Įkraunama...
Įkraunama...

Adreso nuoma ir tarpininkavimas Anglijoje

Tai iškart parašau - galit man pridėti savo nuožiūra, jei ir bus tie 7kg, nesvarbu.
Tik kad pačiai susinešt nereiktų ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
O Venipak vairuotojas nesunesa? Reikia patiems? g.gif
Atsakyti
Man ko gero iki trečiadienio vėl susikaups 7 kg, amžinas klausimas - ko aš ten tiek prisiperku lotuliukas.gif
Atsakyti
Ne ne, man dar taip nebuvo, viskas gerai. Tikiuosi ir kitoms mergaitėms su Tukio siuntinukais ne biggrin.gif
Kai kurioms buvo nuotykių su boots, neva kurjeriui priklauso užnešt tiek, kiek paima vienu kartu 4u.gif Jūs gal kitokį susitarimą turit su Venipaku, visad užnešdavo be jokių problemų.
Atsakyti
Limcamca, aciuks.gif už operatyvų atsakymą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 09 vasario 2015 - 14:58
QUOTE(roka @ 2015 02 09, 14:29)
Kai kurioms buvo nuotykių su boots, neva kurjeriui priklauso užnešt tiek, kiek paima vienu kartu 4u.gif Jūs gal kitokį susitarimą turit su Venipaku, visad užnešdavo be jokių problemų.

g.gif Kaip dirbant toje srityje, labai abejociau tokiais nurodymais. Apskritai zmogus gali kelti, stumti, traukti ne daugiau kaip 30kg. Cia toks yra pasaulinis nustatymas kurjeriams. O, kad turi nesti, kiek paima vienu metu, tai nemanau schmoll.gif Greiciau bus atskira firmos, kurjeriu politika: vieni padare taip, kad nesa, kiti pristato iki duru, ir pan.
Atsakyti
VAkar FB uzmaciau toki idomu dalyka, yra tiek kaciukams, tiek suniukams: POKER BOX Kad tobuletu, kad lavintusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 02 09, 14:15)
O Venipak vairuotojas nesunesa? Reikia patiems?  g.gif

Venipak tai super thumbup.gif jokiu pretenziju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 02 09, 13:43)
Mielai prasom. Siunta ruosim treciadieni. Info atsiuskite ryt veliausiai. Jei nerandant kompanijos, man emailu parasykit, automatiskai ka nors pridesiu.

Rytoj manes nebus  4u.gif  4u.gif

mačiau mano 9 kg. jei reikia, galite pridėti ir kitų narių, galiu padalinti.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 02 09, 15:25)
g.gif Kaip dirbant toje srityje, labai abejociau tokiais nurodymais. Apskritai zmogus gali kelti, stumti, traukti ne daugiau kaip 30kg. Cia toks yra pasaulinis nustatymas kurjeriams. O, kad turi nesti, kiek paima vienu metu, tai nemanau  schmoll.gif Greiciau bus atskira firmos, kurjeriu politika: vieni padare taip, kad nesa, kiti pristato iki duru, ir pan.

su DPD cia pastoviai Kaune buna bajeriai
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 02 09, 14:25)

Žodžiu, svarbiausia su Venipaku iki šiol jokių problemų, tad kraukit, kiek reikės biggrin.gif
Atsakyti
jeigu mano nebus 7 kg-pridekite prie me2za (jau sutarem kad atsiimsiu pas ja mirksiukas.gif )
ACIU 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darlia25: 09 vasario 2015 - 16:09