Vilnius
Bajorų kalvos:
1. Zalia Ruta
2. Iriska (maziukas)
3. Duti
Užteks
Fabijoniškės, šalia Stanevičiaus vid. mokyklos (beveik visą dieną būnu namie, max 5 žmonės):
1. Danni
KAUNAS
darbo metu Aleksotas, po darbo prie SAVO (renku iki 7 kg)
1. Saulutė 4,6 kg
2. Sadi (arba man galit idet kooperacija)
Kaunas, Savanoriu pr. netoli Mc.Donaldo (darbo laiku)
1. Daimen
2. Darmin (laabai mazytis )
3. Lizarde
Aš irgi sms negavus, bet mano atveju sms gavimas yra dažniau išimtis nei taisyklė Kurjeriai malonūs, pasiskambina prieš važiuojant, tai nesuku galvos
Vaje, pas mane tik vienas vienetas?? ( tada lauksim kitos savaites
Anglijoje artejancios Motinos dienos proga THE BODY SHOP siulo tris nuolaidu kodus, tinkamiausia pasirink pats
Norėjau pasiklaust dėl išankstinio apmokėjimo už siuntas - ar yra koks laiko limitas, per kurį reikia "išnaudoti" sumokėtą sumą?
Ir dar, kaina visad vienoda (1.25 arba 1.20) kiek svorio bepirkčiau, ar ne?
QUOTE(roka @ 2015 03 04, 13:14)
Norėjau pasiklaust dėl išankstinio apmokėjimo už siuntas - ar yra koks laiko limitas, per kurį reikia "išnaudoti" sumokėtą sumą?
Laiko limito nera.
Ikainis pastovus bet kokiam svoriui, nuo minimalaus svorio, t.y. minimalus svoris vistiek islieka.
QUOTE(Limcamca @ 2015 03 04, 12:29)
minimalus svoris vistiek islieka.
Taip taip, žinoma. Supratau, ačiū.
Ar kam buvo problemusu boots kada? Visada uzsakinejau ir viskas buvo ok, dabar uzsisakeme eye q vitamin, ir vietoje 6 vnt atidariusi radau tik 1. uzklijuota graziai, kaip ir visada, na su jega reikia plesti, deze nepazeista, faktura ideta kaip uz 6vnt na niekad su jais dar taip nera buve.
Jau cia stipriai vietoj 6, tik 1 ideta.
Jie siaip labai tiria, visokius tokius neatitikimus. Praso irodymu ir pan. Bet, nera kitos iseities, rasykite jiems. Kad nera prekiu, gal geranoriskai sutiks issiusti papildomai.
Jie siaip labai tiria, visokius tokius neatitikimus. Praso irodymu ir pan. Bet, nera kitos iseities, rasykite jiems. Kad nera prekiu, gal geranoriskai sutiks issiusti papildomai.
Idomu tik kaip as galiu irodyti, gerai butu, kad jie turetu kokia baze, siuntiniu svoriu, kur priduoda kurjeriams. nes na tikrai labia nustebau, kai atidariau, nes plesiau is dushios, uzpakuota kaip visada. nebent pakuotojas sau nusuko I sona juos. na parasiau, ziuresim ka sakys.
QUOTE(lina0612 @ 2015 03 03, 21:02)
Man kazka is pastovios kompanijos imeskit (ugvile, aguonyte, paurelija) , kad susidarytu 7 kg
Mane pamisai itraukti
QUOTE(Audry @ 2015 03 05, 20:19)
Mane pamisai itraukti
O tu dar vis perki
Dirbt reikia
Mano jau susirinko 7 kg, bet jei Lina prides, tai galesi uzvaziuot pasiimt