Įkraunama...
Įkraunama...

Adreso nuoma ir tarpininkavimas Anglijoje

QUOTE(Limcamca @ 2015 03 13, 16:19)
Ne, vakaryksciu siuntu vakar neivede i sistema, nes su siunta dar dirbo  unsure.gif

Renkame dar viena, skubu UNIQLO uzsakyma  4u.gif  4u.gif

Iki kada dar galima siusti?
Atsakyti
Sistema suregistruota 4u.gif
Atsakyti
Kovo 18d

KAUNAS
darbo metu Aleksotas, po darbo silainiai
1. Sadi (arba man galit idet kooperacija)

VILNIUS
Fabijoniškės
1. Danni

Atsakyti
sveikos merginos gal ne i tema seniai pirkau ebay, dabar kaip paskaiciavo man paypal , vos ne dvigubai konvertavosi svaras is 33 gavos 50 eur, nesigaudau as dar tose valiutose, cia visom taip uzbrango uk prekes? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2015 03 14, 22:36)
sveikos merginos gal ne i tema seniai pirkau ebay, dabar kaip paskaiciavo man paypal , vos ne dvigubai konvertavosi svaras is 33 gavos 50 eur, nesigaudau as dar tose valiutose, cia visom taip uzbrango uk prekes? verysad.gif

Na daugmaž, juk jei kursas kyla, tai ir eurais daugiau gaunasi.
Bet...gal ne tiek...jūs paypal siūlomu kursu mokat, o ne kortelės kursu, nes paypal kursu visada yra šiek tiek brangiau.
Atsakyti
QUOTE(Laimuska @ 2015 03 14, 23:20)
Na daugmaž, juk jei kursas kyla, tai ir eurais daugiau gaunasi.
Bet...gal ne tiek...jūs paypal siūlomu kursu mokat, o ne kortelės kursu, nes paypal kursu visada yra šiek tiek brangiau.

42 max galejo but, nes man dabar kortele 1.385 kursa skaiciuoja, cia jau galutini, rezervuoja 1.34 kazkur. jus gal paypal sistemoje nepazymejot antro konvertavimo varianto, nes paypal konvertavimas labai brangus
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 03 15, 10:44)
42 max galejo but, nes man dabar kortele 1.385 kursa skaiciuoja, cia jau galutini, rezervuoja 1.34 kazkur. jus gal paypal sistemoje nepazymejot antro konvertavimo varianto, nes paypal konvertavimas labai brangus

Skirtingos kortelės šiek tiek skirtingu kursu nuskaito. Brangiausia paypal kursas, tada VISA, tada jau mastercard..ir man rodos pigiausiai virtuon smile.gif
Bet visvien kursas labai pakilęs kai prisimeni tuos gerus laikus kai buvo 1:4 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2015 03 15, 10:44)

o gal galit pasakyt kaip padaryt?
Atsakyti

Kovo 18d

KAUNAS

VILNIUS
Fabijoniškės
1. Danni
2. Ninoo
Atsakyti
ASDA maisto uzsakymams:

Pirmadieni 11-14; 17-21 val
Antradieni 11-14 val
Treciadieni 11-14; 17-21 val
Atsakyti
Kovo 18d

KAUNAS

VILNIUS
Fabijoniškės
1. Danni
2. Ninoo

VILNIUS
Pašilaičiai, Ukmergės g., kitapus BIG
1. Carlin (po kolkas sistemoje namatau savo, bet tikrai turėtų ateiti g.gif )
Atsakyti
Pries minute atveze 4u.gif
Atsakyti