QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 02 09, 17:14)
O as nepamenu, kuri cia trumpesniu sijonu vaiksto?

Jeigu Karolina, tai ji uzsieniete, jai jokios taisykles negalioja

Va del tu skaru tai man irgi idomu, pagal kokius kriterius jos ten devimos. Nes yra ir siu laiku serialu, kur kaimo merginos su tom skarom. Tik per laidotuves kiek pastebejau, visos moterys nepriklausomai nuo socialinio sluoksnio buna su skara. Kas liecia sio serialo aprangos stiliu ir sukuosenas, tai man viens prie vieno, toks pat koks buvo mano tevu jaunystes laikais
man irgi grynai mano mamos laikus primena viskas, ypac toje vietoje,kai rode studentus valgyloje, kai tas vaikinas kuris nusiziurejes dzemiles vyresne dukra klausinejo kodel ta kita jos drauge su tuo anarchistu ar kokiu ten isejo,tai merginu sukuosenos, apranga nu viskas kaip is mamos jaunystes nuotrauku

o suknele labai trumpa vat butent mokykloje kolidoriuje stovinti mergina muvejo , dar gal trumpesne nei Karolinos
bet kitatikiu nemegsta tai taip pat kai suleimano valdymo laikais
Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 02 09, 17:14)
O as nepamenu, kuri cia trumpesniu sijonu vaiksto?

Jeigu Karolina, tai ji uzsieniete, jai jokios taisykles negalioja

Va del tu skaru tai man irgi idomu, pagal kokius kriterius jos ten devimos. Nes yra ir siu laiku serialu, kur kaimo merginos su tom skarom. Tik per laidotuves kiek pastebejau, visos moterys nepriklausomai nuo socialinio sluoksnio buna su skara. Kas liecia sio serialo aprangos stiliu ir sukuosenas, tai man viens prie vieno, toks pat koks buvo mano tevu jaunystes laikais
del tu skaru, zinokit as kaip suprantu kiekvieni musulmonai turi skirtingas ju nesiojimo normas, pvz kiek knygu skaiciau apie saudo arabija, tai ten nuo pirmoju menstruaciju mergina privalo su skara buti visur, turkes kelias zinau, kurios tik po vestuviu skaras nesioja. o per laidotuves, ir kai i mecetes eina melstis tai jau atkreipiau demesi,kad visada uzsideda skaras nepriklausomai ar tu jauna, ar sena.