Įkraunama...
Įkraunama...

Adreso nuoma ir tarpininkavimas Anglijoje

QUOTE(Limcamca @ 2015 03 03, 13:42)
O kaip nesmagu, girdejau LT daug kas serga. Sveikit, stiprekit  mirksiukas.gif  4u.gif

g.gif
Atsakyti
Atsiprasau, cia linkejimai Me2zai, o jums balionas buvo skirtas, kad zinute gauta 4u.gif
Atsakyti
Lina jei prie manes niekas neprisijungs, nesiuskit tada 4u.gif
gal pati dasirinksiu iki 7 kg doh.gif
Atsakyti
Sistema suregistruota, kas dar norite pradeti kooperacija - prasom! Kas norite siunta sulaikyti, praneskite tukisuk@gmail.com 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Žinutė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 03 03, 20:12)
Žinutė  thumbup.gif

Linaaaa, kur mano zinute g.gif
Atsakyti
Nusikaltai matyt, kazkuom g.gif biggrin.gif Nezinau is tiesu, turi buti visiems g.gif Gal be sms atves? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 03 03, 20:23)
Nusikaltai matyt, kazkuom  g.gif  biggrin.gif Nezinau is tiesu, turi buti visiems  g.gif Gal be sms atves?  g.gif

jazus marija - kiba ridentis baznycion nuodemes ispirkt - nieko nesu taip laukus, kaip sios siuntos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 03 03, 20:09)
Sistema suregistruota, kas dar norite pradeti kooperacija - prasom! Kas norite siunta sulaikyti, praneskite tukisuk@gmail.com  4u.gif  4u.gif

Man kazka is pastovios kompanijos imeskit (ugvile, aguonyte, paurelija) , kad susidarytu 7 kg
Atsakyti

Vilnius
Bajorų kalvos:
1. Zalia Ruta
2. Iriska (maziukas)
3. Duti
Užteks tongue.gif

Fabijoniškės, šalia Stanevičiaus vid. mokyklos (beveik visą dieną būnu namie, max 5 žmonės):
1. Danni

KAUNAS

darbo metu Aleksotas, po darbo prie SAVO (renku iki 7 kg)
1. Saulutė 4,6 kg

Kaunas, Savanoriu pr. netoli Mc.Donaldo (darbo laiku)
1. Daimen
2. Darmin (laabai mazytis blush2.gif )

Atsakyti

Vilnius
Bajorų kalvos:
1. Zalia Ruta
2. Iriska (maziukas)
3. Duti
Užteks tongue.gif

Fabijoniškės, šalia Stanevičiaus vid. mokyklos (beveik visą dieną būnu namie, max 5 žmonės):
1. Danni

KAUNAS

darbo metu Aleksotas, po darbo prie SAVO (renku iki 7 kg)
1. Saulutė 4,6 kg
2. Sadi (arba man galit idet kooperacija)

Kaunas, Savanoriu pr. netoli Mc.Donaldo (darbo laiku)
1. Daimen
2. Darmin (laabai mazytis blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 03 03, 20:09)
Sistema suregistruota, kas dar norite pradeti kooperacija - prasom! Kas norite siunta sulaikyti, praneskite tukisuk@gmail.com  4u.gif  4u.gif

O mano dar statusas uk sandelyje ar jo dar nekeiciat ir tik svorius fiksuojat? 4u.gif
Atsakyti