Įkraunama...
Įkraunama...

Adreso nuoma ir tarpininkavimas Anglijoje

Lina, mano siuntinukas turetu jau irgi atkeliauti, bet va sask as dar negavus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2015 03 11, 14:46)
Limcamca, as dar negavau saskaiteles  blush2.gif

QUOTE(Limcamca @ 2015 03 11, 15:33)
Ten dovana, nes gi berods pamesta jusu preke, ten buvo  g.gif

QUOTE(elizieja @ 2015 03 12, 14:54)
Lina, mano siuntinukas turetu jau irgi atkeliauti, bet va sask as dar negavus  4u.gif

Atsakyti
Sistema sutvarkyta. Sekanti kooperuota siunta - kovo 18 d.
Papildyta:
QUOTE(lina0612 @ 2015 03 11, 23:36)
Ale vat HM ir pariso, uzblokavo mane doh.gif
Bet itariu kad del kiekio, kaip tikra lietuve krepseli susidejau, kuo didesni lotuliukas.gif

Ir, dar jeigu dydziai skirtingi unsure.gif

QUOTE(roka @ 2015 03 12, 08:43)
Laba,
koks šiuo metu Asda pakavimo mokestis? Ačiuks.

2.30 euro

QUOTE(priklausomybe @ 2015 03 12, 08:57)
Linute, kaip bus su to Uniqlo paltuko atsiuntimu? Turiu minty dėl svorio? Nes aš dabar jokio svorio neturiu sukaupus ir artimiausiu metu nežadu (turbūt  wacko.gif ), o jis min 2 kg tikrai nesvers? Ar kai perki su tarpininkavimu, man svoriais rūpintis nereik biggrin.gif? Pirmas kartas, tai nebežinau nieko smile.gif

Jeigu bus jusu adreso nuomos pirkiniu, pridesiu kartu. Jei ne, tiesiog kg 1.75 eur.

QUOTE(Medulis @ 2015 03 12, 10:30)
Sveiki, aš irgi nematau siuntinio sistemoj :/

Jusu nieko nera schmoll.gif g.gif
Atsakyti
Linute matau amzon pristatyti bet sistema nerodo verysad.gif tai jau saukstai po pietu ?kartu nepajudes ?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 03 12, 13:13)
Rytoj, t.y. penktadieni uzsakinesime ASDA GROCERIES. Uzsakymai I LT iskeliaus treciadieni. Nepamirskite saldainiu Velykoms: SALDAINIAI VELYKOMS; 3 uz 10 valymo priemones
Uzsakymus siusti tukisuk@gmail.com

O čia su tarpininkavimu ar be? blush2.gif
Atsakyti
Kas yra pastovus adreso nuomos klientai (pastovus, tai reiskia su kiekviena siunta yra siuntu ne maziau nei 2kg), nera tarpininkavimo.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 03 12, 14:06)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 03 12, 16:08)
Sistema sutvarkyta. Sekanti kooperuota siunta - kovo 18 d.

nu ka reiskia sutvarkyta - kur padejai mano manta g.gif
Atsakyti
biggrin.gif

Deja nieko nera unsure.gif unsure.gif

Hermes darbuotoja sake isvis skunda Asdai rasys. Kad i LT siusti pradejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 03 12, 20:26)
biggrin.gif

Deja nieko nera  unsure.gif  unsure.gif

Hermes darbuotoja sake isvis skunda Asdai rasys. Kad i LT siusti pradejo  biggrin.gif

tu ja paguosk - tesco jau suprato i koki minusa eina lotuliukas.gif - uzsakymu verte po kelis simtus svaru, o siuntimas tik 10...
Atsakyti
Kovo 18d

KAUNAS
darbo metu Aleksotas, po darbo silainiai
1. Sadi (arba man galit idet kooperacija)

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 03 12, 16:08)
Jusu nieko nera  schmoll.gif  g.gif

hm unsure.gif pardavejas atsiunte pasto cekio foto, gal kazkaip atsekt butu galima, issiunte vasario 20d. prisiekineja ir pan kad tikrai doh.gif Kaip tycia vyro uzsakymai pradingeliai blink.gif
Atsakyti