Įkraunama...
Įkraunama...

Adreso nuoma ir tarpininkavimas Anglijoje

QUOTE(Limcamca @ 2015 02 16, 21:23)
Nera nieko  schmoll.gif
Rytoj? 13-21 val  4u.gif

Ech, rytoj jau neliko pristatymo laikų verysad.gif
Trečiadienį pristatyti jau neišvažiuotų?
Atsakyti

doh.gif
merginos tai skelbiu kooperacija, jonavieciu nera, tai kam tinka
darbo metu Kaunas Aleksotas (europos pr.) arba po darbo prie SAVO priimciau iki 7 kg
1. Saulutė - 3,5 kg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulutė: 16 vasario 2015 - 22:02
Saulute, jeigu neatsiras kas kooperuojasi, tai as galeciau Jusu 3.5kg priglausti blush2.gif .
Pati Garliavoj gyvenu, bet pro Europos prospekta vos ne kasdien vis tiek vyras pralekia - tai butu galimybe perduot 4u.gif .
O savo nesiulau - nes mano 6kg ir dideles dezes - tai vis tiek tiesiai i namus vaziuoja rolleyes.gif
Atsakyti
darbo metu Kaunas Aleksotas (europos pr.) arba po darbo prie SAVO priimciau iki 7 kg
1. Saulutė - 3,5 kg

Medulis (Vilnius, Pilaitė, PC Hyper Norfa "Meškučio spinta", atsiimti galite darbo laiku d.d. 10-20val, šeštadieniais 11-18val, taip pat galiu priimti kam patogu iš Salininkų atsiimti)
1. Medulis
Atsakyti

1. Saulutė - 3,5 kg
Medulis (Vilnius, Pilaitė, PC Hyper Norfa "Meškučio spinta", atsiimti galite darbo laiku d.d. 10-20val, šeštadieniais 11-18val, taip pat galiu priimti kam patogu iš Salininkų atsiimti)
1. Medulis
Šiauliai atsiimti bet kada darbo dienom
1.MonCheri -3kg
Atsakyti
Siauliuose as turiu 2 mergaites, jos priima visada ir jau senai pazistamos 4u.gif
Atsakyti
Lina, mano nebus 7 kg. Pridekit man ka nors iki 10-15 kg Kaune . Kam tinka diena Aleksote,vakare Savanorių Hyper Maximos rajonas ,galit jungtis, priimsiu smile.gif
Atsakyti
Asda maisto pristatymas:

Treciadienis 10-21;
Ketvirtadienis 10-15 val;
Penktadienis, Sestadienis, Sekmadienis 10-21 val 4u.gif 4u.gif

Uzsisakius butinai pranesti, bent 1 diena pries! Yra pakavimo mokestis.
Atsakyti
sistemoje pas mane mažiuliukas siuntinukas, tačiau šiandien turėtų atkeliauti didesnė siunta. jei atvyktų iki rytojaus, galėčiau priimti kooperacijai (Vilnius)
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2015 02 16, 22:39)
Ech, rytoj jau neliko pristatymo laikų  verysad.gif
Trečiadienį pristatyti jau neišvažiuotų?

Na, zinokit negaliu garantuoti, nes ryt sandelys dirbs intensyviai su siunta.
Atsakyti
M&S OUTLET papildoma 30% nuolaida 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

darbo metu Kaunas Aleksotas (europos pr.) arba po darbo prie SAVO priimciau iki 7 kg - nebeieskau kas prisijungtu jungiuosi prie Giedre GR

1. Medulis
Šiauliai atsiimti bet kada darbo dienom
1.MonCheri -3kg
Atsakyti