Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgantis laikas

Įdomu,kaip bus Berin su Hasanu?Kas atsakys? wink.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Amapatria @ 2015 04 04, 13:45)
Įdomu,kaip bus Berin su Hasanu?Kas atsakys? wink.gif  wink.gif

Veliau jie issiskirs, Berin susituoks su Achmedu. Taciau serialo pabaigoj vistik Berin liks su Hakanu, nes Achmedo liudnas likimas.
Atsakyti
o koks tikslas Selmos draugo ? juk man atrodo kad kaskoks yra g.gif ir dar ta foto kelis kartus parodo g.gif gal galit pasakyti ?
Atsakyti
Manau kad jis skurdžius koks nors, turtingų bobelių medžiotojas.
Kažin pas tą blogietį, Ekberą jau baigėsi gyvybės ar dar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinderiukas @ 2015 04 04, 22:50)
o koks tikslas Selmos draugo ? juk man atrodo kad kaskoks yra  g.gif  ir dar ta foto kelis kartus parodo  g.gif  gal galit pasakyti ?

privirins jis ten reikalu, kaip turi but doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kinderiukas @ 2015 04 04, 22:50)
o koks tikslas Selmos draugo ? juk man atrodo kad kaskoks yra  g.gif  ir dar ta foto kelis kartus parodo  g.gif  gal galit pasakyti ?

Selmos draugas Kenanas nori viso Hikmeto KARDži turto,nes jis jo netikras brolis.
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 04 04, 21:28)
Veliau jie issiskirs, Berin susituoks su Achmedu. Taciau serialo pabaigoj vistik Berin liks su Hakanu, nes Achmedo liudnas likimas.

iš tiesų tai man Hakanas labiau prie dūšios,nei tas revoliucijos vaikis Achmedas... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amapatria @ 2015 04 06, 17:13)
iš tiesų tai man Hakanas labiau prie dūšios,nei tas revoliucijos vaikis Achmedas... biggrin.gif

Šiaip man irgi biggrin.gif ir jis man per geras Berin biggrin.gif nes Berin ir Achmedas man seriale patys nuobodziausi personažai ax.gif
Atsakyti
kokios gražios Aiten ir Giulai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2015 04 06, 16:55)
Selmos draugas Kenanas nori viso Hikmeto KARDži turto,nes jis jo netikras brolis.

aisku supratom 4u.gif
Atsakyti
Osmanas sustriakas koks lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas visoms,
Kur galėčiau pažiųrėt praėjusios savaitės serijas. Įtariu, buvo labai įdomi, nes mačiau tik penktadienio serijos pabaigą, tai labai daug klausimų atsirado
Atsakyti