Įkraunama...
Įkraunama...

Adreso nuoma ir tarpininkavimas Anglijoje

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 03 01, 19:07)
Kazkas gera marketinga prasuko biggrin.gif

Tai jau tikrai smile.gif
Bet buvau neužmačius kažkaip smile.gif
Atsakyti
Kur? Kur mums ieškoti proginės suknelės ketvirtižokei? Kad būtų paprasta, bet elegantiška. Žiūrėjau Debenhams, Monsoon, M&S, Next, amazone ir ebay.
Kur dar būtų galima pažiūrėti, gal kas pirko ar žino?
Ačiū
Atsakyti
merginos, ar bus sioj kooperacijoj kas is Jonavos? pas mane 4,6 kg
jei ne, ieskau kaunieciu prie ko galeciau prisijungti, si kart tinkamiausiai centras, arba po darbo Savanoriu pr., Kalniečiai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenka @ 2015 03 02, 14:37)
Kur? Kur mums ieškoti proginės suknelės ketvirtižokei? Kad būtų paprasta, bet elegantiška. Žiūrėjau Debenhams, Monsoon, M&S, Next, amazone ir ebay.
Kur dar būtų galima pažiūrėti, gal kas pirko ar žino?
Ačiū

Ketvirtokei? Ar keturiu metuku?

QUOTE(Saulutė @ 2015 03 02, 14:51)
jei ne, ieskau kaunieciu prie ko galeciau prisijungti, si kart tinkamiausiai centras, arba po darbo Savanoriu pr., Kalniečiai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

I Jonava nera nieko.
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2015 03 02, 13:51)
jei ne, ieskau kaunieciu prie ko galeciau prisijungti, si kart tinkamiausiai centras, arba po darbo Savanoriu pr., Kalniečiai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

As netoli Savanoriu pr. Hyper Maximos gyvenu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 03 02, 14:59)
Ketvirtokei? Ar keturiu metuku?

doh.gif Ketvirtokei išleistuvėms. Kaip jokingai parašiau, o redaguoti nebegalima.
Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2015 03 02, 15:01)
As netoli Savanoriu pr. Hyper Maximos gyvenu  4u.gif

priimsit mane? 4u.gif 2 dezutes 4,6 kg 4u.gif
Atsakyti
schmoll.gif Biski didoka dezute kooperacijai. Ar jums nepatogiau per Venipak, tiesiai i namus?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 03 02, 17:25)
schmoll.gif Biski didoka dezute kooperacijai. Ar jums nepatogiau per Venipak, tiesiai i namus?

per didele? o ten perpakuot nieko neina? (viduje tik batai, nieko duztancio nera). Man labai gerai butu Kaune, nes beveik visas jos turinys Kaune ir liks 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Galeciau priimt kooperacija jeruzalej, ar butu norinciu? g.gif

koks mano siuntiniu svoris dar nematau sistemoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natina: 02 kovo 2015 - 17:37
QUOTE(Saulutė @ 2015 03 02, 17:36)
per didele? o ten perpakuot nieko neina? (viduje tik batai, nieko duztancio nera). Man labai gerai butu Kaune, nes beveik visas jos turinys Kaune ir liks  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

arba gal kas norit prie manes jungtis (iki 7 kg, pas mane 4,6) su nedideliais. darbo metu galiu atiduot Kaune Aleksote, po darbo prie SAVO 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(natina @ 2015 03 02, 18:36)
Galeciau priimt kooperacija jeruzalej, ar butu norinciu? g.gif

koks mano siuntiniu svoris dar nematau sistemoj.

turiu 3 kg.
Atsakyti