As ir uzsakineciau per Lina ,kooperuotis as siuliau taip kaip jus darote susirenkate grupele ir su Lina iki tam tikro kiekio kilogramu supratau taip ir jungiates ir uzsakyma darote,as tik paklaussiau gal butu norinciu is sitos parduotuves,gal Lina darys uzsakyma artimiausiu metu,vat ir parasiau is kokio rajono esu ,gal bus aplink gyvenanciu ir norinciu,nes nezinau kaip viskas vyksta su ta adreso nuoma:)
Jei turite kortele ir gaunate nuomos adresa, pati perkate.
Jei matote temoje, kad renkama is to ar anos parduotuves, siunciate krepseli tarpininkei ir perkate su tarpininkavimo paslauga.
Nera tam tikro kilogramu kiekio, perki kiek nori tu kilogramu. Siunta siunciama i miesta ir merginos paraso kas priglaudzia kiek kg ir jus prisirasote kur jums patogiau atsiimt. Jei pati turite 7kg, veza jums tiesiai i namus.
Man atrodo jus painiojate dvi atskiras paslaugas, tarpininkavimas ir adreso nuoma. Pasiskaitykite dar karteli pirma psl., gal dabar bus aiskiau.
Jei matote temoje, kad renkama is to ar anos parduotuves, siunciate krepseli tarpininkei ir perkate su tarpininkavimo paslauga.
Nera tam tikro kilogramu kiekio, perki kiek nori tu kilogramu. Siunta siunciama i miesta ir merginos paraso kas priglaudzia kiek kg ir jus prisirasote kur jums patogiau atsiimt. Jei pati turite 7kg, veza jums tiesiai i namus.
Man atrodo jus painiojate dvi atskiras paslaugas, tarpininkavimas ir adreso nuoma. Pasiskaitykite dar karteli pirma psl., gal dabar bus aiskiau.
Mergaites,o kada sekanti siunta? Nerandu parase niekur parasyta? Dekui
QUOTE(ligituka @ 2015 03 22, 13:09)
Mergaites,o kada sekanti siunta? Nerandu parase niekur parasyta? Dekui
Šiaip kiekveną trečiadienį išvažiuoja, kooperuotos siuntos kas antrą trečiadienį, viena kooperuota kaip tik išvažiavo kovo 18 d., tai kita kooperuota po 2 sav., o jei turit 7 kg - šį ateinantį trečiadienį.
o 18 d. dalino jau? nes kas sistemoje surasyta, nieko nesuprantu
QUOTE(giedruze @ 2015 03 22, 17:47)
o 18 d. dalino jau? nes kas sistemoje surasyta, nieko nesuprantu
Sistemoje rašo kada išvyksta iš UK. Ir jei parašyta, kad išvyko kovo 18d., tai tikra dar ne LT ir nėra dalinama.
QUOTE(Sense @ 2015 03 22, 11:41)
Jei turite kortele ir gaunate nuomos adresa, pati perkate.
Aciu uz atsakyma:)Deja korteles savo neturiu,tad belieka naudotis tarpininku paslaugomis:)
QUOTE(linciklincik @ 2015 03 23, 11:31)
Aciu uz atsakyma:)Deja korteles savo neturiu,tad belieka naudotis tarpininku paslaugomis:)
laikas isigyt;)
Sia savaite, maisto pristatymai galimi:
Antradieni - 11-14; 19-21
Treciadieni 11-14; 17-21
Ketvirtadieni 19-21
Penktadieni 11-14; 17-21 val
Papildyta:
Jeigu pirksite su tarpininkavimu, nieko nereikia daryti, tik atsiuskite uzsakyma i tukisuk@gmail.com
Kai prekes bus, galesite prisikooperuoti i patogesni rajona.
Jei pirksite pati, jums reikalinga adreso nuoma. Pacios pirkimui, pirmiausiai bus reikalinga mokejimo kortele, su kuria galite atsiskaityti internete.
Antradieni - 11-14; 19-21
Treciadieni 11-14; 17-21
Ketvirtadieni 19-21
Penktadieni 11-14; 17-21 val
Papildyta:
QUOTE(linciklincik @ 2015 03 21, 20:16)
Sveikos mergaites pradejau skaitinetis jusu temele noreciau jungtis siustis is Uk ,kaip supratau patogu nuomotis uk adresa mane domina marksandspencer uzsakymas ar butu daromas artimiausiu metu gal kas noretu kartu su manimi jungtis,kaip supratau viskas vyksta per mano bendravarde Lina,jei kuraiia nesunku parasykite man amenine zinute kaip viskas vyksta kiek kainuoja ar pigiau nei tarpininkavimo mokesti susimoketi gyvenu Siaures miestelyje, gal su kazkuo susikoperuociau
Jeigu pirksite su tarpininkavimu, nieko nereikia daryti, tik atsiuskite uzsakyma i tukisuk@gmail.com
Kai prekes bus, galesite prisikooperuoti i patogesni rajona.
Jei pirksite pati, jums reikalinga adreso nuoma. Pacios pirkimui, pirmiausiai bus reikalinga mokejimo kortele, su kuria galite atsiskaityti internete.
Taip tylu
Kooperacija rytojui:
KAUNAS: Noreikiskes, Ringaudai arba stoties rajonas darbo metu
1. Laura
Kooperacija rytojui:
1. Laura
[quote=Limcamca,2015 03 24, 12:36]
Taip tylu
Kooperacija rytojui:
1. Laura
KAUNAS: Domeikava, Dainavos rajonas
1. Ausra
Taip tylu
Kooperacija rytojui:
1. Laura
KAUNAS: Domeikava, Dainavos rajonas
1. Ausra
Sveikos mergaites, gal zinot kur galima pigiau Aptamil Comfort misinuku uzsisakyti??
LImcamca pas mus viska zino
LImcamca pas mus viska zino