Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgantis laikas

QUOTE(nandriu @ 2015 04 13, 08:42)
nes Ailyn mirs sad.gif
Papildyta:

bludina sm vistiek, is antro karto pazymejus pageltonino tik  g.gif

Tai vat, kad lyg ir visak gerai darau, bet nesigeltonina nors tu ka biggrin.gif Na, gal atsigaus ta Sm smile.gif

Beja, Soneris veliau pats augins Deniz. Veliau baigsis jam tos visos depresijos.

Atsigavo geltona spalva thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 13 balandžio 2015 - 09:06
oi ,pradėjo vaidinti SEdef iš Gyvenimo bangos ,kaip faina ,kokia ji man graži ir miela. ir kokio grožio Ali sūnus MUSTAFA, ir nuostabaus grožio Ailin dukrelė DENIZ bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2015 04 13, 17:40)
oi ,pradėjo vaidinti SEdef iš  Gyvenimo bangos ,kaip faina ,kokia ji man graži ir miela. ir kokio grožio Ali sūnus MUSTAFA, ir nuostabaus grožio Ailin dukrelė DENIZ bigsmile.gif  wub.gif

Labai grazi man irgi si aktore smile.gif ir personazas fainas smile.gif
Tik speju, reikejo Jums cia uzgeltoninti viska biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 04 13, 16:49)
Tik speju, reikejo Jums cia uzgeltoninti viska  biggrin.gif  4u.gif

Kas cia per aktore, ar jau rodo ja per lnk? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiurem @ 2015 04 13, 18:46)
Kas cia per aktore, ar jau rodo ja per  lnk?  smile.gif

Ne, ji atsiras tik trečiam sezone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 04 13, 18:49)
Tik speju, reikejo Jums cia uzgeltoninti viska  biggrin.gif  4u.gif

OK.
Atsakyti
Labas vakaras,kelinta siandien rode serija? nebeatseku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2015 04 13, 18:40)
oi ,pradėjo vaidinti SEdef iš  Gyvenimo bangos ,kaip faina ,kokia ji man graži ir miela. ir kokio grožio Ali sūnus MUSTAFA, ir nuostabaus grožio Ailin dukrelė DENIZ bigsmile.gif  wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Selmos vyras kam ir uz ka cia nori atkersyti? g.gif
Atsakyti
Jau koks Berin slykstumas negaliu norisi supurtyti ja....laksto paskui ta bomzeli,o vyras turi tyleti...nes poniai skaudu,o vyrui neeee
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2015 04 15, 16:25)
Jau koks Berin slykstumas negaliu norisi supurtyti ja....laksto paskui ta bomzeli,o vyras turi tyleti...nes poniai skaudu,o vyrui neeee

Is karto atsiprasau, kd rasau ne lietuviskomis raidemis. Ttechnines kliutys. Nors Hakanas santazo budu priverte Berin isteketi, bet siandien as visa sirdimi uz ji. Jau Berin bent zmoniskai pakalbeti su juo galetu. Be to jis taip besalygiskai myli, kad net asara spaudzia. Netycia paziurejau trecio sezono istrauka. Ir nesupratau ka vaidina ta aktore is Gyvenimo bangu. Ji ten Merto motina Endera. O cia tuokiasi su Soneriu. Tai nauja Ailin ar jau su kita tuoksis, bet visa Ailin seimyna tokia laiminga?
Atsakyti
QUOTE(alyton @ 2015 04 15, 19:51)
Is karto atsiprasau, kd rasau ne lietuviskomis raidemis. Ttechnines kliutys. Nors Hakanas santazo budu priverte Berin isteketi, bet siandien as visa sirdimi uz ji. Jau Berin bent zmoniskai pakalbeti su juo galetu. Be to jis taip besalygiskai myli, kad net asara spaudzia. Netycia paziurejau trecio sezono istrauka. Ir nesupratau ka vaidina ta aktore is Gyvenimo  bangu. Ji ten Merto motina Endera. O cia tuokiasi su Soneriu. Tai nauja Ailin ar jau su kita tuoksis, bet visa Ailin seimyna tokia laiminga?

Ailin mirs antro sezono pabaigoje. Trečią sezoną rodys jau po keliu metu, nes Ailin ir Sojerio dukryte bus ugtelejus. Ir Osmanas jau bus paauglys smile.gif Taip, Soneris serialo pabaigoje susituoks su Deniz aukle- Bahar ( Ender iš GB), kuri mažyle labai myles ax.gif O Soneris ilgai negalės pamiršti Aylin, bet veliau Bahar zavumui neatsispirs. Juk visa gyvenime neverksi....
O šiaip aš visa serialą irgi buvau Hakano pusėj. Aišku, jis irgi klystantis. Neidealus, bet Berin jis myli nuoširdžiai...
Atsakyti