivaizduoti, kokios būklės velykiniai skanėstai tokiose dėžėse atkeliavo iki manęs. Jau nekalbu apie tai, kad truputį keistokas sumanymas vaikams skirtą maistą pakuoti į vieną dėžę kartu su batais verysad.gif Kaip manote, kas liko iš Velykinės dėžutės, kai ant viršaus buvo užspausti batai?
Tik nesąkykite, kad Asda kalta, aš žinau, kad jie baisiai transportuoja, bet šįkart ištižo Jūsų supakavimas. Viena dėžė tvarkoj, antra pusė velnio, o likusios dvi va tokios...

Ši kartą esu bais nusiminus... Per Kalėdas taip gyriau, kad puikiai buvo supakuota, kiekvienas skanėstas stropiai susuktas, atskirai. O dabar štai taip... Mūsų Velykų bobutė gavo infarktą...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 03 25, 22:57)
ne salotu - bet musu seimai laaabai skanu - supjaustau agurkus, silke, sudedu dezute kukuruzu marinuotu ir majonezas - prie virtu bulviu mmmm wub.gif

Super skamba, reikes isbandyti 4u.gif

QUOTE(roka @ 2015 03 25, 23:33)

Labai aciu, kad parasete. Tikrai taip, amazon dezes tikrai gaunamos prairusiais sonais, pritariu. Kad neapmokestinti jus turiu, taip, i jas dedame smulkias prekes. Ateityje zinosime, kad geriau to nedaryti.
Is jusu foto nelabai suprantu, kokios jusu prekes ir kaip buvo sugadintos. Nes cia foto deze jau pradaryta. Venipak tokios dezes neimtu is musu. Atsiuskite i emaila kas ir kaip susigadino, butinai viska suziuresime 4u.gif Labai atsiprasome Velyku bobutes 4u.gif
Atsakyti
Taip taip, dėžės žinoma buvo užklijuotos!!! Čia jau vaizdas atplėšus.

Norėjau parodyt, kokia ištižusi dėžė, dėl atskirų daiktų manau reikia susirašyt asmeniškai.

Velykų bobutei pirmasis pyktis jau atslūgo, šokoladai ir daiktai manau bus sveiki, bet reikės pasiteisinti, kodėl pakuotės paglamžytos.
Gerai kad kitų mergaičių prekės daugmaž sveikos (pirkau ne tik sau), nukentėjo pagrinde tik maniškės dovanos, nes būtų bais nesmagu dar ir prieš mergaites teisintis doh.gif
Atsakyti
Laba. Sakykit, o kada dabar bus vezimas i Lietuva, jei teisingai supratau kita savaite, i kuri jau ko gero nespesiu ir kada sekantis bus, nerandu info 4u.gif
Atsakyti