QUOTE(oziarage @ 2015 04 02, 17:10)
Ar aš viena tokia, ar yra daugiau tokių, man Ali nė kiek negaila. Visiškai!
negaila ir man...

aš nepernešu Ali. Koks bukaprotis isterikas. Jam tik kalėjime sėdėt ir supūt už tai, ką padarė savo šeimai.
Gaila būtų, jei jis Mustafa pasiimtų.
Gaila būtų, jei jis Mustafa pasiimtų.
Jei galit pasakykit, kiek cia laiko praejo? kai parode ta senaji nama, toks apzeles vijokliais, dazai atsilupineje, voratinkliai apeje.. atrodo kad 10 metu butu praeje.. bet vaikai dar neuzauge, lyg butu tik 1 metai praeje? Viena serija praleidau, tai gal praleidau ir informacija.. is kur jus suzinojot kad karolinos vaikas pas dzemile?
QUOTE(vitallija @ 2015 04 03, 11:48)
Jei galit pasakykit, kiek cia laiko praejo? kai parode ta senaji nama, toks apzeles vijokliais, dazai atsilupineje, voratinkliai apeje.. atrodo kad 10 metu butu praeje.. bet vaikai dar neuzauge, lyg butu tik 1 metai praeje? Viena serija praleidau, tai gal praleidau ir informacija.. is kur jus suzinojot kad karolinos vaikas pas dzemile?
Man irgi kazkaip nelogiskai su laiku, bando parodyt kad lyg ir daug metu praejo, namas visiskas vaiduoklis, bet vaikai tiek Osmanas, Mustafa, Berin mergyte dar mazi, na 2-3 metai...ne daugiau
Greit Ali is kalejimo paleido, uz nuzudyma tiek kaleti...
Vakar serijoj rode kaip Karolina paliko savo vaika Babanei, o pati isvaziavo i Olandija toliau gerti. Dzemile lyg ir nenori to vaiko, sutiko iki kol Ali gris
Ali paleido dėl amnestijos. Džemilė kaip supratau vistik pasidarė abortą. O Karolinos vaiką augina

QUOTE(Soled @ 2015 04 03, 19:24)
Nesuprantu "bobiškos" logikos šiuo atveju. Pati darosi abortą, savo vaiko nenori, o va diedo meilužės, tai jau augina ir dar kaip savą. Absurdas.
nenorėjo, nes prievartautojo vaikas, ne mums spręsti, kas tokių moterų galvose po tokių įvykių... o babanė atnešė kūdikį, tai reikėjo juos išmesti abu...tai ir priėmė...o kaip kitaip auginti? jau nuo kūdikystės sakyti-tu ne mano sūnus, ar kaip?
QUOTE(xiuke @ 2015 04 03, 18:51)
nenorėjo, nes prievartautojo vaikas, ne mums spręsti, kas tokių moterų galvose po tokių įvykių... o babanė atnešė kūdikį, tai reikėjo juos išmesti abu...tai ir priėmė...o kaip kitaip auginti? jau nuo kūdikystės sakyti-tu ne mano sūnus, ar kaip?
Galėjo nesutikti auginti. Babanė tik prašė, kad ji priimtų Mustafą, o ne įsakė.
Nu as tai galvoju, grizo Ali, ner kam rupintis tai galetu babane eit pas ji su mustafa gyvent ir priziuretu ir vaikas pas teva augtu, bet jau grizo Karolina, tai viskas keisis, kaip suprantu pasiims berniuka, o ar augins?

QUOTE(vitallija @ 2015 04 03, 11:48)
man irgi tas pats buvo ,kai pamačiau tuos namus ,Džemilės ir Ali,galvoju koki 10 metų,bet Mustafa mažąjį ,kai parodė,tai vaikščiot ką tik pradėjęs

Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 04 02, 15:21)
gera personažė