Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgantis laikas

QUOTE(oziarage @ 2015 02 09, 16:49)
Sužinojau, kad Ali mamą vaidina ta pati aktorė, kuri vaidino pagrindinio herojaus mamą (ar tetą) 1001 naktis. Tikrai neatpažinau iš pradžių. Kaip skirtingai ji atrodo.

ar galvoju nu kur ji dar vaidino, Onuro mama ji tada buvo smile.gif

o siaip, toks pastebejimas, rodo senesnius laikus bet sukneliu ilgis toks trumpas, kad siais laikais turkijoje su ilgesniais vaiksto, skaru irgi beveik nedevi, o dabar, dar jaunesnes galima sutikti jau su skaromis ant galvos turkijos gatvese smile.gif toki pati pastebejima buvau padariusi kai karadaju ziurejau, laikai senesni, bet daug laisviau atrode moterys, nei siais laikais, idomu kodel g.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2015 02 09, 17:02)

as taip pat galvojau...kur ji man matyta...
dar buvo tokia mintis kad cia hiurem is DA,bet paskui ziuriu kad aktores skirtingos ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2015 02 09, 16:02)
o siaip, toks pastebejimas, rodo senesnius laikus bet sukneliu ilgis toks trumpas, kad siais laikais turkijoje su ilgesniais vaiksto, skaru irgi beveik nedevi, o dabar, dar jaunesnes galima sutikti jau su skaromis ant galvos turkijos gatvese smile.gif toki pati pastebejima buvau padariusi kai karadaju ziurejau, laikai senesni, bet daug laisviau atrode moterys, nei siais laikais, idomu kodel g.gif

O as nepamenu, kuri cia trumpesniu sijonu vaiksto? g.gif Jeigu Karolina, tai ji uzsieniete, jai jokios taisykles negalioja smile.gif Va del tu skaru tai man irgi idomu, pagal kokius kriterius jos ten devimos. Nes yra ir siu laiku serialu, kur kaimo merginos su tom skarom. Tik per laidotuves kiek pastebejau, visos moterys nepriklausomai nuo socialinio sluoksnio buna su skara. Kas liecia sio serialo aprangos stiliu ir sukuosenas, tai man viens prie vieno, toks pat koks buvo mano tevu jaunystes laikais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 02 09, 17:14)
O as nepamenu, kuri cia trumpesniu sijonu vaiksto? g.gif Jeigu Karolina, tai ji uzsieniete, jai jokios taisykles negalioja smile.gif Va del tu skaru tai man irgi idomu, pagal kokius kriterius jos ten devimos. Nes yra ir siu laiku serialu, kur kaimo merginos su tom skarom. Tik per laidotuves kiek pastebejau, visos moterys nepriklausomai nuo socialinio sluoksnio buna su skara. Kas liecia sio serialo aprangos stiliu ir sukuosenas, tai man viens prie vieno, toks pat koks buvo mano tevu jaunystes laikais biggrin.gif

man irgi grynai mano mamos laikus primena viskas, ypac toje vietoje,kai rode studentus valgyloje, kai tas vaikinas kuris nusiziurejes dzemiles vyresne dukra klausinejo kodel ta kita jos drauge su tuo anarchistu ar kokiu ten isejo,tai merginu sukuosenos, apranga nu viskas kaip is mamos jaunystes nuotrauku smile.gif o suknele labai trumpa vat butent mokykloje kolidoriuje stovinti mergina muvejo , dar gal trumpesne nei Karolinos biggrin.gif

bet kitatikiu nemegsta tai taip pat kai suleimano valdymo laikais biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 02 09, 17:14)

del tu skaru, zinokit as kaip suprantu kiekvieni musulmonai turi skirtingas ju nesiojimo normas, pvz kiek knygu skaiciau apie saudo arabija, tai ten nuo pirmoju menstruaciju mergina privalo su skara buti visur, turkes kelias zinau, kurios tik po vestuviu skaras nesioja. o per laidotuves, ir kai i mecetes eina melstis tai jau atkreipiau demesi,kad visada uzsideda skaras nepriklausomai ar tu jauna, ar sena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo širlė: 09 vasario 2015 - 16:24
QUOTE(širlė @ 2015 02 09, 16:23)
man irgi grynai mano mamos laikus primena viskas, ypac toje vietoje,kai rode studentus valgyloje, kai tas vaikinas kuris nusiziurejes dzemiles vyresne dukra klausinejo kodel ta kita jos  drauge su tuo anarchistu ar kokiu ten isejo,tai merginu sukuosenos, apranga nu viskas kaip is mamos jaunystes nuotrauku smile.gif  o suknele labai trumpa vat butent mokykloje kolidoriuje stovinti mergina muvejo , dar gal trumpesne nei Karolinos  biggrin.gif

Gali buti, kad yra trumpesniu sijonu, as matyt kazkaip neatkreipiau demesio mirksiukas.gif

Va va, matyt musu tevai panasaus amziaus, nes man irgi viskas lyg is mamos jaunystes nuotrauku biggrin.gif
Atsakyti
Bet tas berniukas, tai negaliu. Žiūrint į jį ašaros byra, atrodo, kad čia dokumentiką rodo. Atrodo tą tėvą tereikia papurtyt ir viskas atsistotų į vietas. Bet kita vertus, kas žino kodėl jis tą meilužę įsitaisė. O kokio baisumo aktorė ta Karolina, siaubiakas. Jau galėjo bent gražuolę parinkt.
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 02 09, 16:39)
Bet tas berniukas, tai negaliu. Žiūrint į jį ašaros byra, atrodo, kad čia dokumentiką rodo. Atrodo tą tėvą tereikia papurtyt ir viskas atsistotų į vietas. Bet kita vertus, kas žino kodėl jis tą meilužę įsitaisė. O kokio baisumo aktorė ta Karolina, siaubiakas. Jau galėjo bent gražuolę parinkt.

Man tai tas mazasis Osmaniukas, tai negaliu...Neimanoma abejingai i ji ziuret...

Man irgi ji tokia nemaloni moteriske. Siaip ji realybej is tiesu vokiete.. Ir kaip suprantu turkai ja grazuole laiko... Na turbut, kad auksta, blondine, melynake biggrin.gif
As pradzioj i ja isvis negalejau ziuret, taip slyksciai vaiposi, grynai kaip is sudegusio teatro...Bet paskui pripratau ir tiko man ji tokiam vaidmeniui.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 02 09, 17:45)
Man tai tas mazasis Osmaniukas, tai negaliu...Neimanoma abejingai i ji ziuret...

Man irgi ji tokia nemaloni moteriske. Siaip ji realybej is tiesu vokiete.. Ir kaip suprantu turkai ja grazuole laiko... Na turbut, kad auksta, blondine, melynake biggrin.gif
As pradzioj i ja isvis negalejau ziuret, taip slyksciai vaiposi, grynai kaip is sudegusio teatro...Bet paskui pripratau ir tiko man ji tokiam vaidmeniui.... smile.gif

Taip, žinau, kad ji vokietė. Tikrai, gal tokiam vaidmeniui ji ir tinkama. Skaičiau kažkur, kad ją Turkijos moterys norėjo išsiųsti iš šalies už šį vaidmenį lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Man taip baisu, kai žmonės neatrenka kur realybė ir kur tik filmas doh.gif
Atsakyti
Ar žiūrite? Šaunuolė Džemilė! Ir aš nepasirašyčiau skyrybų dokumentų. Bet kaip dar drįst vyrui tai pasakyt. Šlykštukas.
Mačiau reklamuoja Čiauškutę? Ar gražus filmas? Jau tas pagrindinis aktorius tai toks niam niam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 02 11, 14:52)

Mačiau reklamuoja Čiauškutę? Ar gražus filmas? Jau tas pagrindinis aktorius tai toks niam niam smile.gif

Na, serialo as nemacius, tik skaiciau, kad gerokai atitoles nuo knygos. Knyga tai man labai patiko. Nors retai, kada filmas buna geresnis uz knyga ax.gif O Burakas man kartais grazus, kartais ne. Kai nesisypso man jis grazesnis. Akys ir blakstienos labai pas ji grazios smile.gif Speju atsiras "alpstanciu" ir del jo biggrin.gif

O Dzemile man isvis saunuoliu saunuole smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 02 09, 17:45)

Osmano vaidmeni tas berniukas suvaidino idealiai thumbup.gif talentingas vaikis wub.gif

Ta Karolin, tai man grynai tam vaidmeniui tinkanti, tikra gyvate, kitos aktores net neisivaizduoju biggrin.gif

Dzamile, tai gryna mama is didziosios raides, aktore gerai parinkta thumbup.gif

o siaip serialas, tai jau tikrai uztemptas kaip turi but, galetu daug ka isimti ir sutalpinti i kokiu 70 seriju tongue.gif dabar ziuriu antra sezona, jau pradeda darytis nuobodu doh.gif ir siaip gan liudnas serialas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 11 vasario 2015 - 15:39
QUOTE(rena @ 2015 02 11, 15:38)

o siaip serialas, tai jau tikrai uztemptas kaip turi but, galetu daug ka isimti ir sutalpinti i kokiu 70 seriju tongue.gif dabar ziuriu antra sezona, jau pradeda darytis nuobodu doh.gif ir siaip gan liudnas serialas g.gif

drinks_cheers.gif
drasiai galejo sutalpint viska i mazesni seriju kieki. Na bet buvo ziurinciu, tai ko nepatempt... smile.gif Man du sezonai neblogai susiziurejo, nors as daznai kaip fona ziuredavau ax.gif bet 3 sezonas i pabaiga, tai man daznai " nusigrybaudavo", gerai, kad prasukinet yra galimybe smile.gif
Atsakyti