Įkraunama...
Įkraunama...

Adreso nuoma ir tarpininkavimas Anglijoje

QUOTE(me2za @ 2015 02 23, 22:58)
Mano labai mažai šįkart, palauksiu kito važiavimo blush2.gif

mano tesco ir boots iki treciadienio turi ateit, priglauskit:)
Atsakyti
Vasario 25 d. išvykstanti siunta:

Kaunas dienos metu Aleksote, vakare Šilainiai
1. Sadi
Atsakyti
Vasario 25 d. išvykstanti siunta:

Kaunas dienos metu Aleksote, vakare Šilainiai
1. Sadi

Kaunas, Lukšio g. vakare, Žukausko g. darbo metu
1. debesiuke:)

Atsakyti
Ar kas nors lauke siuntu is Amazon vakar? Ka rodo trackingai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 02 24, 13:41)
Ar kas nors lauke siuntu is Amazon vakar? Ka rodo trackingai?  g.gif

As laukiu. Vakar rase, kad pristatys today, siandien vel raso, kad pristatys today, nors neparase, kad nepavyko pristatyt. 7dieni bande pristatyt, tai parase, kad nepavyko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicka1 @ 2015 02 24, 14:51)
As laukiu. Vakar rase, kad pristatys today, siandien vel raso, kad pristatys today, nors neparase, kad nepavyko pristatyt. 7dieni bande pristatyt, tai parase, kad nepavyko g.gif

Vat, vakar Amazon nebuvo ir suabejojom g.gif Reiktu, kad kas laukia pristatymu parasytu emaila, kad jie paaiskintu kas darosi. Ir, jei turi sunkumu su pristatymu, kad paskambintu 07592583754.

Speju, kad bus naujas vairuotojas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 24 vasario 2015 - 13:55
QUOTE(Limcamca @ 2015 02 24, 13:41)
Ar kas nors lauke siuntu is Amazon vakar? Ka rodo trackingai?  g.gif

Mano vienas pirktas per amazon, bet ne iš pačio amazono, kažkas kitas pardavėjas, tai jau seniai rodo, kad pristatyta, o va prekė iki jūsų nedaėjo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2015 02 24, 14:57)
Mano vienas pirktas per amazon, bet ne iš pačio amazono, kažkas kitas pardavėjas, tai jau seniai rodo, kad pristatyta, o va prekė iki jūsų nedaėjo sad.gif

Pristatyta rodo visiems automatiskai. Normalus registruotas pristatymas Amazon dabar yra tik nuo 100 svaru.
Nezinau, kodel jie ivede tokia sistema. Tuo labiau, kad prekes veza ne vien tik jie patys, bet ir labai daug Royal mail. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 02 24, 13:54)
Vat, vakar Amazon nebuvo ir suabejojom  g.gif Reiktu, kad kas laukia pristatymu parasytu emaila, kad jie paaiskintu kas darosi. Ir, jei turi sunkumu su pristatymu, kad paskambintu 07592583754.

Speju, kad bus naujas vairuotojas  g.gif

Mano taip pat amazon rase, kad vakar pristatys, o siandien, kad siandien
Atsakyti
Irgi parasykit 4u.gif

Beje, manes rytoj nebus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 02 24, 13:54)
Vat, vakar Amazon nebuvo ir suabejojom  g.gif Reiktu, kad kas laukia pristatymu parasytu emaila, kad jie paaiskintu kas darosi. Ir, jei turi sunkumu su pristatymu, kad paskambintu 07592583754.

Speju, kad bus naujas vairuotojas  g.gif

Parasiau jiems per chat'a. Zadejo perduot vairuotojui tel. Nr. smile.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Atsakyti